Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس اتحادیه صنف نساجی ایران گفت: از آنجا که مراجع قضایی به وسیله استعلام از سامانه شناسه کالا، امکان شناسایی کالای قاچاق از کالای تولیدی را پیدا خواهند کرد، تمامی تولیدکنندگان باید هرچه سریع‌تر نسبت به شناسه‌دار نمودن اجناس خود اقدام کنند. - اخبار اقتصادی -

بهرام شهریاری نایب رئیس اتحادیه صنف تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به موانع تولید پوشاک در سالجاری، گفت: مسئله گرانی مواد اولیه، موضوعی است که در قیمت نهایی محصول اثرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین با توجه به شرایط اقتصادی کشور، پوشاک در اولویت خانواده‌های متوسط و رو به پایین قرار ندارد و این گرانی روز به روز اوضاع بازار پوشاک را پیچیده‌تر می‌کند.

وی با بیان این‌که پاندمی کرونا صدمات بسیاری به زنجیره صنعت نساجی و پوشاک وارد کرده است، گفت: شیوع این ویروس کماکان در حال آسیب زدن به فعالان صنعت پوشاک است و مسئولان نیز هیچ اقدامی در راستای رونق تولید در کشور انجام نمی‌دهند.

شهریاری ادامه‌داد: با پرداخت تسهیلات برای واردات ماشین‌آلات تولید پوشاک می‌توان تعداد واحدهای تولیدی در کشور را افزایش داد و از تولیدکنندگان حمایت کرد.

وی با انتقاد از سیاست پرداخت یارانه تولید به منظور حمایت از واحدهای تولیدی، اظهار داشت: مسئولان با افزایش نرخ برق کارگاه‌های تولید پوشاک، به تولیدکنندگان وعده پرداخت یارانه تولید را دادند اما این وعده‌ها عملی نشد و علاوه‌بر افزایش نرخ برق، یارانه‌ای هم پرداخت نشد.

احتمال افزایش قاچاق پوشاک به دلیل گرانی مواد اولیه

نایب رئیس اتحادیه صنف تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با اشاره به کاهش آمار قاچاق پوشاک در کشور، گفت: با توجه به پیگیری‌ها، برخورد واحدهای نظارتی در سطح عرضه و کاهش سفر به دلیل شیوع بیماری کرونا، آمار قاچاق کاهش پیدا کرده است؛ اما با توجه به گرانی مواد اولیه، نگرانی و وحشت فعالان بازار پوشاک از افزایش قاچاق در کشور وجود دارد.

وی افزود: در حال حاضر با توجه به صرفه اقتصادی قاچاق پوشاک، این بازار نامشروع در حال رونق گرفتن است و این موضوع می‌تواند زنگ خطری برای مسئولان و فعالان حوزه پوشاک باشد.

از سرگیری فاز جدید برخورد با عرضه پوشاک قاچاق از اول مهرماه

شهریاری در خصوص طرح‌ها و برنامه‌های ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و اتحادیه صنف تولید و صادرات نساجی و پوشاک برای مقابله با عرضه کالای قاچاق، اظهار داشت: از اول مهرماه، برخورد با برندهای محرز قاچاق که از ابتدا مجوز فعالیت نداشتند، در دستورکار قرار خواهد گرفت. همچنین واحدهایی که برای دریافت شناسه کالا تاکنون اقدامی نکرده‌اند نیز مشمول این برخوردها می‌شوند.

کالاهای بدون شناسه به منزله قاچاق محسوب خواهد شد

نایب رئیس اتحادیه صنف تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با بیان این‌که اتحادیه به طور جدی موافق طرح شناسه کالا است و از آن حمایت می‌کند، گفت: به دلیل آن‌که شناسایی کالای قاچاق از طریق این طرح به راحتی صورت خواهد گرفت. از آنجا که مراجع قضایی می‌توانند به وسیله استعلام از سامانه شناسه کالا، جرائم صورت گرفته را بررسی ‌کنند، تمامی تولیدکنندگان باید هرچه سریع‌تر نسبت به شناسه‌دار نمودن اجناس خود اقدام کنند.

وی با اشاره به راهکارهای جلوگیری از ورود پوشاک قاچاق به زنجیره این صنعت، افزود: طرح شناسه کالا، صندوق‌های فروشگاهی و کد رهگیری، ساختاری را فراهم می‌کند تا در آینده امکان جلوگیری از ورود پوشاک قاچاق تا حد زیادی فراهم شود.

ارتباط طرح شناسه کالا با سازمان امور مالیاتی کذب است

شهریاری در خصوص دلایل عدم همکاری واحدهای تولیدی برای شناسه‌دار نمودن پوشاک اظهار داشت: بسیاری از واحدها از ترس محاسبه و شفافیت مالیات، اقدام به همکاری نمی‌کنند اما باید توجه داشته باشند که امروزه با توجه به رصد جدی سازمان امور مالیاتی و بانک‌ها دیگر امکان فرار مالیاتی وجود ندارد؛ ضمن این‌که طرح شناسه کالا نیز ارتباطی با سازمان مالیات ندارد و نخواهد داشت.

نایب رئیس اتحادیه صنف تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران در پایان با اظهار امیدواری از مشوق‌ها و معافیت‌های در نظر گرفته شده برای واحدهای تولیدی که با طرح شناسه کالا همراهی می‌کنند، گفت: با توجه به قانونی بودن این طرح، واحدهای تولیدی باید از آن تمکین کرده و اقدامات لازم را انجام دهند؛ اما برای جلب اعتماد و همچنین همراهی بیشتر تولیدکنندگان، مشوق‌های بیمه‌ای و معافیت‌های مالیاتی در نظر گرفته خواهد شد که به اطلاع عموم تولیدکنندگان خواهد رسید.

به گزارش تسنیم بر اساس اعلام سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در حال حاضر واردات پوشاک ممنوع است و تمامی تولیدات داخلی در این بخش نیز به منظور شناسایی کالای تولیدی از قاچاق، مشمول شناسه‌گذاری هستند. بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی ستاد، میزان قاچاق پوشاک در سال 98، از 2.6میلیارد دلار به 1.8 میلیارد دلار کاهش یافته است اما گرانی مواد اولیه و عدم تکمیل طرح شناسه کالا، موجب نگرانی تولیدکنندگان از بازگشت کالاهای قاچاق به بازار پوشاک شده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واحدهای تولیدی طرح شناسه کالا قاچاق پوشاک پوشاک قاچاق گرانی مواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۱۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فخرالسادات هاشمی معاون امور مدارس سمای استان بوشهر در نخستین کارگروه ساماندهی تولید لباس فرم دانش‌آموزان این مدارس اظهار کرد: برای ساماندهی و مشارکت در شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه به‌منظور تأمین لباس فرم دانش‌آموزان، یک کارگروه تخصصی با مشارکت و عضویت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تشکیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از سال تحصیلی جدید زمینه تهیه تولید لباس فرم دانش آموزان مطابق با استاندارد‌های موجود در حوزه تخصصی و تجهیزات و ملزومات تولید را فراهم می‌کنیم، اضافه کرد؛ لباس فرم دانش‌آموزان مدارس سما در استان باید با نگاه رونق تولید و مطابق با استاندارد‌های موجود در تخصصی و تجهیزات و ملزومات تولید و با استفاده از پارچه باکیفیت ایرانی تهیه و دوخت شود.

معاون امور مدارس سمای استان بوشهر افزود:‌ تولید این لباس‌ها از طریق فراخوان و جذب متخصصین داخل دانشگاه و سایر متخصصان خارج از دانشگاه برای مشارکت در شبکه مهندسی پوشاک با انعقاد تفاهم‌نامه انجام می‌شود. این کار مهم با مشارکت معاونت پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی استان و مدیریت مراکز رشد و واحد‌های فناور و شرکت دانش‌بنیان به اجرا درمی‌آید.

هاشمی عنوان کرد:‌ لباس از منظر جامعه‌شناختی و مباحث فرهنگی مهم‌ترین وجه ظاهر هویت بخشی انسان است و در بحث هویت بخشی همان‌گونه که مقام معظم رهبری تأکید داشتند، آموزش و پرورش مکلف بوده روی هویت کار کند و هویت‌ساز باشد که یک وجه آن لباس فرم مدارس است. آموزش و پرورش نباید تابع سلیقه‌های نامتقارن و مخالف با فرهنگ دینی و ملی باشد، آموزش و پرورش خودش باید بر مبنای اصول علمی، فرهنگ ایجاد کند.

وی بیان کرد: در توزیع و تهیه پوشاک لباس فرم مدارس باید فرهنگ ایرانی اسلامی، عدالت رعایت شود و دانش آموزان نیازمند هم با حفظ کرامت مورد توجه قرار گیرد.

همکاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزد بوشهر در تولید لباس فرم

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز گفت: این معاونت با مشارکت مراکز رشد و واحد‌های فناور و شرکت دانش‌بنیان استان و با استفاده از ظرفیت‌های مادی و معنوی خود به‌منظور برنامه‌ریزی برای اجرایی کردن سیاست‌ها و راهبرد‌ها و شیوه‌نامه ساماندهی تولید لباس فرم دانش آموزان مدارس سما و تدوین و ابلاغ فرآیند اجرایی کار مطابق با دستورالعمل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در استان و با هماهنگی کامل با معاونت امور مدارس سما استان و دیگر اعضای کارگروه و کمیته‌های اجرایی در سطوح مختلف اقدام می‌کند.

عبدالرحیم پذیرا ادامه داد:‌ یکی از مهم‌ترین اهداف طرح و تولید پوشاک و لباس فرم مدارس، توسعه فرهنگ عفاف و حجاب و صیانت از موازین شرعی و عرفی در لباس فرم دانش‌آموزی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش آنا، در این جلسه مسائلی همانند فراخوان و چاپ پوستر نسبت به ثبت‌نام اعضای هیئت علمی تمام‌وقت، وابسته، مهارت یاران، دستیاران آموزشی، دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی برای مشارکت در شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه هر یک از اعضا به بیان نظرات خود در این باره پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • دستگیری ۷۹۸ سارق در اسلامشهر