Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@18:29:17 GMT

برای مهار کرونا ۸۳ درصد جامعه باید وکسینه شوند

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۴۷۹۸

برای مهار کرونا ۸۳ درصد جامعه باید وکسینه شوند

ایسنا/فارس مدیر روابط عمومی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد که برای رسیدن به وضعیتی مناسب در زمینه مقابله با همه گیری و مهار زنجیره انتقال کروناویروس، باید حداقل ۸۳ درصد از اعضای جامعه واکسینه شوند.

سید روح‌الله حسینی دوشنبه ۲۹ شهریور در جمع خبرنگاران گفت: طبق محاسبات متخصصان اپیدمیولوژی، برای کاهش زنجیره انتقال بیماری کووید۱۹ و ایمن سازی جامعه در برابر این بیماری، باید حداقل ۸۳ درصد از جامعه علیه این ویروس واکسینه شوند که این هدف در برخی از گروه های سنی در استان فارس محقق شده است، اما در بسیاری از گروه های سنی هنوز تا رسیدن به این هدف فاصله داریم که ضرورت دارد افراد نوبت واکسن خود را به تعویق نیاندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی با بیان اینکه اکنون حدود ۸۹.۹ درصد از کل اعضای گروه سنی ۶۵ تا ۷۰ سال استان فارس واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند، این گروه را دارای بالاترین میزان در بحث واکسیناسیون دانست و گفت: سطح واکسیناسیون افراد در گروه سنی بالای ۸۵ ساله‌های فارس ۶۵.۹ درصد است.

او ادامه داد: تاکنون ۷۹.۵ درصد از افراد گروه ۸۰ تا ۸۵ ساله‌ و ۸۴.۶ درصد از کل افراد گروه ۷۰ تا ۷۵ ساله‌، ۸۹.۹ درصد از افراد ۶۵ تا ۷۰ ساله و ۸۸ درصد از افراد گروه سنی ۶۰ تا ۶۵ ساله‌ در استان فارس واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

حسینی گفت: میزان واکسیناسیون فارس در افراد ۵۵ تا ۶۰سال ۸۳.۵ درصد، ۵۰ تا ۵۵ سال ۷۴.۱ درصد؛ افراد ۴۵ تا ۵۰ سال به ۶۴.۳ درصد؛ افراد ۴۰ تا ۴۵ سال ۵۶.۶ درصد؛ افراد ۳۵ تا ۴۰ سال ۵۱.۷ درصد؛ افراد ۳۰ تا ۳۵ سال ۴۶.۷ درصد؛ افراد ۲۵ تا ۳۰ سال ۴۴.۱ درصد؛ افراد ۲۰ تا ۲۵ سال ۴۷.۸ درصد و افراد ۱۸ تا ۱۹ سال ۴۱.۶ درصد رسیده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با یادآوری اینکه درصدهای ذکر شده مربوط به افرادیست که دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند، گفت: تا کنون، یک میلیون و ۹۹۸ هزار و ۲۴۸ دوز نوبت اول و ۸۱۴ هزار و ۱۰۱ دوز نوبت دوم واکسن علیه کروناویروس در مراکز واکسیناسیون به مردم استان فارس تزریق شده و مجموع واکسن‌های تزریق شده در این استان به دو میلیون و ۸۱۲ هزار و ۳۴۹ دوز رسیده است.

حسینی از مردم درخواست کرد تا واکسیناسیون خود را به تاخیر نیندازند و با کمک به کادر درمان، به سرعت انجام واکسیناسیون تا رسیدن به درصد مورد نیاز برای ایجاد ایمنی جمعی بیافزایند و گفت: شهروندان به جای در نظر گرفتن نوع خاصی از واکسن، برای ایمنی خود در برابر این بیماری اقدام کنند زیرا اولویت مهم برای کشور، واکسیناسیون سریع و عمومی و موفقیت در مهار همه گیری کروناویروس است.

او همچنین گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، در مجموع بیش از یک میلیون و ۴۹۴ هزار و ۸۹۶ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام و در مجموع ۴۳۵ هزار و ۴۰۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ شناسایی شده است.

حسینی در ادامه از بهبودی ۳۸۲ هزار و ۸۴۶ نفر از ابتدای شیوع بیماری تاکنون خبر داد و با ابراز تاسف از جان باختن هفت هم استانی دیگر طی شبانه روز گذشته در اثر بیماری کووید ۱۹، مجموع جانباختگان ناشی از این بیماری از ابتدای شیوع تا کنون را ۶ هزار و ۵۴۸ نفر عنوان کرد و افزود: پس از چند ماه شاهد کاهش میزان مرگ و میر ناشی از کروناویروس بودیم که این امر نشانگر تاثیر واکسیناسیون علیه کروناویروس بوده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد که با بستری ۲۸۷ بیمار جدید مبتلا یا مشکوک به علائم کروناویروس در بیمارستان های استان طی شبانه روز گذشته، مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم کروناویروس که در بیمارستان های استان بستری هستند به دو هزار و ۴۴۵ نفر رسیده است که از این تعداد ۲۷۲ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت:

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی واکسن کرونا کرونا در ایران دانشگاه علوم پزشکی شیراز سید روح الله حسینی دانشگاه علوم پزشکی شیراز استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۴۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۱ صبح امروز، شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ طبق اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، وضعیت هوا در ایستگاه‌های استانداری و نیوساید اهواز به ترتیب با شاخص‌های ۱۳۲ و ۱۱۱ و خرمشهر ۱۱۱ میکروگرم بر متر مکعب در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت.

وضعیت هوای شهر‌های آبادان، اندیمشک، ایستگاه حفاری و پست برق شماره سه اهواز، بهبهان، حمیدیه، دزفول، شوش، شوشتر، کارون، ماهشهر، مسجدسلیمان و هندیجان به علت نبود آلودگی، قابل قبول اعلام شده است.

همچنین وضعیت هوای رامشیر و شادگان با شاخص زیر ۵۰ در وضعیت سالم و پاک قرار دارند.

افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان در شرایطی که هوا " ناسالم" است، باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند و سایر افراد نیز باید این گونه فعالیت‌ها را کاهش دهند.

براساس طبقه‌بندی پنجگانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

استان خوزستان ۲۵ ایستگاه پایش کیفی هوا دارد.

دیگر خبرها

  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط شامل یک درصد از افراد جامعه است
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
  • طرح مالیات بر سوداگری شامل حداکثر یک درصد از افراد جامعه است
  • هوای سلماس برای گروه‌های حساس ناسالم اعلام شد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان