Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@22:06:53 GMT

هشدار بروز ناگ در بندر امام

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۳۷۰۲

هشدار بروز ناگ در بندر امام

ایسنا/خوزستان مدیر شبکه بهداشت و درمان ماهشهر با اشاره به مصرف آب خام در یکی از مناطق بندر امام(ره)، نسبت به بروز بیماری ناگ (شبه وبا) در این منطقه هشدار داد.

دکتر محمد شنبدی در جلسه کمیته آب و فاضلاب و التور که امروز (۲۹ شهریورماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به مشکلات آب و فاضلاب ماهشهر اظهار کرد: نبود شبکه جمع‌آوری فاضلاب در برخی نقاط ماهشهر، دفع غیر بهداشتی فاضلاب در برخی نقاط، کدورت بیش از حد آب، وجود لاشه‌های سگ اطراف حوضچه آب تصفیه‌خانه شهرک طالقانی و درپوش نداشتن دریچه‌های مخزن (آب) برخی از مشکلات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به شکایت مکرر شهروندان شهر چمران از بالازدگی فاضلاب، افزود: با وجود اینکه مقرر بود میزان کدورت آب در شهر چمران کاهش یابد اما کدورت آب در این شهر نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ماهشهر با بیان اینکه وضعیت آب و فاضلاب در بندر امام(ره) بحرانی‌تر است، گفت: نبود شبکه جمع‌آوری فاضلاب در برخی نقاط، وجود انشعابات غیر مجاز و آب بدون کلر و مصرف آب خام در یک منطقه از این شهر با جمعیت ۵ هزار نفری برخی از مشکلات بندر امام است.  

وی افزود: برخی روستاها نیز از آب خام استفاده می‌کنند و کلر باقیمانده صفر، افت و قطعی مکرر فشار آب نیز از دیگر مشکلات برخی روستاهای ماهشهر است.

شنبدی تصریح کرد: میزان مطلوبیت میکروبی آب ماهشهر در مناطق شهری از ۸۸.۸ درصد در سال گذشته به ۸۳.۴ درصد و در مناطق روستایی از ۶۲ به ۶۱ درصد کاهش یافته است.

وی گفت: در سال گذشته و امسال تمام نمونه‌های گرفته‌شده از مناطقی که تحت پوشش آبفا نیستند، دارای آلودگی میکروبی و همچنین کلر باقیمانده صفر بوده‌اند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ماهشهر با اشاره به بهتر شدن وضعیت کلر باقیمانده آب در ماهشهر، بیان کرد: متاسفانه هنوز کدورت آب به ویژه در فصل زمستان خوب نیست.

وی با ابراز نگرانی از بروز التور در فصل پاییز، تصریح کرد: در حال حال حاضر باید با افزایش کلر زنی و حل کردن مساله آب خام در یکی از مناطق بندر امام(ره) آلودگی آب کنترل شود؛ نگرانی ما از این است که این منطقه محلی برای بروز ناگ (NAG) شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان آب و فاضلاب التور بندر امام آب خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۳۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالحسن عالی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از محل ظرفیت‌های ایجادی در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ در مجموع بیش از هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر تهاتر و تسویه شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر بیان کرد: از مجموع بدهی‌های تهاتر شده شامل بدهی به دولت موضوع منابع حاصل از وام‌های داخلی دولت- موضوع ماده ۳۲ قانون برنامه بودجه به میزان هزار و ۶۴۸ میلیارد ریال، امور مالیاتی ۲۰۶ میلیارد و ۸۸۷ میلیارد ریال و باز پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای به مبلغ ۵۱ میلیارد و ۶۶۵ میلیون ریال بوده است.

عالی ادامه داد: امید است با توجه به تهاتر و تسویه بخش قابل توجهی از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر نتیجه آن در سرعت بخشی و اتمام پروژه به طرز ملموسی نمایان شود.

وی اظهار کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم این مهم در صنعت آب استان بوشهر با تمرکز به استفاده از سرمایه گذاران بخش خصوصی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

عالی افزود: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی یکی از رویکردهای مهم برای پیشبرد پروژه‌های آب و فاضلاب است که در استان بوشهر برای تحقق این مهم از سرمایه گذاران به صورت ویژه حمایت می‌شود.

بهره‌برداری از پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال

عالی اضافه کرد: با اجرا پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال ۴۱ خانوار با ۱۲۳ نفر از مزیت این پروژه برخوردار شدند.

وی بیان کرد: منابع تأمین آب این پروژه خط کوثر و چاه است که در قالب طرح جهاد آبرسانی و با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تصریح کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال در دهه فجر سال قبل عملیاتی شد که با همت و تلاشی مضاعف پیش از آغاز فصل تابستان به مرحله بهره‌برداری رسید.

عالی اظهار کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستاهای کردوان سفلی، شیخیان ماری و شیخیان سلنجی نیز همزمان با روستای چاه حسین جمال عملیاتی شده است که روند اجرا آن با سرعت قابل قبولی پیش می‌رود.

وی افزود: افزایش سطح بهداشت و سلامت آب شرب و همچنین تقویت پایداری آب شبکه از اولویت‌های اصلی در اجرا پروژه‌های نوسازی شبکه‌های آبرسانی به شمار می‌رود.

کد خبر 6097021

دیگر خبرها

  • بازداشت عضو شورای بندر ماهشهر
  • دستگیری عضو شورای بندر ماهشهر
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد و پس زدگی فاضلاب در شهر ایلام
  • برگزاری جشن‌های دهه کرامت با حضور خادمان رضوی در ماهشهر
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • محور بندر امام آبادان بازگشایی شد