Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@02:22:52 GMT

آیا واقعا انسان در کل کیهان و گیتی تنهاست؟

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۸۶۱۶

آیا واقعا انسان در کل کیهان و گیتی تنهاست؟

زمین ما سومین سیاره در منظومه خورشیدی است و کهکشان راه شیری یکی از میلیارد کهکشان‌های موجود در کیهان است. اما چند کهکشان در کل گیتی وجود دارد؟

به گزارش برنا؛ تا به حال در مورد عظمت جهان هستی فکر کرده‌اید؟ یا اینکه آیا ما انسان‌ها تنها موجودات در کل کهکشان راه شیری و یا در کل کیهان هستیم؟ و یا اینکه آیا موجوداتی وجود دارند که به انسان در پیشرفت و نبوغی که امروز دارد کمک کرده باشند؟ یا اینکه تمام آنچه که داریم از آن خود ماست و همه و همه حاصل فکر و مغز انسانی است! آیا پیشرفت‌هایی که انسان در دهه‌های اخیر داشته عادی است؟ و اگر عادی است چرا همگی در حدود صد سال اخیر حاصل شده است؟ آیا ممکن است موجودات فرازمینی در این پیشرفت‌ها جایگاهی داشته باشند؟ آیا ما تنهاییم یا تنها نیستیم؟ هر دو احتمال به یک اندازه ترسناک هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که در صورت تنها بودن، اگر حیات ما به خطر بیفتد کسی نیست که به ما و به سیاره ما یاری برساند. و اگر هست آیا دوست ماست یا اینکه ما را دوست خود نمی‌داند؟

عظمت کیهان چقدر است؟

زمین ما سومین سیاره در منظومه خورشیدی است. و کهکشان راه شیری یکی از میلیارد کهکشان‌های موجود در کیهان است. اما چند کهکشان در کل گیتی وجود دارد؟ پاسخ این است که ما، نمی‌دانیم. اگر بخواهیم به عظمت کیهان پی ببرید بهتر است که هر کهکشان را به اندازه یک لوبیا در نظر بگیرید. و آن وقت استادیوم فوتبالی را در نظر بگیرید که با هزاران تن لوبیا پر شده و حتی این لوبیاها در حال سر ریز شدن از آن هستند. شاید آن وقت بتوانیم به درک کوچکی از عظمت کیهان برسیم. بله ما تنها نقطه‌ای کوچک در ناکجای جهانیم.

آیا ما تنها هستیم؟

بشریت همواره در حال یافتن حیات و بخصوص حیات هوشمند در ماورای زمین بوده است. سوال اینجاست که حیات هوشمند چیست؟ هوش فرازمینی در اصل همان زندگی فرازمینی است. موجوداتی فرازمینی که قادر به فکر کردن و برقراری ارتباط با دیگران هستند. پس منظورمان موجودات باکتریایی و یا میکروسکوپی و مانند این‌ها نیست.

برای اینکه بتوانیم موجودات هوشمندی که مانند ما انسان‌ها قادر به برقراری ارتباط هستند را پیدا کنیم، ابتدا باید به دنبال سیاره‌هایی بگردیم که در آن‌ها نشانه‌هایی از حیات باشد. تا کنون بیش از 4000 سیاره فراخورشیدی پیدا شده است که محققان به دنبال حیات در آنان میگردند. در پروژه‌ای که جستجو برای هوش فرازمینی نام دارد، محققان به دنبال تابش‌های الکترومغناطیس معناداری هستند که شاید از طرف موجودات فرازمینی ارسال شده باشند. در این پروژه از دانشگاه‌ها و محققان زیادی حمایت شده است، اما با تمام این تلاش‌ها تا کنون سیگنال معتبری از موجودات فرازمینی دریافت نشده است و یا اینکه سیگنال‌های دریافت شده تا به امروز حاوی محتویاتی هستند که ما قادر نیستیم آنان را بخوانیم و ترجمه کنیم. شاید در این سیگنال‌ها محتویاتی پنهان است که ما علم شناسایی آن را نداریم.

تنها سیگنال معتبری که توسط انسان دریافت شده است، سیگنال 72 ثانیه‌ای بود که در 24 مرداد 1356 توسط رصد شناس دانشگاه اوهایو، دکتر جری اهمن دریافت شد. و پس از آن دیگر هیچ وقت تکرار نشد. این سیگنال بسیار تعجب برانگیز بود. زیرا محتویاتی داشت که دکتر جری اهمن هیچ وقت ندیده بود. او زمانی که از ترکیب این سیگنال متعجب شد یکwow در کنار آن نوشت. این سیگنال به سیگنالwow معروف است. و هنوز هم انسان و هوش انسانی نتوانسته به محتوای این سیگنال پی ببرد.

با این حال تنها دو احتمال وجود دارد. یا ما انسان‌ها تنها موجودات هوشمند در کل کیهان هستیم و یا اینکه موجوداتی هستیم که فکر می‌کنیم با هوشیم و قادر نیستیم موجوداتی را ببینیم که شاید مشغول رصد کردن رفتار انسانی ما هستند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهان مغز سیاره زمین انسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۸۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیهان: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا هم برای پوشش دانشجویان قوانین سختگیرانه دارند؛ چرا ما نداریم؟

به گزارش صدای ایران،روزنامه کیهان نوشت: بسیاری از دانشگاه‌های جهان حتی در آمریکا و اروپا در مورد نوع پوشش و آرایش دانشجویان قوانین سختگیرانه وضع کرده و آنها را از پوشیدن لباس‌های نامتعارف و محرک یا آرایش و استفاده از وسایل زینتی غیرمعمول و حتی رفتار‌های نامتناسب با شأن دانشجویی به شدت منع نموده و بعضاً دانشجویانی که قوانین مذکور را رعایت نکنند، اخراج می‌کنند. چرا در کشور ما مسئولان ذی‌ربط تاکنون قوانین لازم در این زمینه را اجرا نمی‌کنند؟


دیگر خبرها

  • تمدید قرار داد مربی دروازه‌بانان تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان
  • آیا انسان واقعا «اختیار» دارد؟ اسپینوزا پاسخ می‌دهد
  • کیهان: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا هم برای پوشش دانشجویان قوانین سختگیرانه دارند؛ چرا ما نداریم؟
  • جهان ما ممکن است در نهایت دوباره به بیگ‌بنگ‌ برگردد و نابود شود
  • سفر در فضا و زمان؛ میراث ماندگار هابل
  • گیتی آذرپی درگذشت
  • ماهگرد ششم تهران
  • ایلان ماسک: اگر فرازمینی‌ها وجود داشتند من می‌فهمیدم
  • پوشش‌دهی موج FM در استان کرمان ارتقا یافت
  • تصاویر نجومی چهارم اردیبهشت (۲۳ آوریل)