Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، بدنساز جوان اهل روسیه که با تزریق ژله نفتی به بازوهایش قصد داشت خود را تبدیل به یک ابرقهرمان کند بلافاصله پس از انجام آن پشیمان شد. «کیریل تِرِشین» ۲۵ ساله که با تزریق ژله نفتی به بازوهایش قصد داشت خود را یک ابرمرد نشان دهد حالا هزینه‌ای را پرداخت می‌کند که ممکن است شامل از دست دادن بازوهایش یا بدتر از آن باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آنکه تِرِشین حدود ۶ لیتر سنتول (هر بازو سه لیتر) را به بازوهایش تزریق کرد بازوهایش به شکلی غیرطبیعی سفت و متورم شدند. این سرباز سابق روس بلافاصله به بیمارستان مراجعه و با هشدار پزشکان در مورد برداشتن سریع ژل‌های تزریق شده مواجه شد. پزشکان به تِرِشین هشدار دادند در صورتی که ژله‌های نفتی از بدنش برداشته نشود مرگ یا قطع عضو در انتظار وی خواهد بود.

بیشتر بخوانید

تصاویر شوکه کننده جراحی بینی بازیگر زن معروف چینی

ژله نفتی به نام سنتول که به بدن او تزریق شده بود ماهیچه‌های او را اشباع و به بافت‌های پوست و حتی پوست او نفوذ کرده بود؛ بدین معنی که جریان خون را مسدود کرده و ترشین دچار درد و تب شده بود. «دیمیتری ملنیکوف» پزشک جراح به ترشین هشدار داد که خطر عوارض این مورد بسیار بالا است و در دراز مدت با تولید یک ماده سمی موجب از کار افتادن کلیه‌ها و مرگ شود.

سرانجام در یک عمل جراحی دکتر ملنیکوف و همکارانش این توده‌های ژله نفتی از بازوی ترشین خارج کردند. در یکی از تصاویر منتشر شده در حالی که دکتر ملنیکوف یکی از این توده‌ها ژله نفتی را در دست خود گرفته دیده می‌شود. البته این آخرین عمل جراحی ترشین نبوده و قرار است به زودی عمل جراحی سوم نیز روی این جوان انجام شود.

او در این باره گفت: «من نمی‌دانم (این عمل‌ها) چگونه به پایان می‌رسد. اما باید از کابوس خودساخته خلاص شوم. من به دلیل حماقتم در سن ۲۰ سالگی بازوهایم را بزرگ کردم، اما به عواقب آن هرگز فکر نکردم.»

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تزریق ژل بدنسازی و پرورش اندام عمل جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۰۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه
  • بلایی که انفجار مهیب چاه فاضلاب بر سر شهروندان تبریزی آورد | فیلم
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • بنی گانتز مجروح شد/عمل جراحی در بیمارستانی در تل آویو
  • بنی گانتز تحت عمل جراحی قرار گرفت
  • عیادت مدیرعامل باشگاه استقلال از مهدی مهدی پور
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