Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، جو بایدن در پیام کتبی خود که روز دوشنبه (۲۹ شهریور ۱۴۰۰) از سوی نماینده این کشور در شصت و پنجمین نشست مجمع عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرائت شد، گفت: از تمام کشورها می‌خواهم که پروتکل الحاقی را به عنوان استاندارد جهانی در زمینه عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای بپذیرند. در همین راستا ایالات متحده همچنان به دنبال بازگشت متقابل به توافق هسته‌ای ایران و خلع کامل سلاح هسته‌ای شبه جزیره کره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که اخیرا کشورش وارد پیمان امنیتی و پرحاشیه جدیدی با انگلیس و استرالیا شده و از منظر بسیاری کارشناسان، معاهده عدم اشاعه تسلیحات اتمی (ان‌پی‌تی) را زیر سوال برده است، از تمام کشورهای شرکت کننده در نشست خواست تا پایبندی پایدار خود را به پیمان ان‌پی‌تی در اجلاس پیش رو نشان دهند.

ادعای بازگشت بایدن به برجام در حالی تکرار می‌شود که او با گذشت ۹ ماه از گرفتن قدرت در کاخ سفید به سیاست فشار حداکثری دولت قبل و نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحده ادامه می‌دهد. 

آمریکا یک سال پس از آغاز اجرای برجام، کارشکنی و بدعهدی‌های خود را در قبال این توافق آغاز کرد . دولت پیشین‌آمریکا نه تنها از توافق برجام خارج شد و تحریم‌های مندرج در این توافق را اعاده کرد بلکه با در پیش گرفتن سیاست ناگزیرسازی، سایر شرکای برجام و جامعه جهانی را مجبور به قطع مناسبات اقتصادی و تحریم عملی ایران کند. در این مدت با وجود اذعان جامعه جهانی به غیرقانونی بودن اقدام‌ آمریکا، عملا اقدام عاجلی برای ایفای حقوق ایران در برجام نشده است.

بعد از گذشت یک سال از خروج‌آمریکا از برجام و بی عملی سایر شرکای برجام، ایران کاهش تعهدات برجامی خود را در پنج مرحله ‌آغاز و غلط بودن محاسبات‌آمریکایی‌ها را به طور عملی ثابت کرد. از همان زمان مخالفت‌ها با سیاست فشار حداکثری آغاز شد و رقیب دموکرات ترامپ یعنی جو بایدن سیاست تبلیغاتی خود را بازگشت به برجام عنوان کرد.

نکته قابل تامل اینکه هر  زمان که سیاست فشار حداکثری علیه تهران اعمال می‌شد، رییس جمهوری این کشور بر طبل مذاکره و گفت و گو با ایران می‌کوبید. در سطح بین‌المللی هم  برخی از مقامات کشورها تلاش کردند ایران را وارد گفت و گو با دولت پیشین‌آمریکا کنند با این حال ایران بر مواضع خود ایستادگی کرد و به مذاکره زیر فشار و تحریم تن نداد.

با شکست ترامپ و ورود جو بایدن به کاخ سفید انتظار می‌رفت آمریکا به شعارهای تبلیغاتی و تعهدات خود تحت برجام عمل کند؛ با این حال با وجود ۶ دور مذاکره نمایندگان ایران با شرکای برجام که با حضور غیر مستقیم نماینده‌آمریکا برگزارشد، مشخص شد که آمریکایی‌ها همچنان به دنبال بهره برداری از جعبه ابزار تحریم و سیاست فشار علیه تهران هستند. رویکردی که غلط بودن آن در چهارسال اخیر ثابت شده است.

برچسب‌ها برجام جو بایدن آژانس بین المللی انرژی اتمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام جو بایدن آژانس بین المللی انرژی اتمی برجام جو بایدن آژانس بین المللی انرژی اتمی سیاست فشار جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۳۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای تکراری وزیرخارجه انگلیس علیه ایران

به گزارش خبرآنلاین دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس روز دوشنبه و در اظهاراتی گفت «پیشنهاد سخاوتمندانه‌ای» برای آتش‌بس ۴۰ روزه در غزه در مقابل آزادی اسرا اسرائیلی وجود دارد.

طبق گزارش الجزیره، وی مدعی شد: ایران با حمایت از حماس در غزه و حوثی‌های یمن (انصارالله) و حزب‌الله لبنان موجب بی‌ثباتی در منطقه می‌شود.

به نقل از ایسنا این ادعا در حالی است که انگلیس به همراه آمریکا بارها به خاک یمن حمله کرده‌اند و از حامیان رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی در غزه بوده‌اند.

ایران هم بارها اعلام کرده نیروهای مقاومت در منطقه بر اساس منافع کشورهای خود، به مبارزه علیه اشغالگری آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهند.

کامرون که در ریاض صحبت می‌کرد، ادامه گفت: اسرائیل باید از راه‌حل ۲ دولتی حمایت کند زیرا این امر در طولانی مدت به سودش خواهد بود. راه‌حل ۲ دولتی در طولانی مدت امنیت اسرائیل را تضمین خواهد کرد.

اخیرا نیز «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا توافق آتش‌بسی که به حماس پیشنهاد شده را «بسیار سخاوتمندانه» توصیف کرد و گفت حماس باید هرچه سریع‌تر درباره آن تصمیم‌گیری کند.

او مدعی شد که حماس در میان غیرنظامیان مخفی می‌شود و پایان‌نیافتن جنگ غزه به این دلیل است که حماس سلاح‌های خود را کنار نگذاشته، اسرا را آزاد نکرده و خود را تسلیم نکرده است!

بلینکن همچنین مدعی شد که اجرای راهکار ۲ دولتی در مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی و همچنین عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و کشورهای منطقه «بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس» خواهد بود.

او همچنین با طرح این ادعا که حماس تنها مانع حصول توافق آتش‌بس در جنگ غزه است، گفت سران جنبش مقاومت فلسطین باید هرچه سریع‌تر درباره پیشنهادی که به آن‌ها شده تصمیم‌گیری کنند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901148

دیگر خبرها

  • ادعای بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین
  • تحریم سپاه توسط غربیان گویای سلامت کار پاسداران است
  • ادعای تکراری وزیرخارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای تکراری وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس : ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • حمله پلیس آمریکا به یک استاد دانشگاه واشنگتن (فیلم)
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