Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-02@03:13:22 GMT

با چالش‌ها و مسائل گاز کامل آشنا هستم

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۲۳۲۶

با چالش‌ها و مسائل گاز کامل آشنا هستم

معاون وزیر نفت در امور گاز با تأکید بر اینکه شرکت ملی گاز ایران ویترین وزارت نفت است و هرگونه کم و کاستی مستقیم عملکرد این وزارتخانه را هدف قرار می‌دهد، اظهار کرد: من با چالش‌ها و مسائل گاز کامل آشنا هستم.

به گزارش خبرنگار شانا، مجید چگنی امروز (دوشنبه، ۲۹ شهریورماه) در سخنانی در نخستین روز کاری‌اش در برج گاز، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدا و امام راحل گفت: ان‌شاءالله بتوانیم آرمان‌ها و اهداف این عزیزان را ادامه دهیم و در این سنگر به شایستگی خدمت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از خدمات حسن منتظرتربتی، مدیرعامل پیشین شرکت ملی گاز ایران، ادامه داد: من در ایامی که در بخش تولید شرکت ملی نفت ایران خدمت می‌کردم ارتباط نزدیکی با آقای تربتی داشتیم و با چالش‌ها و مسائل گاز کامل آشنا هستم.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: آقای تربتی در شرایط سخت فصل‌های سرد سال مجاهدت داشت و همه هم و غمش این بود که پایداری و امنیت تولید و توزیع برقرار باشد و الحمدالله این موضوع در سال‌های گذشته مدیریت شد.

چگنی با بیان اینکه شرکت ملی گاز ایران ویترین وزارت نفت است و هرگونه کم و کاستی مستقیم عملکرد این وزارتخانه را هدف قرار می‌دهد، افزود: پایداری عرضه گاز طبیعی مدیون زحمت همه عزیزان این مجموعه است و بی‌شک کسی نمی‌تواند آن‌طور که باید قدردان باشد.

وی تأکید کرد: امیدوارم همچون گذشته با قدرت در این عرصه حضور داشته باشیم؛ همان‌طور که شهدای عزیز ما وظیفه خود را در ۸ سال حمله ناجوانمردانه به‌خوبی ایفا کردند و در عرصه دفاع از نظام حضور داشتند، اکنون نیز حضور بااقتدار کارکنان صنعت گاز همین‌طور است، به‌ویژه در شرایط عملیاتی و سخت، لذا ان‌شاءالله با تأسی به شهدا کارکنان شریف صنعت گاز هم در صحنه هستند که بسیار تعیین‌کننده است.

معاون وزیر نفت در امور گاز یادآور شد: صحنه مدیریت، صحنه رقابت نیست و امانت از نفر پیشین به نفر بعدی می‌رسد. اکنون این مسئولیت سنگین که بر دوش آقای تربتی بود به بنده محول شد. خدا کمک کند بتوانیم این وظیفه را به‌خوبی انجام دهیم.

تولید پارس جنوبی و انتقال گاز به حداکثر ظرفیت خود رسیده است

حسن منتظرتربتی، مدیرعامل پیشین شرکت ملی گاز ایران هم در سخنانی با بیان اینکه این شرکت از شرکت‌های منسجم و منضبط در مجموعه وزارت نفت است، اظهار کرد: مدیران در صنعت گاز با آبرو و احترام از شرکت رفتند که نشان می‌دهد پشتیبان مدیرشان هستند و شما همکاران خیلی خوبی در این مجموعه دارید.

وی تصریح کرد: شرکت ملی گاز امروز منابع خیلی خوبی دارد و نگرانی‌هایی که پیش از این وجود داشت کمتر شده است؛ انضباط مالی خوبی وجود دارد، اما وابستگی این صنعت به بالادست، همچنین وابستگی بخش عمده مردم در بخش خانگی و صنعت به گاز طبیعی حساسیت بالایی دارد و کسی که در این جایگاه است مرتب باید حواسش باشد.

مدیرعامل پیشین شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر اینکه تولید پارس جنوبی و انتقال گاز به حداکثر ظرفیت خود رسیده و بخش عمده نگرانی‌ها از افزایش مصرف است، گفت: هیچ‌کس نمی‌تواند ادعا کند به همه اهدافش رسیده و ما هم به دلیل محدودیت‌ها در بحث منابع انسانی و نیروهای پیمانکاری و قرارداد مدت‌موقت کمتر به توفیق رسیدیم که ان‌شاءالله در ادامه این موضوع هم دنبال شود و شرایط بهتری برای منابع انسانی داشته باشیم.

تربتی یادآور شد: هرکجا نیاز به استفاده از تجربه من باشد در خدمتم. صنعت گاز، صنعت مردم است و امیدوارم تأمین پایدار گاز تداوم داشته باشد.

پیام کهتری، مشاور وزیر نفت هم با بیان اینکه تأمین پایدار گاز طبیعی در زمستان و تجارت گازی باید در شرکت ملی گاز دنبال شود، گفت: به همین دلیل باید همه تا نهایی و تثبیت شدن و حضور حداکثری همکاران آقای چگنی نهایت همکاری را داشته باشند.

وی تأکید کرد: این بحث کشور است و بحث دولت قبل و این دولت نیست، بنابراین باید نهایت همکاری و تلاش را داشته باشیم تا مسائل مدیریت شود و وظیفه خطیر شرکت ملی گاز ایران در تأمین گاز به مقصود برسد.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران حسن منتظر تربتی شرکت ملی گاز ایران صنعت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۲۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟

وجود چالش‌هایی در مصوبه سال ۹۹ بورس مبنی بر الزام شرکت‌ها به داشتن بازارگردان، موجب بازنگری سازمان بورس در مصوبه و تصویب مصوبه جدید واگذاری بازارگردانی به بورس و فرابورس شد.

به گزارش مشرق، شرکت بورس تهران در سال ۹۹ همزمان با وضعیت نزولی بازار سرمایه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد با توجه به اهمیت الزامات نقدشوندگی بازار و لزوم تنظیم عرضه و تقاضا جهت حفظ ثبات بازار سرمایه و صیانت از حقوق سهامداران، لازم است بازارگردانی از سوی ناشران و سهامداران در پذیرش شرکت‌ها الزامی شود.

بر این اساس هر ناشر ثبت شده در سازمان بورس مکلف شد از بازارگردان استفاده کند و کلیه ناشران قرارداد بازارگردانی با بازارگردان منعقد کردند.

بررسی چالش‌های مصوبه سال ۱۳۹۹ بورس

در این میان وجود چالش‌هایی در مصوبه سال ۹۹، مشکلاتی ایجاد کرد که سازمان بورس را برآن داشت تا مصوبه را مورد بازنگری قرار دهد.

یکی از چالش‌های مصوبه سال ۹۹ انبوه منابع ناشران بود که منابع مالی آن‌ها می‌توانست صرف تولید، سرمایه در گردش و پروژه‌های شرکت‌ها شود، اما صرف بازارگردانی شده بود.

چالش دیگر ممنوعیت تملک سهام شرکت‌های اصلی بر شرکت‌های فرعی زیر مجموعه بود که در پی آن باعث می‌شد یک ناشر، خود مالک سهام شرکت اصلی شود.

براین اساس مقرر شد مصوبه سال ۹۹ بازنگری شود و جلساتی با بورس و فرابورس برای ارائه راهکارهای لازم برای خروج از این چالش‌ها تشکیل و تصمیماتی اتخاذ شد.

در نهایت طی روزهای گذشته با تصویب هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، بازارگردانی از حالت الزامی خارج و در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت و در کنفرانس خبری با حضور مدیران سازمان و بورس و فرابورس به جزئیات این مصوبه پرداخته شد.

به گفته عیوضلو عضو هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهاداردر بازارهای بورس تهران، بازار اول و دوم فرابورس مصوبه سال ۹۹ از حالت الزام خارج شده است و این اختیار به بورس و فرابورس واگذار شد که اگر ناشری می‌خواهد از بازارگردان استفاده کند به این کار ادامه دهد.

عضو هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان این‌که ناشران بازار اول بورس، همچنان می‌توانند بازارگردان داشته باشند اظهار کرد: دیگر ناشران نیز در طی زمان با هماهنگی بورس و فرابورس برای الزام داشتن و یا عدم استفاده از بازارگردانی آن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.

لغو مصوبه سال ۹۹ به معنای حذف بازارگردانی نیست

همچنین گودرزی مدیرعامل بورس تهران با ارائه توضیحاتی درباره لغو مصوبه سال ۹۹ گفته است حدود ۲.۵ درصد از ارزش معاملات سهم بازارگردان است که نشان می‌دهد در نقد شوندگی اثر بالایی ندارند.

به گفته گودرزی تا ۲ ماه آینده اسامی شرکت‌های بورسی که از بازارگردانی معاف هستند اعلام خواهد شد و شرکت‌هایی که ملزم به بازارگردانی هستند نیز مشخص می‌شود.

مدیرعامل بورس تهران معتقد است لغو مصوبه سال ۹۹ به معنای حذف بازارگردانی نیست و تنها اختیار بازارگردانی را به بورس و فرابورس واگذار می‌کند.

منبع: میزان

دیگر خبرها

  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • با ارزانترین لیبل ایران آشنا شوید
  • مردم ایران با شهید و شهادت آشنا هستند
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • انصاری نیک: «خلیج فارس» هویت ایران و یکی از پایه های قدرت تمدنی کشور است/ غرب نمی خواهد در منطقه امنیت برقرار باشد، زیرا امنیت ضامن توسعه است
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران