Web Analytics Made Easy - Statcounter

نظام رتبه بندی "تایمز هایر اجوکیشن" اخیرا جدیدترین رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان برای رشته‌های مرتبط با سلامت را اعلام کرد.

به گزارش ایمنا،‌ پایگاه رتبه‌بندی تایمز از سال ۲۰۰۴ یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی است و دانشگاه‌های جهان را رتبه‌بندی می‌کند. این نظام رتبه‌بندی اخیراً رتبه‌بندی موضوعی دانشگاه‌های جهان را نیز منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رتبه‌بندی دانشگاه‌های دنیا برای رشته‌های پزشکی،‌دندانپزشکی و رشته‌های مرتبط با سلامت در سال ۲۰۲۲ میلادی منتشر شدند. جدول رتبه‌بندی امسال شامل ۹۲۵ دانشگاه است و تعداد آن در مقایسه با سال قبل کاهش یافته است. 

نگاهی به این رتبه‌بندی نشان می دهد که دانشگاه آکسفورد برای یازدهمین سال متوالی در صدر جدول قرار دارد، در حالی که دانشگاه شینهوا با جهشی چشمگیر از جایگاه ۳۲ به جایگاه هفت رسیده است تا چینی‌ها موفق شوند برای بار اول، یکی از رتبه‌های تک رقمی را از آن خود کنند. دانشگاه هنگ کنگ نیز برای اولین بار از رده ۲۸،  هشت پله بالاتر رفت و بیستم شد.

همچنین، ایالات متحده از موفقیت چندانی برخوردار نبوده است، زیرا ۲۰ دانشگاه از ۲۸ دانشگاه آن در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر، نسبت به سال گذشته موقعیت خود را از دست داده‌اند. ۹۱ دانشگاه نیز برای اولین بار در سال ۲۰۲۲ به رتبه بندی بالینی و بهداشتی پیوستند.

نتایج این رتبه‌بندی به شرح ذیل است:

دانشگاه آکسفورد دانشگاه هاروارد کالج سلطنتی لندن دانشگاه کمبریج دانشگاه تورنتو دانشگاه استنفورد دانشگاه شینهوا  کالج دانشگاهی لندن  دانشگاه جانز هاپیکنز و دانشگاه ییل( به طور مشترک)   دانشگاه کلمبیا

منبع: ایسنا

کد خبر 523604

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رتبه بندی دانشگاه های جهان رتبه بندی دانشگاه ها جدیدترین رتبه بندی دانشگاه های برتر جدیدترین رتبه بندی دانشگاه های برتر ایران رتبه بندی دانشگاه 1400 شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه های جهان رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۰۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، در رتبه‌بندی تایمز پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه‌های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین‌های دانشگاه‌های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه‌های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ مؤسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته‌اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است

کد خبر 6097399

دیگر خبرها

  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت