Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سنا، معاون پذیرش شرکت فرابورس ایران، در تشریح اصطلاح «کسب‌وکار اینترنت‌محور» اظهار کرد: کسب‌وکارهای اینترنت‌محور، ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارند که سبب تمایز آنها با سایر کسب‌وکارها می‌شود.

حجت اسماعیل‌زاده سهم بااهمیت دارایی‌های نامشهود در سبد ارزشیابی این کسب‌وکارها را از جمله ویژگی‌های کسب‌وکارهای مزبور برشمرد و افزود: حساسیت بالای این کسب‌وکارها به تغییرات تکنولوژیکی، اهمیت امنیت و حفاظت داده‌ها و اطلاعات، دسترسی به حجم بالایی از داده‌های مختلف از جمله داده‎های جمعیتی و اقتصادی و نقش اساسی نیروی انسانی و مدیران کلیدی در شکل‌گیری و دوام این کسب‌وکارها از دیگر ویژگی‌های خاص این نوع از کسب‌وکارها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضرورت تدوین ضوابط پذیرش کسب‌وکارهای اینترنت‌محور را مدنظر قرار داد و خاطرنشان کرد: با توجه به تصمیم‌هایی که در سطح ملی در ارتباط با اکوسیستم این کسب‌وکارها گرفته شده، ورود این کسب‌وکارها به بازار سرمایه منوط به تدوین ضوابط خاص پذیرش این شرکت‌ها در بازار سرمایه است.

معاون پذیرش شرکت فرابورس شفاف‌سازی و فراهم کردن بستر ورود این کسب‌وکارها به بازار سرمایه را مزیت اصلی تدوین ضوابط یادشده خواند و تصریح کرد: حضور در بازار سرمایه، برای این شرکت‌ها مزایای گوناگونی دارد؛ بارزترین مزیت، کمک به تجمیع سرمایه، بهینگی ساختارها و توسعه اکوسیستم برای این کسب‌وکارها هست. محیط اقتصادی باید به سمتی برود که شرکت‌های بسیار بزرگ فناورانه و اینترنت‌محور در آن شکل بگیرند و به شکوفایی برسند.

به گفته اسماعیل‌زاده، ورود این شرکت‌ها به بازار سرمایه کمک شایانی به شکوفایی آنها می‌کند. افزون بر این موضوع، ارزشیابی، تأمین مالی و معامله‌پذیری نیز از دیگر مزایای پیوستن این شرکت‌ها به بازار سرمایه است.

وی در ارتباط با اینکه اکنون تدوین ضوابط پذیرش کسب‌وکارهای اینترنت‌محور در چه مرحله‌ای است، بیان کرد: پیش‌نویس این ضوابط در مرداد ماه امسال به کارگروه ساماندهی که زیرمجموعه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری است و مسئولیت ساماندهی این نوع کسب‌وکارها را برعهده دارد، ارسال شد. پس از بررسی‌های کارشناسی و جلسات متعدد، تاییدیه کارگروه دریافت شد و اکنون، نزد سازمان بورس و اوراق بهادار است و امیدواریم به زودی شاهد تصویب آن باشیم.

معاون پذیرش شرکت فرابورس، کسب‌وکارهای اینترنت‌محور به طور خاص و اقتصاد دیجیتال به طور عام را یک موضوع ملی برشمرد و تاکید کرد: طبیعی است در طراحی و تدوین این ضوابط، همکاری و هماهنگی میان نهادهای ملی مختلف ضروری بوده است. این نهادها شامل نهادهای بازار سرمایه همچون سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت فرابورس ایران و همچنین معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات می‌شوند.

به گفته وی، حضور نهادهایی در سطح ملی برای تدوین این ضوابط سبب شده تا این کسب‌وکارها در سطح ملی دیده و به این منظور، راه‌کارها در سطح ملی بررسی و شفاف شوند.

اسماعیل‌زاده رویکرد کلان نظام را حمایت از این کسب‌وکارها و کمک به توسعه آنها بیان کرد و گفت: فرصت‌هایی که این دست از کسب‌وکارها برای توسعه شاخص‌های اقتصادی و رفاه اجتماعی ایجاد می‌کنند، بی‌بدیل است و باید قدر آنها را بدانیم.

