Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای قزوین گفت: پنج هزار و 551 نفر طی پنج ماهه امسال با شرکت در دوره های آموزش فنی و حرفه‌ای بخش دولتی در استان، صاحب مهارت شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان قزوین،محسن مددی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای قزوین گفت: پنج هزار و 551 نفر طی پنج ماهه امسال با شرکت در دوره های آموزش فنی و حرفه‌ای بخش دولتی در استان، صاحب مهارت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محسن مددی افزود: در مدت یاد شده 843 هزار و 528 نفر ساعت آموزش فنی و حرفه ای به مهارت آموزان در استان قزوین ارایه شده است.
وی اظهار کرد : آموزش های فنی و حرفه ای یاد شده در بخش های مختلف شامل پادگان ها، زندان ها، محیط واقعی کار، کارگاه های صنوف و صنایع، جوار کارگاهی، آسیب دیدگان اجتماعی و سکونت گاه های غیررسمی، سیار شهری ، روستایی و دانشگاه برگزار شدند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین با بیان این که بخش مهمی از آموزش های مهارتی مورد نیاز و تقاضای بازار کار از سوی کارگاه های ثابت یا دولتی فنی و حرفه ای به متقاضیان و مهارت جویان ارایه می شود،اظهار داشت: 2 هزار و 290 نفر طی پنج ماهه امسال با شرکت در دوره های آموزشی کارگاه های ثابت صاخب مهارت شده اند.
وی خاطرنشان کرد: آموزش های مهارتی ارایه شده به گونه ای طراحی شده اند که متناسب با نیازهای بازار کار باشند و افراد پس از حضور در دوره ها و توانمند شدن بتوانند فرصت های شغلی دلخواه را کسب کنند.
وی با اشاره به اهمیت حرفه آموزی و یادگیری مهارت در اشتغالزایی جوانان،اظهار داشت: شرایط امروز جامعه و گستردگی و تنوع خدمات و کسب و کارها ایجاب می کند که افراد جویای کار برای یافتن فرصت شغلی حداقل یک مهارت را فرا بگیرند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین افزود: بخش مهمی از آموزش های فنی و حرفه ای نیز توسط بخش دولتی و به رایگان برای متقاضیان ارایه می شود که افراد جویای کار باید از این ظرفیت و فرصتی که دولت که برای آنها فراهم کرده به خوبی بهره مند شوند.
30 شهریور 1400 08:48
کد خبر : 245,406
کلیدواژه ها: آموزش مهارتی , محیط واقعی کار , قزوین
نظرات بینندگان

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۹۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران گفت: تشکیل بانک اطلاعاتی با کمک مجمع خیرین به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در فنی و حرفه‌ای ضروری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سیدحسین درویشی شامگاه _یک‌شنبه، نهم اردیبهشت_ در جلسه شورای مهارت واقع در سالن ششم بهمن فرمانداری ویژه آمل با اشاره به فعالیت دو هزار و ۵۰۰ آموزشگاه در سراسر استان اظهار کرد: از این تعداد ۳۰۰ آموزشگاه در این شهرستان وجود دارد که ۲۰۰ آموزشگاه آن به آمایش نیاز دارد.

وی افزود: در جهت جذب سرمایه‌گذار در ۲ حوزه گردشگری و صنایع‌دستی فراخوان عمومی داده شود و این باید بر مبنی عنوان سال آن هم مشارکت مردمی باشد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران با بیان اینکه در این استان ۷۰ درصد آموزش در آموزشگاه‌های آزاد انجام می‌شود، گفت: بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای صنعتی در استان فعال هستند، بنابراین برای ارتقای مهارت و جذب کارگر باید در سامانه عضو شوند.

درویشی با تاکید بر اینکه در جهت مهارت‌آموزی واحدهای اصناف باید وارد کار بیاید، اظهار داشت: با وجود اینکه ایجاد اشتغال در سطح کشور جایگاه بالایی قرار داریم، اما در زمینه دانش‌آموختگان در تراز پایین قرار داریم.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۷۰ درصد کارآموز یا دانشجوی در حال تحصیل یا دانش‌آموز هستند و این مناسب نیست، عنوان کرد: با توجه به تشکیل مجمع خیرین فنی و حرفه‌ای در این استان نیاز به فعالیت گسترده در سراسر مازندران دارد؛ تشکیل بانک اطلاعاتی در این مجمع ضروری به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در فنی و حرفه‌ای است.

این مسئول افزود: پنجشنبه مهارتی به نام مهر راه انداخته شد که در این اصناف دهیاران و بخشداران برای توانمندسازی روستا به کمک سفیران مهارت آموزی بیایند، با توجه به این‌که پایلوت آن در ۵۰۰ روستا دستور کار قرار گرفت.

کد خبر 748904

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است