Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسیان از صرفه جویی ارزی بالغ بر 45میلیون یورویی، اشتغالزایی 4800 نفری و جذب بیش از 150 شرکت و 12 مرکز رشد دانشگاهی برای همکاری توسط این شرکت طی دو سال اخیر خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست-محمدمسعود سمیعی نژاد، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسیان؛ شناسایی و بومی سازی 1600 ردیف کالا شامل افزون بر 12000قطعه، کاهش نسبت درخواست های خرید خارجی به زیر 5 درصد، استفاده از فناوری های نوین و به روز دنیا در صنعت معدن و زنجیره تولید فولاد و کاهش مصرف آب و برق کارخانجات به میزان 15درصد را از دیگر دستاوردهای این شرکت ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سمیعی نژاد در تشریح چگونگی دستیابی به موفقیت های گروه تصریح کرد: یکی از اصلی ترین گلوگاه‌ها برای تولید پایا و مستمر در کارخانه های تولیدی، تعمیر و نگهداری به موقع و نیز بهره گیری از قطعات یدکی و تجهیزات است که اکثرا تولید خارج هستند و به دلیل وجود تحریم ها، هم امکان دسترسی به آنها سخت تر از گذشته بوده و هزینه تمام شده آنها برای شرکت ها بالا است.
وی اظهار کرد: در راستای کاهش وابستگی به خارج و اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری، همچنین توانمندسازی شرکت های داخلی، در دو سال گذشته نهضت بومی سازی قطعات، فرآیندهای تولید در شرکت سرمایه گذاری پارسیان با هدف جلوگیری از خروج ارز و کاهش هزینه های تولید و به تبع آن افزایش بهره وری شروع شد.
سمیعی نژاد بیان کرد: در گام اول تیمی متشکل از نیروهای جوان شرکت در کنار افراد با تجربه تشکیل و هدف‌گذاری‌های لازم و نیز مسیرهای نیل به این اهداف مشخص و مسیر اجرایی تعیین شد. اکنون پس از گذشت 2سال از این اقدام، دستاوردهای آن را می توان بهینه سازی فرآیند های تصمیم گیری، ایجاد و افزایش خودباوری و انگیزه در مجموعه و نیز تولیدکنندگان داخلی و از همه مهمتر شناسایی توانایی‌ها و قابلیت‌های موجود در کشور دانست که علی رغم وجود، دیده نمی شوند.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسیان در پایان عنوان داشت: در حال حاضر از سرآمدان شرکت های فولادی در حوزه بومی سازی هستیم و امید است که با همت و تلاش همه جانبه، باعث رشد و تعالی کشور و نیز مجموعه بانک پارسیان باشیم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت سرمایه گذاری پارسیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۰۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید