Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان گفت: سهم عمده حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان در بخش مواد معدنی و کشاورزی است.

به گزارش برنا؛ سید علی حاج سید علیخانی، با اشاره به اینکه کرمان به عنوان بزرگترین استان کشور به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و ظرفیت‌های زیاد اقتصادی، معدنی و گردشگری نقش مهمی در حمل و نقل بار و مسافر کشور ایفا می‌کند، اظهار داشت: وجود بیش از ۷۰ نوع محصول باغی، ۵۴ نوع محصول زراعی (در ایران رتبه اول باغ‌های کشور با سهم ۱۷ درصد ی) همچنین ثبت ۴۱۷ جاذبه گردشگری به انضمام حجم بالای معادن استان، لقب بهشت معدن کاران را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: سهم اصلی بار‌های استان به مواد معدنی، سیمان (با توجه به وجود سه کارخانه سیمان بزرگ در استان) ومواد نفتی (با توجه به توزیع مواد نفتی از مبدا استان کرمان به استان‌های همجوار) ومحصولات کشاورزی اختصاص دارد.

حاج سید علیخانی تصریح کرد: در سال ۹۸ متوسط بار حمل شده در کشور ۱۵ میلیون تن بوده که استان کرمان با حمل ۳۲ میلیون ۶۰۰ هزارتن کالا در جایگاه سوم حمل بار کشور قرار گرفته است.

او بیان کرد: طی پارسال در استان کرمان، ۳۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تن بار حمل شده که به نظر می‌رسد، پس از انتشار آمار نامه رسمی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، در جایگاه دوم کشور قرار گیریم.

مدیرکل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۱۲ هزارو ۷۰۰ دستگاه کامیون و بیش از ۱۸ هزار راننده در بخش حمل ونقل استان فعالیت دارند که جوابگوی نیاز‌های استان هستند.

حاج سید علیخانی با اشاره به اینکه بخش اعظم بار استان کرمان مواد معدنی است که به طور عمده به صورت خام صادر می‌شوند، افزود: با توجه به ارزش کم محموله‌های معدنی، هزینه حمل ونقل آن‌ها نقش مهمی در اقتصاد آن‌ها دارد و اگر کرایه حمل از حد مشخصی بیشتر شود، صادرات مواد معدنی غیر اقتصادی خواهد شد؛ لذا بسیار مهم است که به بخش اقتصادی حمل و نقل توجه ویژه‌ای شود.

او بیان کرد: هزینه‌های حمل به صورت مستقیم به هزینه‌های ناوگان وابسته هستند، لذا توجه به افزایش قیمت لاستیک، هزینه قطعات، تعمیرات و. لازم است تعادل بین کرایه حمل و هزینه ناوگان برقرار شود.

حاج سید علی خانی گفت: این تعادل بخشی از طریق حمایت‌های دولتی در حوزه حمل ونقل که به صورت سراسری انجام می‌شود، امکان پذیر خواهد بود. از این رو حمایت‌های موصوف شامل تسهیلات کم بهره برای نوسازی ناوگان، تخصیص ارز حمایتی برای تامین لاستیک، قطعات و مواردی از این قبیل است.

سیدعلی حاج سیدعلیخانی با بیان اینکه در حوزه حمل ونقل با استفاده از سیستم‌های اعلام بار و نوبت دهی مجازی، سبب صرفه جویی زیاد در وقت و هزینه‌های رانندگان شدیم، افزود: طی پارسال نوبت دهی و توزیع بار با استفاده از نرم افزار‌های مرتبط و از طریق تلفن همراه رانندگان شروع و در حال حاضر به صورت آزمایشی کلیه کارخانجات سیمان با استفاده از این سیستم، بار خود را حمل می‌کنند که امیدواریم در آینده نزدیک با هماهنگی صاحبان کالا بتوانیم سیستم اعلام بار مجازی را به سایر شرکت‌های حمل و نقلی سوق دهیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدیرکل راهداری کرمان حاج سید علیخانی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان حمل و نقل جاده ای استان کرمان مواد معدنی حمل ونقل حاج سید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۹۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان بوشهری مراقب عرضه مواد کودی تقلبی باشند

کبری توکلی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در روزهای اخیر ماده کودی با نام تجاری «ال اکسیر» در بسته بندی یک لیتری در بازار به بهره برداران بخش کشاورزی عرضه شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: با توجه به تاکید رئیس مؤسسه تحقیقات خاک و آب مبنی بر ممنوعیت عرضه ماده کودی تقلبی با نام تجاری ال اکسیر در بسته بندی یک لیتری از سوی شرکت کشت و صنعت و دامپروری آرمین شفق، ضروری است تمهیدات لازم در این خصوص به کار گرفته شود.

توکلی با ضرورت هماهنگی همه بخش‌های کشاورزی در استان خاطرنشان کرد: از همه همکاران و فعالان بخش کشاورزی تقاضا داریم در راستای صیانت از حقوق بهره برداران بخش کشاورزی و حمایت از تولیدکنندگان مواد کودی، از عرضه این ماده کودی در سطح کارگزاری‌ها و بازار جلوگیری و در صورت مشاهده اطلاع رسانی شود تا نسبت به جمع آوری فوری و تشکیل پرونده قضائی برای متخلف اقدام شود.

کد خبر 6099467

دیگر خبرها

  • کشاورزان بوشهری مراقب عرضه مواد کودی تقلبی باشند
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • چرخش از سنگ‌آهن به سمت سنگ طلا!
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار