Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-29@00:44:57 GMT

عربستان بزرگترین عرضه کننده نفت چینی هاست

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۰۱۹۵

عربستان بزرگترین عرضه کننده نفت چینی هاست

عربستان سعودی، بزرگترین صادرکننده نفت دنیا، با 1.96 میلیون بشکه در روز رتبه یک خود را در تامین نفت چین برای نهمین ماه متوالی حفظ کرد.

به گزارش «انرژی امروز» از رویترز، روز دوشنبه داده های اداره کمرگ چین می گوید میزان نفت ورودی از عربستان به چین به 53 درصد نسبت به سال گذشته و 8.06 میلیون تن یا 1.96 میلیون بشکه در روز رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حجم از واردات در ماه جولای 1.58 میلیون بشکه در روز و در ماه اوت سال گذشته برابر با 1.24 میلیون بشکه در روز بود.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت، اوپک، و هم پیمانان این سازم موسوم به اوپک پلاس، در ماه جولایی تصمیم گرفتند توافق کاهش عرضه نفت را تسهیل کرده و میزان عرضه نفت را تا دو میلیون بشکه افزایش دهند. در ماه جولای میزان تولید نفت اوپک با 640 هزار بشکه در روز افزایش به 26.66 میلیون بشکه در روز رسید.

واردات نفت خام چین از روسیه هم 6.53 میلیون تن یا 1.56 میلیون بشکه در روز رسیده است.

واردات نفت خام از مالزی هم بیش از دو برابر افزایش یافته و به 1.75 میلیون تن رسیده است.

با این حال واردات نفت چین از امارات کاهش 40 درصدی را نشان می دهد.از ابتدای سال جاری میلادی هم بر اساس آمار رسمی واردات نفت چین از ونزوئلا و ایران تقریبا صفر بوده است.

 

برچسب هااداره گمرک چین انرژی امروز اوپک پلاس چین خبرگزاری بین‌المللی رویترز (Reuters) سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) عربستان سعودی مالزی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اداره گمرک چین انرژی امروز اوپک پلاس چین سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک عربستان سعودی مالزی آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو میلیون بشکه در روز واردات نفت نفت چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۰۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

کد خبر 748129

دیگر خبرها

  • آیا چین می‌تواند؟
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید