Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها_ایستگاه تحقیقات شتر و گونه های مرتعی طرح هاب منطقه ای شتر به عنوان بخش پیشران طرح هاب منطقه ای شتر در دشت بجد شهرستان بیرجند واقع شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند ؛ در حال حاضر در این مرکز که ظرفیت 500 شتر شیرده صنعتی را دارد، 200 نفر شتر موجود است و از 118 هکتار اراضی مستعد کشت گونه های مرتعی استان نیز 3 هکتار زیر کشت تمام گونه های گیاهی منطقه می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ایستگاه با هدف تولید گونه های برتر ژنتیکی شتر برای گله های روستایی، تحقیقات درخصوص گونه های مرتعی بوم استان و توسعه آن ها و نیز تولید علوفه و شیر برای مصرف در استان راه اندازی می شود.

دو هدف دیگر از راه اندازی این مرکز پیشرانی در نوآوری و فناوری در پرورش شتر و تولید گونه های مرتعی و نیز ایجاد زیرساخت های پژوهشی برای دانشجویان و مرکز تحقیقات کشاورزی است..

ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) برای ایجاد این ایستگاه 16 میلیارد تومان سرمایه گذاری نموده و زمینه اشتغال مستقیم 7 نفر را نیز فراهم آورده است.

قدردانی فرمانده سپاه استان خراسان جنوبی از نقش‌آفرینی بسیج رسانه در حل مشکلات اقتصادی و اجتماعیپیگیری‌های تسنیم از حکایت کمبود دستگاه ام. آر .آی در استان خراسان جنوبی/ خیرین و بخش خصوصی ورود کنند47 درصد جامعه هدف در استان خراسان جنوبی واکسن زدند

این مجموعه 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اکنون با 200 نفر شتر و 3 هکتار سطح زیر کشت گونه‌های گیاهی آماده بهره برداری است.

امروز استاندار خراسان جنوبی ازایستگاه تحقیقات شتر و گونه‌های مرتعی طرح هاب منطقه ای شتربازدیدکرد.ملانوری همچنین در ادامه به نهبندان سفرکرد و کشتارگاه دام سبک و سنگین  این شهر را از نزدیک مورد بازدید قرار داد.

این کشتارگاه در راستای تکمیل زنجیره هاب منطقه‌ای شتر ایجاد و راه اندازی می شود.ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) با سرمایه گذاری 2 میلیارد تومان، این کشتارگاه را در زمینی به مساحت 3 هزار و 500 مترمربع احداث می کند.

راه اندازی کامل این کشتارگاه زمینه اشتغال 5 نفر را به طور مستقیم فراهم می آورد.امکان کشتار روزانه 50 رأس دام سبک و 5 رأس دام سنگین در این مجموعه وجود دارد.

خط بسته بندی گوشت قرمز این کشتارگاه با امکان پیش سردکن، در حال حاضر 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

استاندار خراسان جنوبی در ادامه بازدیدهای امروز از پروژههای متعلق به زنجیره هاب منطقه ای شتر،ملانوری به بازدید از بزرگترین ایستگاه قرنطینه کشور در روستای حیدرآباد نهبندان رفت.

این مرکز قرنطینه و پایش سلامت، با ظرفیت 5 هزار دام سبک و 500 دام سنگین در زمینی به مساحت 7 هکتار ایجاد شده است.

هدف از راه اندازی این ایستگاه، ایجاد مرکز تأمین دام سبک و سنگین به ویژه شتر مورد نیاز دامداران کشور است.

این مرکز با پیشرفت فیزیکی 100 درصدی، معطل افتتاح رسمی نمانده و در حال بهره برداری است.

انتهای پیام/250/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گونه های مرتعی خراسان جنوبی راه اندازی دام سبک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۶۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی برای معرفی به سرمایه‌گذاران به ۲ زبان معرفی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی و به نقل از روابط عمومی استانداری، مهدی جعفری امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در محل برپایی نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ اظهار کرد: در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴، اتفاق بی نظیر همدلی و همراهی بخش خصوصی و دولتی را شاهد هستیم.

وی افزود: از روز افتتاح نمایشگاه، نشست‌های دو جانبه‌ای میان بخش خصوصی خراسان جنوبی و دیگر استان‌ها برگزار شده که نتایج امیدوار کننده‌ای به همراه داشته است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به حضور ۸۴ کشور دنیا در این نمایشگاه بیان داشت: حضور هیئت‌هایی از کشورهای ترکمنستان، تاجیکستان، کانادا، ترکیه و… در پاویون خراسان جنوبی با مذاکره‌های خوبی همراه بود.

وی با اشاره به حضور نماینده وزارت خارجه در استان گفت: برای استفاده حداکثری از حضور هیئت‌های تجاری و کنسولی برنامه‌ریزی شده است.

جعفری با اشاره به حضور هیئت مدیره اتاق بازرگانی و اتاق تعاون استان در نمایشگاه گفت: برقراری ارتباط با تجار و سرمایه گذاران دیگر استان‌ها و حتی در حوزه بین‌المللی نیز در دستور کار است.

وی گفت: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران اکسپو ۲۰۲۴، فرصت مناسبی برای عرضه و معرفی تمام ظرفیت‌های استان به ویژه سه زنجیره ارزش گوهرسنگ‌ها، زرشک و بنتونیت است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی در قالب کتابی به دو زبان زنده دنیا ترجمه شده و در اختیار سرمایه‌گذاران و تجار قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: زنجیره‌های ارزش استان (گوهرسنگ‌ها، زرشک و بنتونیت) هم به ۵ زبان ترجمه شده‌اند.

جعفری با اشاره به اینکه برای کتاب‌های فرصت‌های سرمایه گذاری و زنجیره‌های ارزش استان بارکد -رمزینه - تعریف شده، اظهار داشت: این رمزینه‌ها دسترسی افراد به اطلاعات کامل و جامع درخصوص ظرفیت‌های استان را تسهیل می‌کند.

وی گفت: ۴۰ شرکت سرمایه‌گذاری در حوزه زنجیره‌های ارزش و ۶۰ هیئت تجاری از خراسان جنوبی در این نمایشگاه حضور دارند.

کد خبر 748873

دیگر خبرها

  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به ۲ زبان ترجمه شد
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی