Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد نایب زاده امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در بیرجند اظهارداشت: پرورش ماهی در استخرهای دو منظوره از فعالیت هایی بوده که مزایای فراوانی داشته که از جمله آن می توان به بهبود تولیدات زراعی و باغی از طریق غنی شدن آب استخرها و تولید محصولات سالم و ارگانیک، کمک به اقتصاد خانواده های کشاورزان، افزایش بهره وری از منابع آبی، افزایش تولید در واحد سطح و در نهایت تولید و ورود گوشت ماهی در سبد غذایی خانوارهای روستایی و شهری اشاره داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در بهار امسال میزان تولید آبزیان گرم آبی در استخرهای پرورش ماهی استان ۴۶۳ تن، ماهیان سردآبی ۷ تن و در مجموع ۴۷۰ تن و در تابستان میزان تولید آبزیان گرم آبی در استان ۴۷۲ تن، آبزیان سردآبی ۸ تن و در مجموع ۹۵۰ تن بوده است، تصریح کرد: با توجه به این آمار مجموع تولید آبزیان در شش ماهه امسال در استان یک هزار و ۴۲۰ تن بوده است.

توزیع ۲۲۲ هزار قطعه بچه ماهی گرم آبی

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از رهاسازی ۱۰۰ هزار قطعه ماهی تیلاپیا در پنج باب مزرعه پرورش این ماهی در استان طی شش ماهه سال جاری خبر داد و گفت: پیش بینی می شود با رهاسازی این تعداد ماهی تیلاپیا ۲۰ تا ۵۰ تن ماهی برداشت شود.

نایب زاده با اشاره به اینکه در شش ماهه امسال ۲۲۲ هزار قطعه بچه ماهی گرم آبی در ۳۹۸ باب استخر دو منظوره پرورش ماهی در استان توزیع شده است، افزود: پیش بینی می شود با توزیع این میزان بچه ماهی گرم آبی شاهد میزان ۳۰۱ تن تولید ماهی در انتهای دوره برداشت گردد که ۷۰ درصد هزینه آن را کشاورزان پرداخت نموده اند.

وی با بیان اینکه برای نخستین بار رهاسازی و ذخیره سازی ۵۰۰ هزار لارو کپورماهیان( کپورمعمولی، آمور) در استان صورت گرفته است، اضافه کرد: این امر در راستای تأمین بچه ماهی در فصل رهاسازی ماهی انجام گرفته که بین ۴۰ تا ۵۰ درصد بازدهی خواهد داشت.

تولید 550 هزار قطعه ماهی زینتی در استان

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به تولید یک هزار و ۴۶۴  تن آبزیان خوراکی در استان در طی سال ۹۹ گفت: از این میزان ۳۷ تن ماهی سردآبی و یک هزار و ۴۲۷ تن ماهی گرم آبی بوده است.

نایب زاده با اشاره به اینکه در سال گذشته میزان تولید ماهیان زینتی در استان یک میلیون و ۲۷۴ هزار قطعه بوده است، یادآور شد: همچنین در شش ماهه امسال میزان تولید ماهیان زینتی در استان ۵۵۰ هزار قطعه بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۶۵ استخر دو منظوره و ۱۰ سد و آبندان برای پرورش ماهی در استان فعال هستند.

انتهای پیام/۶۹۰۲۷

منبع: فارس

کلیدواژه: ماهی خراسان جنوبی لارو کشاورزی ماهی گرم آبی میزان تولید پرورش ماهی هزار قطعه بچه ماهی شش ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۳۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق این استان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری، امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در جلسه‌ای که برای بررسی و رفع موانع تولید در کارخانه چدن خوسف صورت گرفت، اظهار کرد: کارخانه چدن با تولید چهار محصول کک، آگلومره، شمش چدن و فولاد، نقش مؤثری در تولید و رفع نیازهای کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی، زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر از جوانان بومی را فراهم آورده است، افزود: هیچ مسئله‌ای نباید مانع فعالیت در این کارخانه شود.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کارخانه چدن با تولید روزانه ۲۰۰ تن شمش چدن از واحدهای تولیدی مطرح کشور بوده است، تأکید کرد: به جهت اهمیت موضوع و نقشی که این واحد در فرآوری ذخایر معدنی استان دارد، طرح‌های توسعه آن باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به زیرساخت‌هایی که برای فعالیت این کارخانه در شهرستان خوسف فراهم شده است، تصریح کرد: این واحد تولیدی از پشتیبانی‌ها و حمایت‌های دولت بهره‌مند بوده است.

به گزارش ایمنا، ساخت کارخانه چدن کویر خاوران خوسف با حضور سرمایه‌گذاران چینی از سال ۹۳ شروع شد و در سال ۹۷ به فاز اول و تولید رسید و سپس با اضافه شدن سرمایه‌گذار بومی به مجموعه به کار خود ادامه داد.

کد خبر 747786

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات به ۵۳۴ طرح تولید و کارآفرینی خراسان جنوبی
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • میزان بارش باران در ۲۴ ساعت گذشته خراسان جنوبی اعلام شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد