Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-06@11:57:58 GMT

اسکندری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری شد + سوابق

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۳۳۴۸

اسکندری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری شد + سوابق

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، با حکم عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی محمد اسکندری مدیرعامل صندوق بازنشستگی شد.

گفتنی است؛ پیش از اسکندری، اکبر افتخاری در این جایگاه قرار داشت که در سال ۱۳۹۸ و با حکم محمد شریعتمداری در صندوق بازنشستگی کشوری مشغول به کار شده بود.

تحصیلات و گواهینامه‌های حرفه ای:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتری مدیریت بازرگانی دانشگاه علامه طباطبایی (اخذ مدرک: ۱۳۹۰)
۲. کارشناسی ارشد پیوسته مدیریت صنعتی دانشگاه امام صادق (ع) (اخذ مدرک: ۱۳۸۳)
۳. دیپلم ریاضی فیزیک دبیرستان نمونه علامه حلی شاهرود (اخذ مدرک: ۱۳۷۶)
۴. گواهی تحلیل گری اوراق بهادار سازمان بورس و اوراق بهادار (سال ۱۳۸۴)
۵. اصول مقدماتی اوراق بهادار سازمان بورس و اوراق بهادار (سال ۱۳۸۲)

سوابق کاری:

۱. مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ مالی و سرمایه گذاری سینا (آبان ۹۸ تا آذر ۹۹)
۲. سرپرست و نایب رییس هیأت مدیره شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا (۹۸)
۳. معاون توسعه بازار و مطالعات اقتصادی بورس کالای ایران (۹۴ تا ۹۷)
۴. عضو موظف هیأت مدیره و معاون امور شرکت‌های شرکت سرمایه گذاری مهر اقتصاد ایرانیان (۹۱ تا ۹۳)
۵. مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری اندیشه محوران و مدیرمالی و اقتصادی شرکت توسعه معادن روی ایران (همزمان) (چهار ماه ۹۱ تا انتقال به هلدینگ مادر)
۶. عضو هیأت مدیره صندوق (سازمان) بازنشستگی کشوری (۸۹ تا ۹۱)
۷. طراح و موسس و مدیر عامل شرکت شبکه مبادلات غیربورسی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (IDRO OTC) (۸۵ تا ۸۸) (توضیح: طرح توجیهی کسب و کار شرکت فرابورس ایران به دنبال تشکیل این شرکت توسط اسکندری و تحت نظارت مدیرعامل وقت بورس تهران علی رحمانی تهیه و منجر به تشکیل فرابورس ایران شد.)
۸. مدیر سرمایه‌گذاری شرکت سرمایه‌گذاری سدیدتدبیر (۸۴ تا ۸۵)
۹. کارشناس سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری سدیدتدبیر (۸۲ تا ۸۴)
۱۰. کارشناس پژوهشی مؤسسه توسعه فناوری نخبگان، همکار پژوهشی در پروژه سنجش خدمات فناوری در پارک فناوری پردیس (۸۰ تا ۸۱)

سوابق عضویت هیأت مدیره و مشاوره و عضویت کمیته‌های تخصصی:

۱. عضو هیأت مدیره در: شرکت سرمایه گذاری ملی ایران (۹۵ تا ۹۶)، شرکت سرمایه گذاری ایرانیان (۹۵ تا ۹۸)، عضو هیأت مدیره شرکت‌های توسعه معادن روی ایران، تراکتورسازی ایران، ونیران (تراکتورسازی ایران و ونزوئلا)، گروه بهمن (۹۱ تا ۹۳)، عضو هیأت مدیره شرکت (هلدینگ) پیشگامان اقتصاد صادقین (۹۰ تا ۹۶)، مدیر صندوق سرمایه‌گذاری مشترک آرین و عضو هیات مدیره کارگزاری آراد ایرانیان (۸۸ تا ۹۱)، عضو هیأت مدیره شرکت شاهرود فروزش (دومین بازار OTC کشور در شاهرود)، عضو هیأت مدیره شرکت شبکه داد و ستد مهر سپاهان (OTC اصفهان)، عضو هیأت مدیره شرکت سرمایه گذاری سدیدتدبیر (۸۷ تا ۸۹).

۲. رییس کمیته حسابرسی شرکت گروه بهمن (۹۱ تا ۹۳)، مشاور مدیرعامل شرکت فرابورس ایران (سال ۸۸)، عضو کمیته سرمایه‌گذاری و کمیته برنامه ریزی راهبردی صندوق بازنشستگی کشوری (سال‌های ۸۹-۹۱ و سال ۹۸)، عضو تیم کانون ارزیابی مدیران شرکت مخابرات ایران، وزارت نفت، همراه اول (سال‌های ۹۴-۹۸)، عضو هیأت اندیشه ورز کمیته امداد امام خمینی (سال‌های ۹۷-۹۸)، عضو کمیته سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری سبحان (سال ۹۴-۹۶)، مشاور سرمایه گذاری شرکت توسعه معادن کوثر (سال ۹۳)، مشاور سرمایه گذاری پارک فناوری پردیس (سال ۹۳)، مشاور مدیریت تعالی سازمانی و دبیر نظام پیشنهادها و ناظر گروه‌های کنترل کیفی و حل مسأله در شرکت مگاموتور (۸۱).

انتهای پیام/

کد خبر: 1111818 برچسب‌ها صندوق بازنشستگی کشور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی کشور عضو هیأت مدیره شرکت شرکت سرمایه گذاری سرمایه گذاری شرکت صندوق بازنشستگی بازنشستگی کشوری اوراق بهادار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۳۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل آینده باشگاه استقلال مشخص شد؟

آفتاب‌‌نیوز :

مهمترین بحث درخصوص این روز‌های باشگاه استقلال به انتخاب جانشین علی خطیر بازمی‌گردد. پس از برکناری شبانه مدیرعامل آبی‌ها که با امضای سه عضو هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفت، همه در انتظار تصمیم نهایی پتروشیمی خلیج فارس هستند تا به عنوان مالک باشگاه، مدیر جدید استقلال را انتخاب کند.

در مقطع فعلی، زمام امور در باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شده است. عضو هیئت مدیره آبی‌ها که در مقام سرپرست مدیرعاملی آبی‌ها بر کار‌های مدیریتی نظارت دارد و حتی خود او نیز شانس این را دارد که در قامت مدیرعامل جدید استقلال، جانشین خطیر شود.

با این وجود و پس از برکناری خطیر، بحث و گمانه‌زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و نام‌های زیادی در فضای مجازی منتشر شده است. نام تعدادی از مدیران مختلف که پیش از این نیز تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند به همراه نفرات دیگری که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، در میان کاندیدا‌ها دیده می‌شود.

یکی از این اسامی مصطفی آجورلو است. فردی که در دوره مدیریتی او استقلال توانست به قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر دست یابد و به یکباره در میانه‌های نیم فصل نخست لیگ قبل، از کار برکنار شد و جای خود را به علی فتح‌الله‌زاده داد. برکناری پرحاشیه آجورلو با واکنش‌های زیادی همراه شد و از آنجایی که فرهاد مجیدی و ریکاردو ساپینتو همواره در دوره مدیریتی آجورلو از وی تعریف و تمجید کرده‌اند، سبب شده نام او به عنوان یکی از کاندیدا‌ها مطرح شود، به‌خصوص اینکه او رابطه بسیار خوبی نیز با جواد نکونام دارد.

نام دیگری که همواره در این سال‌ها به عنوان گزینه مدیریت استقلال مطرح شده، سعید آذری است. مدیر سابق ذوب آهن و فولاد که دست بر قضا از مقبولیت خاصی نیز میان هواداران استقلال برخوردار است. حتی پیش از نشستن علی خطیر روی صندلی ریاست، او یکی از جدی‌ترین گزینه‌های مدیریت باشگاه بود، ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

اما آنگونه که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، شهریاری که به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال مشغول به کار شده، از طرف مالک جدید آبی‌ها این قدرت را دارد تا در خصوص مسائل مدیریت و اثرگذار باشگاه استقلال تصمیم‌گیری کند. فردی که پیش از این و در سال‌های گذشته علاوه بر سابقه مدیرعاملی باشگاه صبا باتری، حضور در هیئت مدیره استقلال را نیز در کارنامه دارد. ممکن است حتی خود شهریاری به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه مشغول فعالیت شود و شخص دیگری در سمت مدیرعاملی منصوب شود و عملاً امور مدیریتی باشگاه استقلال از فیلتر شهریاری و هلدینگ خلیج فارس رد شود.

به هر شکل تا زمان قطعی شدن انتخاب مالک باشگاه استقلال و هیئت مدیره آبی‌ها باید منتظر ماند. در حال حاضر فرشید سمیعی که پیش از این نیز یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال وظیفه دارد تا مسائل جاری باشگاه را با هماهنگی با مالک آبی‌ها پیش ببرد.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • ۲ بانک رئیس هیات مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • داوطلبان عضویت در هیات مدیره موسسه ملل مدارکشان را تحویل بدهند
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • مدیرعامل آینده باشگاه استقلال مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد