Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر هنگامه پروین دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اقدام به منظور تامین اکسیژن مورد نیاز بیماران بستری و سرپایی به ویژه بیماران کووید ۱۹ همچنین صرفه جویی در هزینه تامین اکسیژن کپسولی صورت گرفت.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان ولیعصر(عج) دارای سه دستگاه اکسیژن ساز است که ظرفیت تولید اکسیژن یکی از آنها ۶۰۰ لیتر در دقیقه، یک دستگاه به ظرفیت ۳۰۰ لیتر در دقیقه و یک مخزن اکسیژن ۱۲ تنی می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروین به راه‌اندازی پنجمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون پایگاه غیر ضمیمه اهل بیت(ع) در منطقه کوتشیخ این شهرستان اشاره کرد و افزود: این مرکز واکسیسناسیون با همکاری جمعیت هلال احمر و نظارت مرکز بهداشت شهرستان راه‌اندازی شد.

مرکز تجمیعی واکسیناسیون پایگاه غیر ضمیمه اهل بیت(ع)، در منطقه کوتشیخ ، خیابان ستوده دوم در ۲ نوبت صبح و  عصر به شهروندان خدمات واکسیناسیون ارائه می کند.

خرمشهر زیر نظر خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان است.

برچسب‌ها دستگاه اکسیژن ساز خرمشهر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دستگاه اکسیژن ساز خرمشهر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان دستگاه اکسیژن ساز خرمشهر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۰۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند

مصطفی مطورزاده منتخب مردم خرمشهر در گفتگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از خرمشهر با انتقاد از کمبود شدید امکانات اورژانسی در این شهرستان اظهار کرد: کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند و شهری مثل خرمشهر با این‌همه مراجعات زائر و میهمان در طول سال بمناسبت‌های مختلف، اربعین حسینی و راهیان نور تنها دو آمبولانس سالم دارد.

وی خاطرنشان کرد: گر چه تامین آمبولانس وظیفه وزارت بهداشت است اما دستگاه‌های مختلف و شرکت‌های فعال با حجم بالای تردد و نیروی انسانی همچون نفت‌وگاز اروندان و نیشکر نیز بایستی برای تامین آمبولانس به شهر کمک کنند.

مطورزاده تصریح کرد: طبق استاندارد بایستی بعد از تماس شهروند ۸ و نیم دقیقه بعد آمبولانس در محل حضور پیدا کند اما الان به دلیل کمبود آمبولانس مردم مدتها منتظر می‌مانند که غیر قابل قبول است.

وی از تماس کنفرانسی با معاون وزیر بهداشت و همچنین مدیرعامل اورژانس کشور برای رفع این مشکل خبر داد و گفت: خوشبختانه علاوه بر قول تامین چند دستگاه آمبولانس در آینده، مقرر شد فعلا برای رفع موقت این مشکل دو آمبولانس بصورت امانی به خرمشهر منتقل شود تا مشکل کمبود آمبولانس در اورژانس این شهر تا حدودی مرتفع شود.

خبرنگار: سیده صدیقه موسوی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228403 برچسب‌ها سازمان اورژانس کشور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها چیست؟/ جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن»
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن» / ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها
  • توسعه بهداشت ودرمان
  • چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند