Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: منطقه کاشان، با روند کاهشی تعداد مبتلایان جدید کرونا و نیز کاهش موارد بستری، مانند بسیاری از مناطق دیگر کشور به نارنجی تغییر رنگ داد، اما تعداد بیماران بستری، بدحال و بستری در بخش‌های ویژه تغییری نکرده است.

مهدی دلاوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در چند موج قبلی نیز این الگو وجود داشت که با روند سریع افزایش بیماران جدید، مرگ و میر در روزهای اول ثابت بود و در انتهای پیک نیز همزمان با کاهش تعداد بیماران جدید موارد مرگ و میر روند کاهشی تأخیری داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افزایش مرگ کرونایی، ناشی از دلیل کاستی و یا نارسایی درمان نیست بلکه نشان دهنده افزایش کیفیت درمان است که بیماران با درگیری شدید، اما مراقبت‌های استاندارد و مناسب دریافت می‌کنند و مدت زمان بستری آنها افزایش می‌یابد و متأسفانه تعدادی از این بیماران نیز با وجود همه تلاش‌های درمانی فوت می‌کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: الگوی موارد فوت مطابق با موارد جدید سرپایی و بستری جدید نیست بلکه افرادی که فوت می‌شوند در هفته‌های گذشته مبتلا شده و با وجود خدمات درمانی که گرفته‌اند به علت وخامت شرایط، سن بالا و یا ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای فوت می‌کنند.

وی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۸۰ نفر بیمار جدید حاد تنفسی در منطقه کاشان شناسایی شده‌اند که ۴۶ نفر  از آنها با حداقل سن دو ماه و حداکثر ۸۷ سال در مراکز درمانی این شهرستان بستری شده‌اند و با این آمار، تعداد مبتلایان به کرونا به رقم ۴۷ هزار و ۵۲۹ نفر رسیده است.

دلاوری افزود: هم اکنون ۵۱۲ نفر از شهروندان در مراکز درمانی بستری هستند که ۱۸۳ نفر از آنها به صورت بستری موقت بوده و ۶۵ نفر نیز به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شده‌اند و چهار نفر نیز فوت کرده‌اند و رقم فوتی‌ها کاهشی نشده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به افزایش آمار تزریق واکسن، تصریح کرد: تا کنون ۲۴۹ هزار و ۶۳۵ دوز در منطقه کاشان واکسن تزریق شده است که ۱۶۸ هزار و ۸۱۵ دوز نوبت اول و ۸۰ هزار و ۸۲۰ نفر نیز نوبت دوم واکسن را دریافت کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۴۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری صبح شنبه در دیدار با رئیس کل دادگستری استان گلستان با اشاره به اینکه گلستان در رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی با رویکرد کاهش زمان رسیدگی توانست رتبه سوم را کسب کند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری به ۱۶ روز رسیده است.

وی تعداد دادخواست‌های واصله در سال ۱۴۰۲ را چهار هزار و ۹۲۰ دادخواست اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان هشت درصد کاهش داشته است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشاره به چهار هزار و ۵۰۱ دادنامه صادر شده در سال گذشته گفت: از این تعداد هزار و ۴۲۰ فقره به صورت سازشی حل و فصل شده است.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان به تعداد دو هزار ۹۵۹ نفر بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۵ درصد کاهش داشتیم و تنها استانی هستیم که سیر نزولی داشته و بیانگر حفظ و صیانت از شغل و اشتغال شده است.

خواجه مظفری اظهار کرد: در راستای صیانت از نیروی کار و نظارت بر حسن اجرای قانون کار در واحدهای مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۲ بازرسان کار به تعداد هفت هزار ۵۳۹ مورد بازرسی انجام دادند که از این تعداد دو هزار و ۸۸۱ بازرسی مربوط به کارگاه‌های پر خطر بوده است که در نتیجه این بازرسی‌ها و ارائه آموزش‌ها در سال ۱۴۰۲ منجر به کاهش ۳۱ درصدی حوادث ناشی از کار نسبت به سال ۱۴۰۱ شده است.

وی یادآور شد در سال ۱۴۰۲ توسط مرکز تحقیقات و تعلیمات اداره کل تعاون و کار در زمینه آموزش عمومی و تخصصی در خصوص حفاظت و بهداشت کار ۲۷ هزار و ۱۷۶ نفر ساعت آموزش به کارگران و نمایندگان کارفرمایان ارائه شده است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل‌های کارگری و کار فرمایی طی سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۵۲ تشکل در استان داریم که ۷۷ درصد تشکل کارگر و ۲۳ درصد تشکل کارفرمایی بوده که برای سال جاری افزایش ۱۵ درصدی را پیش بینی می‌کنیم.

کد خبر 6089720

دیگر خبرها

  • تصادفات فوتی و جرحی در تنگستان کاهش یافته است
  • کیفیت هوای سلماس ناسالم برای گروه‌های حساس 
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • کاهش آسیب های اجتماعی با حضور در یادواره شهدا
  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان