Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خزانه‌داری آمریکا هشدار داد در صورتی که سقف بدهی فدرال توسط کنگره افزایش نیابد، آمریکا با یک بحران مالی جدید و تاریخی مواجه خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ژانت یلن، وزیر خزانه‌داری آمریکا، شب گذشته دوباره از کنگره خواست تا سقف بدهی فدرال را افزایش دهد.

به گزارش وال استریت ژورنال، وی گفت: در صورتی که به موقع این اتفاق نیفتد و دولت فدرال مجبور به تعطیلی شود، آمریکا با یک بحران تاریخی مواجه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یلن طی یادداشتی در روزنامه وال استریت ژورنال گفت: بحران ناشی از عدم بالا بردن سقف بدهی فدرال و غفلت در این زمینه به خاطر تداوم بحران کرونا تشدید خواهد شد و باعث می‌شود، دوباره اقتصاد آمریکا وارد رکود شود. این مسئله در از دست رفتن میلیون‌ها فرصت شغلی و بالا ماندن نرخ بهره منجر خواهد شد.

وی با بیان اینکه اعتبار آمریکا یکی از مزایای استراتژیک این کشور است، تاکید کرد: در صورتی که این بحران اتفاق بیفتد، اقتصاد آمریکا به صورت دائمی ضعیف‌تر خواهد شد.

وزیر خزانه داری آمریکا می‌گوید: تبعات این بحران اقتصادی نیز به دوش مصرف کنندگان خواهد افتاد.

وی پیشتر پیش بینی کرده بود که بحران مربوط به این قضیه در ماه اکتبر رخ خواهد داد و بدهی عمومی آمریکا به رقم ۲۸.۴ تریلیون دلار خواهد رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت خزانه داری آمریکا افول آمریکا اقتصاد آمریکا دولت آمریکا وال استریت خزانه داری خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۶۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار چین به آمریکا: بین تقابل و همکاری یکی را انتخاب کنید

همزمان با ورود وزیر خارجه آمریکا به چین در روز پنجشنبه، رسانه‌ها از هشدار این کشور به واشنگتن خبر دادند.

به گزارش فارس، چین به ایالات متحده هشدار داده است که باید بین «تقابل یا همکاری» یکی را انتخاب کند. روزنامه «فایننشال تایمز» روز پنجشنبه با اشاره به این موضوع نوشت، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا امروز دیدار رسمی خود را از پکن آغاز کرد.

دیدار بلینکن در حالی انجام می‌شود که ایالات متحده و چین به دنبال تنش زدایی در روابط خود هستند. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و همتای چینی او «شی جین پینگ» سال گذشته در «سانفرانسیسکو» دیدار کردند و در این ماه نیز تماس تلفنی داشتند. وزیر خارجه آمریکا در بدو ورود پیش از گفتگو با رهبری چین با «چن جینینگ» رئیس حزب کمونیست «شانگهای» ملاقات کرد.

او به بلینکن گفت: «چین و ایالات متحده چه همکاری یا رویارویی را انتخاب کنند، هر دو مورد بر رفاه دو کشور و آینده بشریت تأثیر می‌گذارد.»

تنش‌ها بر سر اتهامات ایالات متحده مبنی بر حمایت نظامی چین از روسیه و ارائه موادی از جمله نیمه هادی‌ها، ماشین آلات پیچیده و موتور‌های موشک کروز به مسکو بالا گرفته است. این روزنامه در ادامه نوشت، انتظار می‌رود بلینکن هشدار دهد که ایالات متحده گام‌های تنبیهی برخواهد داشت، مگر اینکه چین ارسال فناوری مربوط به تسلیحات با کاربری دوگانه به روسیه را متوقف کند. وزارت خارجه چین در واکنش اعلام کرده است که خواستار بحران در اوکراین نیست. این وزارت‌خانه همچنین آمریکا را به مداخله در منطقه آسیا و اقیانوسیه، به ویژه در دریای چین جنوبی متهم کرد.

دیگر خبرها

  • وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد
  • هشدار چین به آمریکا: بین تقابل و همکاری یکی را انتخاب کنید
  • هشدار هواشناسی نسبت به رگبار باران و وزش باد شدید در برخی استان ها
  • ابرازنگرانی از سرکوب دانشجویان آمریکایی معترض نسل‌کشی صهیونیست‌ها
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به رگبار باران و وزش باد شدید در برخی استانها
  • خوش‌بینی پاکستان درباره تکمیل خط‌ لوله گاز با ایران به‌رغم هشدار آمریکا
  • دشمنان به دنبال افغانستان ضعیف و چندپارچه هستند
  • بدهی‌های ایران به «بانک توسعه اسلامی» را به صفر رساندیم
  • بدهی‌های ایران تا سال ۱۴۰۲ را به صفر رساندیم
  • بدهی‌های ایران را تا سال ۱۴۰۲ به صفر رساندیم