Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان کارشناس سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز از گزارش آلودگی میکروبی آب در برخی مناطق بندر امام در سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ خبر داد.

خاطره سرمدی در جلسه کمیته آب و فاضلاب و التور که امروز (۲۹ شهریورماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به معضلات آب و فاضلاب ماهشهر، اظهار کرد: با وجود صنعتی بودن و جمعیت بالای ماهشهر، وضعیت آب این شهرستان مناسب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماهشهر از معدود شهرهایی است که در مناطق شهری مشکل آب دارد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: وجود لاشه‌های سگ در اطراف تاسیسات آب شهرک طالقانی، کدورت بیش از حد مجاز آب در ماهشهر مرکزی، ناحیه صنعتی و شهرک طالقانی برخی از مشکلات آب و فاضلاب ماهشهر است.  

کارشناس سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: افزایش بی‌سابقه میزان کدورت آب در مقایسه با سال گذشته، نبود شبکه جمع‌آوری فاضلاب در دو منطقه کوی یاسر و کوی عمار و بالازدگی متعدد منهول‌های فاضلاب نیز از مشکلات شهر چمران است.  

وی افزود: وجود انشعابات غیرمجاز و نبود شبکه جمع‌آوری فاضلاب در برخی مناطق که تحت پوشش شرکت آبفا نیستند، از معضلات آب و فاضلاب بندر امام(ره) است. اگر در شرایط کرونایی در این مناطق طغیانی از دیگر بیماری‌ها رخ دهد، مدیریت آن سخت خواهد بود.

وی گفت: در روستاهای خلاقیات، حماد، گرگر، دامپروری و رحیم آباد، توزیع آب بدون کلر باقیمانده انجام می‌شود. در شهرک مدنی که تحت پوشش آبفا است نیز شاهد افت فشار، قطعی مکرر و کلر باقیمانده صفر هستیم.

سرمدی با بیان اینکه در مناطقی که تحت پوشش شرکت آبفا نیستند خطر بیشتری احساس می‌شود، گفت: در سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ تمام کلرسنجی‌ها از روستای رحیم آباد ماهشهر و مناطق شهری بندر امام(ره)، صفر و نمونه‌ها دارای آلودگی میکروبی بوده‌اند.

وی با اشاره به مقایسه مطلوبیت میکروبی آب مناطق شهری ماهشهر در سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰، عنوان کرد: وضعیت مطلوبیت میکروبی آب در مناطق شهری و روستایی در فروردین‌ماه، اردیبهشت‌ماه و مردادماه کاهش یافته است. هر چند وضعیت کلر باقیمانده در مردادماه بهبود یافته اما همچنان در مناطق روستایی تنها ۷۶ درصد مطلوب بوده است.

وی بیان کرد: وضعیت کدورت آب ماهشهر در سال گذشته صفر بوده و امسال نیز همچنان صفر و در حالت کاملا بحرانی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان آب و فاضلاب آلودگي آب آب و فاضلاب میکروبی آب مناطق شهری بندر امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۵۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و هشدارهای لازم بسیاری از شهرستان‌های خراسان جنوبی از جمله نهبندان، سرایان، زیرکوه وبشرویه دچار سیل شده‌اند.

محمدعلی آخوندی، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و هشدارهای لازم در استان بسیاری از شهرستان‌ها دچار سیل شده‌اند و بارندگی در سرایان نیز جزو هشدارها بود که به صورت نقطه‌ایی و رگباری شدید خواهد بود که روان آب را به دنبال خود داشته است.

وی بیان کرد: در شهرستان سرایان منطقه‌ایی است کهع مستعد سیل خیزی است و زمانی که سیل می‌آید به مناطق شهری مانند سه قلعه، و بخش‌های مرکزی را نیز درگیر می‌کند و خارج از مناطق مسکونی در فردوس نیز درگیری‌هایی ایجاد می‌کند که اراضی کشاورزی و اگر در اطراف شهر کارخانجاتی باشد تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

آخوندی تصریح کرد: در سرایان خسارات به راه‌های روستایی، آبنماها و روکش راه‌ها بوده است که مورد ارزیاابی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: در فردوس، بشرویه خساراتی نیز بر اثر سیل وارد شده  است که در بشرویه 3 روستا دچار آبگرفتی شده است که 15 دستگاه ابنیه فنی دچار مشکل شدند، 10 واحد مسکونی دچار آبگرفتی و 12 رشته قنات و خسارت به مزارع و جاده‌ها بیشتر از باقی مناطق بوده است.

وی با بیان اینکه تا به الان با توجه به سیل‌های رخ داده در استان خسارات جانی گزارش نشده است، بیان کرد: در نهبندان حدود 30 روستا درگیر سیل شده‌اند که تا دیشب نیز هنوز سیل ادامه داشته است و خساراتی نیز در تمام ابعاد از جمله راه‌ها و اراضی کشاورزی، قنوات، استخرهای ذخیره آب و واحدهای مسکونی و زیرساخت شبکه انتقال آب روستایی و مزارع و شبکه‌های انتقال برق و... دچار خسارت شده‌اند.

آخوندی بیان کرد: در حال حاضر هیچ راهی در استان مسدود نیست اما تردد در برخی از محورها باید به صورت بسیار کنترل شده و محورهای آهنگران – زیرکوه و شهداد-نهبندان مقداری ناایمن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • برگزاری روز ملی خلیج‌فارس با نمایشگاه اسناد و نقشه‌های تاریخی در بندر ماهشهر
  • پارک های جنگلی، اکوسیستمی ارزشمند اما بحرانی
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • کشف انبار دپوی ۵ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندر ماهشهر