Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی حق زاده فرمانده یگان حفاظت محیط زیست هندیجان گفت: هر سال با آغاز فصل پاییز، شاهد مهاجرت پرندگان از عرض‌های بالاتر به ایران هستیم که پرنده هوبره نیز یکی از این پرندگان است و افراد سودجو و شکارچی، مانعی حدود یک کیلومتر به صورت دیوار و سدی در مسیر عبور این پرنده که عمدتا از شاخ و برگ درخت گز و پوشش گیاهی منطقه درست شده است، ایجاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به شناسایی و تخریب یک هزار و ۵۰۰ متر تله هوبره در هندیجان افزود: شکارچیان در هر ۱۰ متر، یک تله که از سیم و نخ درست شده به کار می‌برند و وقتی که پرنده هوبره به این دیوار برخورد می‌کند، در کناره آن حرکت کرده تا مسیر عبور را پیدا کند که به محض عبور از آن پای آن در تله گیر کرده و شکار می‌شود.

حق زاده بیان داشت: پرنده هوبره بین شیوخ عرب کشور‌های حاشیه خلیج فارس به خاطر کاربرد‌های شرط بندی و شکار گونه‌های جانوری نظیر انواع شاهین مشتری‌های زیادی دارد و پول خوبی بابت پرنده زنده به قاچاقچیان پرداخت می‌کنند و این کار باعث هجوم سالیانه شکارچیان به زیستگاه این پرنده شده است.

فرمانده یگان حفاظت اداره محیط زیست هندیجان تصریح کرد: پرنده هوبره بین ۷۵ تا ۶۵ سانتیمتر طول و بین ۱.۵ تا ۳ کیلوگرم وزن دارد و گونه نر از ماده بزرگتر و در حال حاضر جزو پرندگان حمایت شده در لیست IUCN قرار گرفته است.

انتهای پیام/ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست شکارچی پرنده هوبره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۹۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • صحنه ای زیبا از تخم‌گذاری یک پرنده روی آب در تالاب انزلی | ویدئو
  • تخم‌گذاری پرنده کشیم بزرگ در تالاب بین‌المللی انزلی + فیلم
  • کشف بیش از ۲۷ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در هندیجان
  • کشف قاچاق سوخت در هندیجان
  • آشیانه سازی و تخم گذاری پرنده کشیم بزرگ در تالاب بین المللی انزلی
  • کشف بیش از ۲۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در هندیجان
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • (ویدئو) نجات و آزادسازی یک پرنده توسط یک هوادار فوتبال
  • (ویدئو) ماجرای نجات یک پرنده هما در پنجشیر افغانستان
  • خریداری سونوگرافی پیشرفته بیمارستان شهدای هندیجان