Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جلسه صبح امروز دوشنبه (۲۹ شهریورماه) شورای عالی قوه قضائیه با تسلیت ایام اربعین حسینی اظهار داشت: قیام امام حسین (ع) و ایثار پاکترین جانها و خونها در روز عاشورا و تداوم آن تا اربعین نه تنها اسلام را احیا کرد بلکه اسلام را تا ابد زنده نگه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه همه فضیلت‌ها و قیام‌ها و مقاومت‌های مقدس در تاریخ نشأت گرفته از قیام حسینی است، دفاع مقدس ۸ ساله ملت ایران را از جمله مقاومت‌ها و دفاع‌های منبعث از عاشورای حسینی دانست.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: هشت سال دفاع مقدس نه تنها نقطه عطف بر جمهوری اسلامی بلکه نقطه عطفی در تاریخ برای همه کسانی است که می‌خواهند از ایمان و اراده الهی عبرت بیاموزند.

رئیس قوه قضائیه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مقاومت ملت ایران در برابر نظام سلطه را باطل السحر نظام طاغوت دانست و گفت: جنگ 8 ساله تحمیلی علیه ملت ایران در زمانی شروع شد که انقلاب نوپای ما همچنان در حال مبارزه با تفاله‌های رژیم طاغوت و دست نشاندگان شیطان بزرگ آمریکا بود.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: نظام نوپای اسلامی هنوز در حال تعقیب و محاکمه عوامل طاغوت و استیفای حقوق مردم و بیت‌المال و در حال ایجاد ساختارهای حاکمیتی بود که طواغیت جنگی تمام عیار را بر ملت تحمیل کرد.

وی ادامه داد: دشمن هر چه در توان داشت به رژیم متجاوز به ملت ایران کمک کرد تا به انقلاب اسلامی و نظام نوپای جمهوری اسلامی فشار وارد کند اما اراده الهی در اراده جنود خدا و حزب الله متجلی شد و بر اراده تا بن دندان مسلح طاغوت غلبه کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت که ملت ایران در مقاومت مقدس خود اجازه نداد یک وجب از خاک کشور و عزتش از دست برود و در مقابل قدرت‌های شیطانی سر خم نکرد و هر مقاومتی که امروز در منطقه و گوشه و کنار جهان شاهدیم از انقلاب اسلامی و استقامت ملت ایران سرچشمه می گیرد که ریشه در قیام حسینی دارد.

رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنانش با تقدیر از همکاران قضا و همه نخبگان و صاحب نظران و جریانات سیاسی که در دوره 80 روزه ریاست وی بر این قوه به ارتقاء و کارآمدی نظام قضایی در دوره تحول و تعالی کمک کردند، تقدیر کرد و گفت: در این مدت نظرات و ایده های راهگشایی از نخبگان و فعالین اجتماعی و سیاسی و حقوقی کشور دریافت کردم تعدادی از انها برای اجرا به جریان افتاد که انشالله موثر خواهد افتاد.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: اگر واقعاً بخواهیم تحول به معنای واقعی شکل بگیرد باید در کنار همت و تلاش مضاعف، ایده‌های نو، ابتکار و خلاقیت و استفاده از فناوریهای نوین را مورد توجه قرار دهیم.

وی تصریح کرد: تحول و تعالی با کارهای معمول روزمره بدون توجه به نوآوری رخ نمی دهد و در کنار کارهای خوب گذشته و آسیب شناسی‌هایی که صورت گرفته، باید با کمک مجلس و دولت گام‌های بلند و خلاقانه برداریم نا تحول ایجاد شود.

رئیس قوه قضائیه از «سرقت موجب تعزیر»، «ضرب و جرح عمدی» و «توهین» به عنوان اتهامات کیفری که در صدر جرایم قرار دارند، نام برد و گفت: ۲۰ درصد از پرونده‌های قضایی نیز مربوط به مسائل مختلف حقوقی خانواده می‌شود که مطالبه خسارت و ادعای اعسار از پرداخت بیشترین دادخواست‌های مربوطه را تشکیل می‌دهند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه تصریح کرد: اگر می‌خواهیم تحولی اساسی درباره مسائل خانواده ایجاد شود و میزان پرونده ها کاهش یابد، نیاز به طرح های خلاقانه و همکاری جدی دولت و مجلس و مسئولین فرهنگی داریم.

وی ادامه داد: وقتی اولین عنوان اتهامی سرقت موجب تعزیر است، باید بررسی شود که چرا اشخاص اقدام به سرقت می کنند و سارقان چه کسانی هستند و وقتی تعقیب و مجازات می شوند، چرا دوباره اقدام به سرقت می‌کنند و ما شاهد تکرار این جرم هستیم.

رئیس قوه قضائیه گفت: حتی اگر یک قاضی و بازپرس به جای رسیدگی به ۴ پرونده در روز از زندگی و آسایش خود بگذرد و روزی ۱۰ پرونده را مورد رسیدگی قرار دهد باز هم تحولی ایجاد نمی‌شود و همکاران قضایی دچار فرسایش می‌شوند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: اگر یکی از موضوعات مبتلابه امروز حبس و زندان و مسائل مربوط به طبقه بندی زندانیان و اصلاح و تربیت آنها و پرهیز از صدور احکام غیر ضروری حبس و توجه به خانواده‌های زندانیان است و آن را یک آسیب بزرگ در جامعه می‌دانیم باید برای حل این مسئله تدبیر اساسی کنیم.

وی افزود: طی مدت اخیر مسئولان عالی قضایی بین یک تا ۳ بار به زندانها سرکشی کردند و امروز از همه زندانهای کشور حداقل یکبار بازدید به عمل امده است و آسیب شناسی صورت گرفته است .

اژه‌ای با اشاره به بازدید اخیرش از زندان دماوند گفت: بعد از بازدید اخیر بنده از زندان دماوند، ۱۸ نفر از زندانیان با حضور رئیس دادگستری استان تهران در این ندامتگاه آزاد شدند که کار بسیار خوبی بود اما این کارها مشکل را به صورت ریشه‌ای حل نمی‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه حل مشکلات نیازمند یک تدبیر اساسی و کار زیربنایی است متذکر شد: اگر اقدامات سطحی عمق نیابد و بصورت ریشه‌ای با مشکل برخورد نکنیم، نتایج اقدامات ما استمرار نمی‌یابد و شاهد تداوم مشکلات خواهیم بود.

وی بر همین اساس از دولت و مجلس و حوزه و دانشگاه و همچنین نخبگان خواست که برای برطرف کردن زمینه‌های جرم و کاهش آسیب‌های اجتماعی وارد میدان شوند و دستگاه قضایی را در این مأموریت خطیر یاری دهند.

رئیس قوه قضائیه با تقدیر از اقدامات معاونت راهبردی این قوه در پیشبرد سند تحول قضایی از این معاونت خواست که با استفاده از خرد جمعی ، تشکیل هیات اندیشه ورز در عدلیه و همکاری صاحب نظران داخل و خارج از قوه قضائیه ایده‌های جدیدی برای حل مشکلات ارائه دهد.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به تماس‌های اخیری که برخی نخبگان برای ارائه ایده‌های نو و ابداعی با وی گرفتند از معاونت راهبردی قوه قضائیه خواست که با دعوت از این نخبگان و تعیین کارگروههای ویژه و ایجاد اتاق فکر، مشکلات را دسته‌بندی و اولویت‌بندی کرده و برای هر یک از آنها  راه‌حل ارائه دهد.

 رئیس قوه قضائیه همچنین از رئیس مرکز توسعه شوراهای حل اختلاف خواست که برای حل و فصل دعاوی خصوصاً درخصوص مسائلی چون توهین و ضرب و جرح که درصد بالایی از پرونده‌های کیفری را تشکیل می‌دهند، اقدامی ابتکاری غیر از فعالیت معمول شوراهای حل اختلاف داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: تکلیف لایحه شوراهای حل اختلاف به زودی روشن می شود اما اگر قرار باشد این شوراها یک تشکیلات اداری صرف باشند مشکلی حل نمی‌شود و ما باید از ظرفیت افراد متدین و صاحب نفس و صاحب نفوذ در محلات و نیروی مردمی بسیج، تشکل های مردم نهاد  و ستادهای امر به معروف و نهی از منکر برای حل مشکلات بهره ببریم.

 وی خاطرنشان کرد: اگر از همه ظرفیت‌ها بویژه ظرفیت‌های مردمی برای حل مشکلات بویژه در حوزه قضایی استفاده نکنیم باز نمی‌توان به نتیجه مطلوب رسید و یک انقلاب و تحول اساسی ایجاد کرد.

رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به گزارش دستگاههای نظارتی و امنیتی درباره ویژگی های صلاحیتی افراد برای انتصابات و تفویض مسئولیت‌ها، از اینکه در این گزارش‌ها صرفاً به نقاط ضعف افراد توجه می‌شود انتقاد کرد و خواستار تغییر این رویه شد.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: هر کسی در کنار ضعف‌هایی که دارد نقاط قوت و محاسنی نیز دارد که متأسفانه در گزارشهایی که از سوی دستگاه ها و یا در پاسخ به استعلامات ارائه می‌شود به این فضائل که برخی از آنها پوشاننده ضعف‌هاست توجهی نمی شود.

وی ادامه داد: وقتی فردی برای تصدی مسئولیتی معرفی می‌شود بلافاصله ده یا بیست نقطه ضعف برای او شمرده می‌شود و این کار، اگر ضعف‌های گفته شده صحیح باشد ،تصمیم‌گیری مدیران بالادستی را دشوار می‌کند.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه عدالت باید فراگیر باشد، افزود: عدالت ایجاب می‌کند در احراز صلاحیت ها به نقاط قوت و توانمندی افراد هم توجه شود و اگر کسی را که می تواند مشکلی را حل کند و مسئله‌ای را سامان دهد به خاطر یک نقطه ضعف حذف کنیم جامعه را از توان و تخصص و دانش او محروم کرده‌ایم و این از عدالت دور است.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با تقدیر از اقدام اخیر دادستان انتظامی قضات برای تشویق جمع کثیری از همکاران دستگاه قضا در کنار برخورد با تخلفات تصریح کرد: خوشبختانه در قوه قضائیه به نقاط مثبت همکاران همزمان با برخورد با موارد تخلف توجه می‌شود اما هم در کل کشور و هم در دستگاه قضا باید در اظهارنظر درباره صلاحیت افراد تجدیدنظر شود و گزارش ها کامل و جامع باشد.

وی با تأکید بر این که مراجع استعلام کننده نیز نباید اطلاعات خود را برای گزینش و جذب افراد منحصر به یک منبع کنند، بر لزوم توجه به کادرسازی برای آینده از میان نیروهای مستعد، کارآمد، پاکدست و متدین و انقلابی در همه دستگاهها تأکید کرد.

رئیس دستگاه قضا در بخش دیگری از سخنانش با اعلام حمایت قوه قضائیه از افشاگران فساد گفت: قوه قضائیه به دنبال این است که از این افراد به صورت عملی و مادی و معنوی تشکر کند در این راستا هم از تدوین قانون در این خصوص حمایت میکنیم که از کسانی که فساد یا نارسایی‌ها و آسیب‌ها را اعلام و مفسدان را معرفی می‌کنند حمایت قانونی شود.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: دستگاه قضا با کسانی که در زمین دشمن بازی می‌کنند و یا همراه با عملیات روانی دشمن بویژه در فضای مجازی دروغ می‌گویند، اقدام به جعل می‌کنند و حرفی می‌زنند که آرامش مردم را بر هم می‌زند و خانواده‌ها را ملتهب می کند نمی تواند گذشت کند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: در این میان برخی افراد مرتکب خطا می شوند که با امر به معروف و یک تذکر اصلاح می شوند و در این زمینه برخورد لازم نیست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قوه قضائیه محسنی اژه ای حقوق زنان حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای گفت رئیس قوه قضائیه قوه قضائیه دستگاه قضا حل مشکلات ملت ایران پرونده ها اژه ای برای حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۳۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش سراسری روحانیون، معین و معینه‌های کاروان‌های حج

همایش سراسری روحانیون، معین و معینه‌های کاروان‌های حج در قم برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، همایش سراسری «روحانیون، معین و معینه‌های کاروان‌های حج 1403» امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در شهر مقدس قم برگزار شد.

در این همایش به صورت زنده و از طریق فضای مجازی روحانیون، معین و معینه‌های کاروان‌های حج سایر استان ها حضور داشتند.

افزایش هفت کاروان به زائران خانه با کاستن از تعداد خادمان

حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در این همایش اظهار داشت: نزدیک به 900 هزار نفر در نوبت تشرف به حج قرار دارند و در سال های اخیر تلاش شده است با کاهش تعداد خادمان و عوامل، زائران بیشتری به سرزمین وحی اعزام شوند.

