Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در حال بررسی تسویه حساب با کمک ارزهای محلی ضمن تبادل تجربیات خود در زمینه‌های مالی هستند؛ این اقدامی است که بر اساس گفته کارشناسان می‌تواند به مقابله با هژمونی دلار آمریکا کمک کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رادیو بین المللی چین، سازمان همکاری شانگهای از این طرح خود در سندی که در جریان برگزاری بیست و یکمین جلسه سران عضو خود توزیع کرد، رونمایی نمود؛ این نشست همزمان با بیستمین سالگرد تاسیس سازمان همکاری شانگهای در «دوشنبه» پایتخت تاجیکستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«دونگ دونگسین» مدیر مؤسسه مالی و اوراق بهادار دانشگاه ووهان، در این باره گفت که استفاده از ارزهای محلی می‌تواند به کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای کمک کند تا تحریم‌های احتمالی آمریکا را دور بزنند و از این طریق، امنیت مالی منطقه تضمین گردد.

دونگ در مصاحبه با «گلوبال تایمز» افزود: «کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای با توسعه تسویه حساب‌های مبتنی بر ارزهای محلی، خطر مجازات از سوی آمریکا از طریق ابزارهای مالی از جمله توقیف دارایی‌های دلاری به کار گرفته شده در تجارت کشورهای این سازمان را کاهش خواهند داد.» بر اساس اظهارات مدیر مؤسسه مالی و اوراق بهادار دانشگاه ووهان، چین و روسیه از جمله کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای هستند که به دلیل روابط سیاسی متضاد جاری بین آنها و آمریکا در شرایط کنونی، به طور خاص در برابر چنین خطراتی آسیب پذیرند و بنابراین، روابط نزدیک بین چین و روسیه و حجم زیاد معاملات بین این دو کشور، اجرای تسویه حساب‌های مبتنی بر ارز محلی بین آنها را آسان تر می‌سازد.

طبق سند منتشر شده، سازمان همکاری شانگهای در عین حال با گسترش امکانات مربوط به تبادلات تجربه در زمینه‌هایی از جمله سیستم‌های نظارت مالی و کارت اعتباری ملی و همچنین تقویت نقش این سازمان در تضمین همکاری‌های مالی و اقتصادی موافقت کرد؛ سازمان همکاری شانگهای در عین حال در مسیر ایجاد شرایطی مطلوب برای توسعه بازار خدمات مالی، جذب سرمایه گذاری و تقویت تعامل بین بازارهای مالی محلی تلاش می‌کند.

سازمان همکاری شانگهای در ژوئن سال 2001 میلادی تاسیس شده است که یک سازمان دائمی بین دولتی محسوب می شود و شامل هشت کشور عضو از جمله چین، هند، قزاقستان و روسیه است.

انتهای پیام/ 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرق آسیا نگاه به شرق شرق آسیا کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای سازمان همکاری شانگهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۵۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید حیدر محمدی، در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران، گفت: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می شود، افزود: یکی از مؤلفه های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

محمدی با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین، «رزان سلوطه» معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه، گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت های خوبی در زمینه های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن های موردنیاز، ما را یاری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله تحریم کرد
  • آمریکا پنج فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد ؛ ۲ صرافی و ۲ شرکت در لبنان و امارات
  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • مشعل المپیک در فرانسه تحریم شد
  • مشعل المپیک درفرانسه تحریم شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران