Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-ایجاد دامشهرها برای تجمیع گاوداری‌ها و در اختیار قراردادن امکانات یکی از طرح‌هایی بوده که در کشور به طبع آن در گناباد نیز اجرا شده است اما این مجتمع این روزها حال و روز خوشی ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، صنعت دامداری به عنوان یکی از بخش‌های مهم اشتغالزایی شهرستان گناباد با مشکلات عدیده دست و پنجه‌نرم می‌کند و فعالان این بخش مدعی هستند که این صنعت در آستانه ورشکستگی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید شیر در گناباد روزانه بیش از 200 تن است که بیشتری از این میزان به استان‌های شمالی جهت تولیدات لبنیاتی ارسال می‌شود اما در طی چند سال اخیر به دلیل مشکلات نهاده تولید شیر در گناباد کاهش داشته و گاوداری‌ها را به سمت ورشکستی سوق داده است.

ایجاد دامشهرها برای تجمیع گاوداری‌ها و در اختیار قراردادن امکانات یکی از طرح‌هایی بوده که در کشور به طبع آن در گناباد نیز اجرا شده است اما این مجتمع این روزها حال و روز خوشی ندارد.

رسول روحی، مدیرعامل دامشهر گناباد اظهارداشت: مجتمع دامشهر گناباد در سال 1382 با 114 عضو راه اندازی شده اما به دلیل مشکلات نهاده این روزها فقط 50 واحد آن فعال است.

وی در خصوص مشکلات این مجتمع عنوان داشت: در حال حاضر کمبود آب یکی از مشکلات اساسی در اینجا است به صورتی که فقط 2 ساعت در صبح و 2 ساعت عصر آب داریم و چاهی که مربوط به خود مجتمع بوده نیز کاهش شدید آب دارد.

مدیرعامل دامشهر گناباد تصریح کرد: منبع آبی برای مجتمع پیش بینی کرده ایم که متاسفانه به دلیل نداشتن بودجه تکمیل نشده و دامدار هم دیگر توانی ندارد که برای تکمیل آن هزینه کند و نیازمند کمک‌های دولتی هستیم.

پایگاه سوم اورژانس شهری در گناباد راه اندازی می‌شود/ پایگاه کانکسی نداریممصائب دامداران گنابادی/ جهاد کشاورزی به بحث شفاف سازی آمار ورود کندنبود زمین مانعی برای مهاجرت معکوس به روستای "شوراب" گناباد / تامین زیر ساخت‌ها مردم را به تولید در روستا باز می‌گرداند

روحی خاکی بودن جاده دامشهر را یکی دیگر از مشکلات این مجتمع دانست و افزود: جاده مجتمع دامشهر خاکی است که این موضوع باعث آلودگی علوفه گاوداری‌ها شده و روی شیر دام‌ها نیز تاثیر گذاشته است.

سندار نشدن گاوداری‌های دامشهر

مدیرعامل دامشهر گناباد ادامه داد: پس از گذشت 18 سال از شروع به کار دامشهر هنوز گاوداری‌ها مشکل سند دارند و سندهای تفکیکی صادر نشده و منابع طبیعی در این خصوص همکاری لازم را ندارد.

روحی بیان کرد: اگر مجموعه گاوداری‌ها سند شود برای دریافت تسهیلات و ضمانت مقداری از مشکلات ما مرتفع خواهد شد.

دامشهر نماینده معرفی کند

محمدرضا نخعی, رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گناباد نیز در خصوص مشکلات سنددار شدن گاوداری‌های مجتمع دامشهر اظهارداشت: مجموعه اداره منابع طبیعی آمادگی لازم برای رفع این مشکل را در کمترین زمان را دارد.

وی ادامه داد: براساس قانون ما امکان واگذاری زمین به شخص را نداریم و آن را باید به مجموعه تعاونی دامشهر واگذار کنیم ، این مجموعه نماینده قانونی خود را معرفی کند تا زمین به صورت کلی واگذار شود ولی برای تفکیک آن و سنددار کردن تک تک گاوداری‌ها باید امور اراضی جهاد کشاورزی در کمیته فنی اقدام کند.

انتهای پیام/281/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گاوداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۴۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • مشکلات مالی، دانشگاه انگلیسی را به مرز نابودی رساند
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • بزرگترین سایت طرح نهضت ملی مسکن خراسان رضوی در گناباد است
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ۵۰ مصوبه برای حل مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • اتخاذ بیش از ۵۰ مصوبه برای حل مسائل و مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • روستای «استاد» رکورددار بارندگی در شهرستان گناباد
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • بارش باران بهاری در گناباد