وی با بیان اینکه با گذشت نزدیک به دو دهه از نام نویسی حج، شماری از افرادی که ثبت نام کرده بودند بدون آن که چشمشان به خانه خدا بیافتد از دنیا رفتند، افزود: درحج پیش رو کمترین نرخ اعزام خادمان و عوامل  را  نسبت به تمام دوره‌های گذشته حج خواهیم داشت  و با کاستن از تعداد خادمان، تعداد هفت کاروان به زائران خانه خدا افزوده شده است.

سرپرست حجاج ایرانی ضمن تقدیر از تلاش دست اندرکاران برگزاری حج، تجدید نظر در برنامه‌های گذشته را با توجه به تحولات و شرایط روز ضروری خواند و گفت: هدف ارائه خدمات بیشتر از سوی  خادمان است.

وی خطاب به حاضران عنوان کرد: زائرانی که سال ها در نوبت بوده اند اکنون مطالبه گر هستند، لازم است به مهمانان خانه خدا بیشتر سر بزنیم و به آنها محبت نمائیم چرا که ائمه هم اینگونه بودند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره با ارتقاء سطح دانش و معلومات زائران نسبت به گذشته تصریح کرد: روحانیون کاروان ها شایسته است آگاه و به روز باشند و در انجام مسئولیتی که همگی بعهده داریم اخلاص را در اولویت قرار داده تا در دل زائران خانه خدا نفوذ کند.

محاسبه هزینه‌های حج در خارج از کشور بر مبنای نرخ ارز خارجی

سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به اینکه با تلاش دست اندرکاران حج و زیارت مبلغی بدلیل صرفه جوئی و یا عدم ارائه خدمات در کشور میزبان طی حج گذشته بازگردانده شده که به زودی به حساب حجاج واریزخواهد شد، ادامه داد: در کشور تصور بر این است که هزینه حج گران است در حالیکه هزینه ها در خارج از  کشور بر مبنای نرخ ارز خارجی محاسبه می شود.

وی به شرایط امروز جهان اشاره کرد و گفت: این شرایط  در سال‌های قبل وجود نداشت، وضعیت جهان امروز ملتهب است و آتش زیر خاکستر بین غرب و شرق هرزگاهی زبانه می‌کشد.

سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه دو عملیات‌ بزرگ و تنبیهی «طوفان الاقصی» و «وعده صادق» و پشتیبانی بی مهابای استکبار از نسل کشی مردم مظلوم فلسطین توسط صهیونیستها شرایط را پیچیده ترکرده است، افزود: برخی از کشورهای آزاده که وابستگی خاصی ندارند از قضیه فلسطین و ملت آزاده آن دفاع می‌کنند.

وی در پایان سخنان خود با خوانش انگاره‌های چند نظرسنجی اظهار داشت: ارزیابی روحانیون در حج در دو مدل انجام می شود یکی توسط رابطین و دیگری هم از طریق نظرسنجی اینترنتی که از حجاج انجام می شود و در اعزام ها تاثیرگذار است.

تسهیل برقراری ارتباط اینترنتی زائران با خانواده‌های شان از کشور میزبان

سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت نیز در این همایش با اشاره به شعارحج امسال «حج؛ قرآن محوری، همدلی و اقتدار امت اسلامی، دفاع از فلسطین مظلوم» اظهار داشت: یکی از راهبردهای امام خمینی(ره) برای حمایت از ملت فلسطین، حج ابراهیمی و مراسم برائت از مشرکین بود و این راهبرد  با توجه به شرایطی که درجهان اسلام حاکم است تا به امروز دنبال شده است.

وی افزود: در خصوص فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی و فرهنگی تمام تلاش خود را به کار بسته ایم تا دراین عملیات بزرگ که دربرگیرنده بیش از 85 هزار نفر است عملکرد موفقی داشته باشیم. هرچند در این مسیر چالش‌های متعددی هم وجود دارد که از آن آگاه هستیم.

ارز حج 1403 تأمین شد

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: با تلاش بانک مرکزی و همکارانمان  ارز مورد نیاز حج  وارد حساب این سازمان شده است و صدور ویزای زائران درحال پیگیری است.

وی بیان کرد: در حالیکه با تلاش صورت گرفته هزینه ارزی حج نسبت به سال گذشته 319 دلار کمتراست، تغییرات نرخ ارز و بلیط هواپیما موجب همپوشانی در هزینه ها شده است اما در خدمات‌دهی در بخش‌های مختلف هیچ تغییری نسبت به سال‌های گذشته وجود ندارد و این موارد برای زائران باید تبیین شود .

 حسینی با بیان اینکه انتظار یاری از سوی تک تک شما روحانیون و خادمان حج را داریم، افزود: ما با چالش‌های متعددی روبرو هستیم به عنوان مثال در منا و عرفات کمبود فضا داریم و لازم است  پیش از سفر، این موارد برای زائران تبیین شود.

وی اقدامات انجام شده برای تسهیل برقراری ارتباط اینترنتی زائران با خانواده های شان از کشور میزبان را یادآور شد و با اشاره به وضعیت جسمی زائران و حضور افراد کهنسال در کاروان ها، خواستار توجه به این موضوع شد.

روحانیون و زائران زباندان در سفر حج به شبهات پاسخ دهند

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین رکن‌الدینی معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری  نیز در این همایش توصیه هایی به حاضران ارائه کرد و اظهار داشت:  انتظار این است که سیاست‌های بعثه مقام معظم رهبری در این سفر معنوی رعایت شود.

وی در خصوص نحوه پرکردن اوقات فراغت زائران بعد از انجام اعمال و مناسک حج با اشاره به اجرای طرح کتابخانه فرهنگی سیار، افزود: زائران در مکه در بش از 60 هتل اسکان دارند و می توان مسابقات کتابخوانی هم برگزار کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رکن‌الدینی با اشاره به شُبهاتی که ممکن است درحج مطرح ‌شود، گفت: روحانیون و زائران زباندان با رعایت مسائل به این شبهات پاسخ دهند و به «طرح مودت» اهتمام بورزند.

آیت‌الله جواد مروی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و از اساتید درس خارج دیگر سخنران این همایش بود که در باب ارشاد سخن گفت و ارشاد را نیازمند توجه به ضرورت‌هایی عنوان کرد.

حج امسال‌، فرصتی تاریخی برای وحدت و انتقال درست معارف اهل بیت(ع)

وی افزود: شما به عنوان مبلغ باید رفتاری توام با محبت داشته باشید و با آگاهی در میان مردم حاضر شوید.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: دنیا تشنه شنیدن معارف حق اهل بیت است و حج امسال یک فرصت ویژه برای ما و انقلاب اسلامی ایران ایجاد کرده است که در تاریخ بی‌بدیل است و در این راستا باید به وظیفه خود در راستای حفظ وحدت و انتقال درست معارف اهل بیت(ع) عمل کنیم.

در این همایش با تشریح اقدامات فرهنگی توسط حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی اخویان مدیر امورآموزشی و فرهنگی معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری و بیان توصیه ها و ملاحظات حراستی توسط حجت‌الاسلام والمسلمین سید یاسین موسوی زاده ادامه یافت.

  حجت‌الاسلام والمسلمین غلام‌عباس عشرتی مدیر جذب و سازماندهی معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری نیز در این همایش با ارائه آماری اظهار داشت: برای حج امسال  بیش از 710  نفر روحانی، معین و معینه اعزام خواهند شد و انتظار می رود با حضور و فعالیت بانوان معینه خدمات مطلوبی به بانوان حج گزار ارائه شود.

گفتنی است در پایان این همایش که به صورت مجازی برای مهمانان در سایر استانها به صورت بر خط نمایش داده شد برخی ازنکات آموزشی حج 1403 در قالب فایل پاورپوینت برای روحانیون تشریح گردید.

انتهای پیام/

   

دیگر خبرها

  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • وکیل توماج صالحی : موکلم از فساد فی الارض تبرئه شده و شامل عفو رهبری می‌شد
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است
  • فساد و مفسد در دولت سیزدهم تحمل نخواهد شد
  • اقامه نماز جمعه ارومیه به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی
  • همایش سراسری روحانیون، معین و معینه‌های کاروان‌های حج
  • برکت عمر انسان در سایه عمل حسنه است
  • حجت‌الاسلام والمسلمین خاتمی؛ خطیب این هفته نماز جمعه تهران