Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز فتاح، صبح سه‌شنبه در افتتاح طرح توسعه یک کارخانه ریسندگی در یزد با اشاره به فرا رسیدن هفته دفاع مقدس اظهار داشت: در دفاع مقدس بسیجیان پای کار و فرمان امام بودند و دشمن را شکست دادند و اکنون نیز در جنگ اقتصادی، کارگران و کارخانجات در خط مقدم هستند.

وی تاکید کرد: از ظرفیت‌های بنیاد مستضعفان برای مقابله با دشمن در جنگ اقتصادی حداکثر استفاده را خواهیم کرد و این طرح توسعه نیز در همین راستا امروز به بهره برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتاح با اشاره به شرایط واحد ریسندگی تحت پوشش بنیاد مستضعفان در یزد عنوان کرد: این کارخانه فعال اما زیان‌ده بود اما اکنون یک سال است که خط جدید احداث شده و کارخانه به سود دهی رسیده است.

رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: با راه اندازی خط جدید، هزار تن به تولید نخ پنبه در این واحد اضافه می شود و تمام ظرفیت تولید در داخل به فروش می رسد.

فتاح یادآور شد: مواد اولیه این کارخانه نیز ۱۰۰ درصد در داخل تامین می شود و می توان گفت تولید در این کارخانه از صفر تا ۱۰۰، داخلی است.

وی اظهار داشت: از نخ تولیدی در این کارخانه در صنعت چادر مشکی، لباس بچه و انواع پوشاک استفاده می شود.

فتاح عنوان کرد: این کارخانه از واحدهای تولیدی خوشنام یزد بوده اما دچار تلاطم‌های مدیریتی شده ولی با تغییر شرایط، اکنون شرایط رضایت‌بخش است و همه این اتفاقات خوب در شرایط تحریم، کرونا و تورم رخ داده است.

وی تصریح کرد: وضعیت معیشت کارگران نیز برای ما بسیار حائز اهمیت است زیرا کارگران اصلی‌ترین رکن تولید هستند و همه باید کمک کنیم و با همکاری یکدیگر، فکری اساسی برای معیشت کارگران کنیم تا معیشت آنها از تورم عقب نماند.

فتاح در مورد تاخیر در راه اندازی این خط نیز اظهار داشت: برای ایجاد خط جدید، خرید ماشین آلات انجام شده بود اما از گمرک ترخیص نمی شد که این مشکل با ورود دادستان و دادگستری یزد حل شد و پس از ترخیص از گمرک، به سرعت توسط مهندسان ایرانی نصب و راه اندازی شد.

وی ضمن قدردانی از نبوع یزدی‌ها در راه اندازی این خط ادامه داد: فروش این کارخانه نسبت به سال قبل دو برابر می شود و به رقم ۳۲۰ میلیارد تومان می رسد و در صورتی که سه سال در این شرایط سود دهی باشد، می توانیم آن را وارد بورس کنیم.

فتاح با اعلام موافقت برای توسعه بیشتر این کارخانه بیان کرد: اگر این کارخانه وارد بورس شده و سهام آن به مردم واگذار شود، با گشایش اقتصادی که صورت می گیرد، می توانیم طرح توسعه را اجرا کنیم.

وی تاکید کرد: نخ یک کالای استراتژیک و مبنای همه پوشاک و منسوجات است لذا مهم است و در شرایطی که قبلاً وارد می شد، اکنون خودکفا شده زیرا صاحب تکنولوژی شده ایم.

به گزارش مهر، در این مراسم که با حضور استاندار یزد، نماینده مردم یزد در مجلس، رئیس کل دادگستری استان یزد و جمعی از مسئولان برگزار شد، از طرح توسعه کارخانه ریسندگی بهره برداری شد.

کد خبر 5309787

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد پرویز فتاح بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ویروس کرونا هفته دفاع مقدس واکسن کرونا آمار کرونا اربعین 1400 بوشهر واکسیناسیون کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه اربعین حسینی گرگان مجلس شورای اسلامی اردبیل ایلام بنیاد مستضعفان راه اندازی طرح توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۰۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی راه‌اندازی می‌شود که بخشی از فضای کارخانه قرار است توسط شهرداری اصفهان تجهیز و بهره‌برداری شود.

مرتضی نصوحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از وظایف اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان، پیش‌برد فعالیت‌های شهرداری در راستای توسعه کالبدی اکوسیستم کارآفرینی شهر است، این موضوع در طرح شورای اسلامی شهر با عنوان تقویت تولید و خدمات دانش‌بنیان در مدیریتی شهری تصویب شد و شهرداری موظف است از فضاهایی که در اختیار دارد به شکلی استفاده کند تا توسعه اکوسیستم کارآفرینی شهر اتفاق بیفتد.

وی با بیان اینکه از سه سال گذشته همکاران ما در حوزه مدیریت پژوهش فضاهایی را شناسایی کردند تا بتوانیم شاهد این توسعه باشیم، افزود: در یکی از بخش‌ها با کمک سازمان فرهنگی شهرداری، تعدادی فرهنگ‌سرا به این کار اختصاص پیدا می‌کند، سال گذشته در منطقه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان فعالیت را آغاز کردیم، مقدمات انجام شده و مرکزی تحت عنوان «مرکز نوآوری اصفهان پیش‌رو» در ضلع شمالی این دانشگاه خواهیم داشت.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: در نظر داریم سال جاری با همکاری شرکت متروی اصفهان، یکی از ایستگاه‌های خط یک مترو را به مرکز نوآوری اختصاص دهیم، موافقت اولیه دریافت شده و مشغول دریافت مجوز هستیم.

نصوحی با بیان اینکه کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی راه‌اندازی می‌شود که بخشی از فضای کارخانه قرار است توسط شهرداری اصفهان تجهیز و بهره‌برداری شود، گفت: اولویت در این فضاها با موضوعات مدیریت شهری است و تلاش می‌کنیم شرکت‌هایی در این فضاها جذب شوند و حضور داشته باشند که کسب و کاری که قصد توسعه آن را دارند، متناسب با نیازهای مجموعه مدیریت شهری باشد.

کد خبر 747464

دیگر خبرها

  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • جایگاه ایران را در عرصه نبرد فرهنگی و اقتصادی تثبیت کنیم/ مسئولان از تولید ملی حمایت کنند
  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیسی: اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط است