Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@15:17:28 GMT

ميزان ايمني‌زايي واکسن کرونا اسپايکوژن اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۰۳۷۴

ميزان ايمني‌زايي واکسن کرونا اسپايکوژن اعلام شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، دکتر پيام طبرسي روز دوشنبه افزود: اين واکسن همچنين ۸۷ درصد قدرت خنثي سازي ويروس کرونا را دارد که موضوعي بسيار مهم است. سرم داوطلبان اين طرح مطالعاتي در نمونه آزمايشگاهي در مجاورت با ويروس کرونا قرار گرفت که ۸۷ درصد سرم ها توانستند اين ويروس را از بين ببرند که درصد قابل قبولي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي ادامه داد: فاز سوم تست انساني اسپايکوژن به پايان رسيده و نتايج اين مرحله در دست بررسي است؛ به زودي مي توان درصد قطعي ايمني زايي اين واکسن را اعلام کرد.

تاثير واکسن اسپايکوژن روي دلتا در حال بررسي است

اين متخصص بيماري هاي عفوني با بيان اينکه تاثير واکسن اسپايکوژن روي سويه دلتا در حال بررسي است، گفت: محققان اين مجموعه پيش بيني مي کنند که اين واکسن روي ويروس جهش يافته دلتا هم موثر خواهد بود.

طبرسي تاکيد کرد: ثابت شده واکسن اسپايکوژن روي ويروس جهش يافته انگليسي، موثر است.

وي توضيح داد: اگر جهش ها طوري باشد که نياز به تغيير در اين واکسن داشته باشد، واکسن تغيير پيدا مي کند؛ به عبارتي مي توان آن را براساس جهش هاي ويروس کرونا، تغيير داد.

واکسن اسپايکوژن پس از اخذ مجوز اضطراري در اختيار وزارت بهداشت قرار مي گيرد

طبرسي خاطرنشان کرد: شرکت سيناژن آمادگي لازم را دارد که پس از صدور مجوز اضطراري، واکسن اسپايکوژن را تحويل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي دهد.

وي اظهار داشت: سازمان غذا و دارو براي اعطاي مجوز استفاده اضطراري اين واکسن گزارش هايي خواستند که آنها را آماده و به سازمان غذا و دارو ارسال کرديم.

طبرسي ظرفيت توليد اين واکسن را سه ميليون دز در ماه اعلام کرد و افزود: شرکت سيناژن پيش بيني کرد ماهانه سه ميليون دز واکسن را مي توانند توليد و روانه بازار کنند.

اين متخصص بيماري هاي عفوني اعلام کرد: تزريق دز دوم، فاز سوم تست انساني واکسن اسپايکوژن به اتمام رسيده و پيش بيني مي شود تا يک ماه آينده نتايج نهايي اين فاز هم به وزارت بهداشت ارايه شود.

به گزارش ايرنا، واکسن اسپايکوژن توليد مشترک ايران و استراليا داراي فناوري ساخت پروتئين نوترکيب است و در صورت موفق بودن مراحل کارآزمايي باليني، در ايران توسط سيناژن توليد خواهد شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اربعین 1400 اعمال ماه صفر توافق هسته ای موقت سازمان همکاری شانگهای محمدباقر ذوالقدر واکسن کرونا واکسن ایرانی استرالیایی اسپایکوژن ایمنی زایی اربعین 1400 اعمال ماه صفر توافق هسته ای موقت سازمان همکاری شانگهای محمدباقر ذوالقدر واکسن اسپایکوژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۰۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

مسعود قادر معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در گفتگو با خبرنگاران حوزه کشاورزی خبرگزاری صدا و سیما،  با اشاره به موفقیت دانشمندان جوان ایرانی در تولید واکسن ORT با بالاترین استانداردهای جهانی اظهار داشت: دستاوردهای چنین موفقیتی تنها به بی نیازی از واردات یک نوع واکسن محدود نمی شود و در عمل، دانش و توان تولید انواع واکسن های جدید را نیز به همراه دارد و از همین رو، به موازات این امر، تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد نیز در دستور کار قرار گرفت و مراحل مختلف آن با موفقیت سپری شده است.

وی با اشاره به سهم موثر و مفید موسسه رازی در حفظ سلامت و تامین امنیت غذایی کشور، به تشریح سابقه تولید انواع واکسن های دامی اشاره کرد و گفت: سهم بزرگی از تامین و حفظ سلامت انواع مواد غذایی، به ویژه در زمینه گوشت و لبنیات به لطف زحمات و تلاش های دانشمندان گمنام موسسات تامین کننده واکسن ها، از جمله موسسه رازی بوده و در حال حاضر نیز، تحقیقات برای تولید واکسن های نوین و چندگانه با جدیت ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه رازی با بیان خطرات و تهدیدات دائمی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان برای صنعت طیور کشور، تصریح کرد: این بیماری بطور مداوم صنعت طیور و حتی انواع پرندگان را تهدید می کند و به دلیل حضور پرندگان مهاجر در نقاط مختلف کشور، جلوگیری از ورود آن غیر ممکن است.
وی افزود: از همین روز تولید واکسن برای غلبه بر این بیماری اهمیت بسیاری دارد و خوشبختانه دانشمندان جوان ایرانی موفق شدند با روش ژنتیک معکوس به سویه این واکسن دست یافته و مراحل تولید آن را سپری کنند.

قادر با بیان اینکه تحقیقات در این زمینه با جدیت ادامه دارد، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی انجام شده، با تکمیل مراحل آزمایش و طی مراحل قانونی، این واکسن در یک سال آینده به تولید خواهد رسید.

وی با بیان اینکه دستکم نیمی از انواع واکسن های جدید حوزه دام و طیور در داخل کشور و در موسساتی مانند موسسه رازی تولید می شود، تصریح کرد: دانش فنی برای گسترش تولید در دسترس است و می توانیم بطور کامل نیازهای کشور را در داخل تولید کنیم.
معاون موسسه رازی با اشاره به پیچیدگی های صنایع دارویی و بیولوژیک در سطح جهان، تصریح کرد: کشورهای دارای این دانش به هیچ وجه دوست ندارند با کشورهای دیگری از جمله ایران همکاری کنند و حتی از ارائه کوچکترین خدمات یا فروش تجهیزات خودداری می کنند، اما ما می توانیم بدون کمک آنها پیش برویم.

دکتر قادر با بیان اینکه یکی از عمده ترین موضوعاتی که باعث کندی پیشرفت این دانش می شود، فرسودگی تجهیزات است، از شرکت ها و صنایع داخلی خواست برای تامین نیاز موسسات سرم سازی اقدام کنند و گفت: ما از شرکت های سازنده تجهیزات می خواهیم که وارد این عرصه شوند و آماده ایم اطلاعات اولیه و نیازهای خود را به آنها ارائه کنیم تا این تجهیزات را در داخل کشور تولید کنند و در اختیار موسسات بگذارند.

وی از مردم و به ویژه مصرف کنندگان واکسن ها خواست با مطالبه محصول با کیفیت ایرانی، سیاستگذاران، مدیران و مسئولان در عرصه های مختلف را به حرکت در مسیر تولید بهترین و جدیدترین محصولات در داخل کشور تشویق کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۱۰ برنامه فرهنگی ورزشی در خلیل آباد اجرا می‌شود
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه