Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس سیاسی فردا: علی کیانی‌راد، رئیس «موسسۀ پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعۀ روستایی»: «با اجرای قانون تقویت امنیت غذایی و رفع موانع تولیدات کشاورزی، کمتر دچار پراکندگی در برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری در حوزۀ زنجیره ارزش خواهیم شد. ضمن آن‌که مدیریت زنجیرۀ ارزش محصولات کشاورزی و غذایی به صورت واحد انجام خواهد شد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«مدیریت واحد، مراحل پیش از تولید تا مصرف را در برمی‌گیرد، و وزارت جهاد کشاورزی، به‌عنوان متولی بخش، وظیفۀ مدیریت زنجیرۀ ارزش محصولات کشاورزی و غذایی را بر عهده خواهد داشت».

«طرح تقویت امنیت غذایی و رفع موانع تولیدات کشاورزی در ۱۴ ماده از سوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط‌زیست مجلس تهیه شد و پس از بررسی طی چند ماه در صحن مجلس به تصویب اکثریت نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسیده است. این طرح برای بررسی، تأیید نهایی، و تبدیل به قانون به شورای نگهبان ارسال شده است».

«یکی از موارد مندرج در طرح فوق این است که دولت‌ها و سیاست‌گذاران در طول زنجیرۀ ارزش محصولات کشاورزی و غذایی باید نقش هدایت‌کننده و حمایت‌کننده داشته باشند و تشکل‌ها و صنوف کشاورزی بخش مهم اجرا و تصدیگری را بر عهده خواهند داشت. برای تأمین امنیت غذایی در این طرح، ورود دانش و فناوری در طول زنجیرۀ ارزش از سطح مزرعه تا فرآوری و توزیع تدارک دیده شده است».

«تشکیل ’سازمان سرمایه‌گذاری و تجارت کشاورزی‘ جریان ورود سرمایه‌های بخش خصوصی و خارجی به بخش کشاورزی را به‌ویژه به‌سمت امور زیربنایی دانش بنیان و متکی به علم و فناوری افزایش می‌دهد. این سازمان با هدف تمرکز امور سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت در حوزۀ تجارت، بازرگانی، و سرمایه‌گذاری کالاهای کشاورزی ایجاد می‌شود».

«بر اساس طرح تقویت امنیت غذایی و رفع موانع تولیدات کشاورزی، سرمایه‌گذاری‌های دولتی باید بیشتر به‌سمت حوزۀ علم و فناوری و دانش‌بنیان‌کردن بخش کشاورزی سوق پیدا کند».

منبع: فردا

کلیدواژه: کیانی راد مصوبۀ مجلس امنیت غذایی زنجیرۀ ارزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۴۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد

شرکت صنایع غذایی اسرائیلی تنووا (Tnuva)، از افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت محصولات متعدد خود خبر داد.

به گزارش ایسنا، این شرکت می‌گوید قیمت محصولات لبنی تحت نظارت دولت، از فردا، ۴.۴۸ درصد و کالاهای غیرنظارتی از ۱۶ مه، به میزان ۳.۵ درصد افزایش می‌یابد.

تنووا اعلام کرد قیمت محصولات سبزیجات منجمد برند «سان فراست» به طور میانگین، ۴.۵ درصد افزایش پیدا می‌کند.

بر اساس گزارش تایم اسرائیل، بزرگترین افزایش قیمت برای محصولات برند «مامز چیکن» به میزان متوسط ۹.۸ درصد و برند گوشت منجمد «تیرات زِوی» به میزان ۹.۶ درصد است.

رژیم صهیونیستی به شدت به واردات کشاورزی و مواد غذایی وابسته است و شواهد نشان می‌دهد صنعت غذایی این رژیم با اختلال بزرگی مواجه است. بسیاری از قفسه‌ها در سوپرمارکت‌های رژیم صهیونیستی خالی مانده‌اند، زیرا فعالیت‌های کشاورزی متوقف شده و کمبود کارگران لجستیک و تولیدی، باعث اختلال در عملکرد کارخانه‌های بزرگ مواد غذایی می‌شود. گفته می‌شود که کارگران کشاورزی تخلیه شده‌اند و زمین‌های اطراف غزه با خاک یکسان شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • خرید ۱۵ هزار میلیاردی اصفهانی‌ها در طرح فجرانه