وی مراحل پذیرش کسب‌وکارهای اینترنت‌محور را مورد توجه قرار داد و گفت: برای پذیرش این شرکت‌ها، نخست باید از کارگروه ساماندهی در زیرمجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری استعلام شود.

معاون پذیرش شرکت فرابورس ایران از شرکت «تپسی» به‌عنوان نخستین شرکت اینترنت‌محوردر فرابورس یاد کرد و افزود: «تپسی» اکنون در فرایند پذیرش و درج است. این شرکت در دی ماه سال ۱۳۹۹ به‌صورت مشروط پذیرش شد.

وی ادامه داد: سایر شرکت‌های این حوزه که در سال گذشته درخواست داده بودند، باید اطلاعات مالی و کسب‌وکاری خود را به‌روز کنند تا در مسیر بررسی پذیرش قرار گیرند. بنابراین، شرکت‌های فعال در این حوزه که علاقمند به پذیرش در بازار سرمایه هستند، باید هرچه سریع‌تر درخواست پذیرش در سامانه «فراسا» را از طریق مشاوران پذیرش ثبت کنند تا فرایند بررسی آغاز شود. بدون درخواست جدید یا به روزرسانی اطلاعات، فرایند بررسی پذیرش آنها شروع نخواهد شد.

پربیننده ترین خاندوزی تاریکخانه شرکت‌ های دولتی را روشن کرد؛ انتشار صورت‌ های مالی بانک ملی پیش‌بینی آینده بورس بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی بورس (۲۸ شهریور) / خروج حقیقی ها از بازار سنگین تر شد ارزش سهام عدالت من (۲۸ شهریورماه) نمای پایانی بورس (۲۸شهریور۱۴۰۰) / شاخص کل با افت حدود ۳۰هزار واحدی همراه شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس معاون پذیرش شرکت فرابورس بازار سرمایه کسب وکارها تدوین ضوابط شرکت ها سطح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۱۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده ظهر دوشنبه در نشست با مسئولان حوزه اقتصادی استان اظهار داشت: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده و حوزه اقتصادی نقش مؤثری در تحقق شعار سال دارد.

وی به توفیقات دولت سیزدهم در حوزه اشتغال و تولید اشاره کرد و افزود: روند مستمر توسعه اشتغال در کشور مبتنی بر زیست بوم ملی اشتغال از موفقیت‌های اساسی دولت سیزدهم در یکسال اخیر است.

استاندار بوشهر از کاهش ۰.۹ درصدی نرخ بیکاری در کشور خبر داد و تصریح کرد: نرخ بیکاری در کشور از ۹ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۸.۱ درصد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافت که موفقیت بزرگی محسوب می‌شود.

محمدی زاده با اشاره به کاهش نرخ بیکاری در بین جوانان و زنان و فارغ التحصیلان دانشگاهی خاطر نشان کرد: میزان اشتغال ناقص در کشور نیز در یکسال اخیر حدود ۱.۳ درصد کاهش یافت.

وی اضافه کرد: خالص اشتغال ایجادی در کشور در سال ۱۴۰۲، بالغ بر ۷۷۵ هزار شغل جدید است.

استاندار بوشهر گفت: سامانه جستجوی شغل در کشور در سال گذشته، راه اندازی و بیش از ۳۰۰ هزار فرصت شغلی در این سامانه ثبت و ۳۱۰ هزار نفر از کارجویان نیز ثبت نام کردند.

محمدی زاده به توسعه مشاغل خانگی در کشور در دولت سیزدهم پرداخت و افزود: ۱۸۰ هزار مجوز مشاغل خانگی در سال گذشته در کشور صادر و بالغ بر ۳۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات در این زمینه پرداخت شد.

وی اضافه کرد: ۳۵۹ بازارچه مشاغل خانگی در سطح کشور در یکسال اخیر برپا شده که نقش مؤثری در بازاریابی کالاهای تولیدی مشاغل خانگی داشته است.

استاندار بوشهر گفت: در استان بوشهر نیز طی یکسال اخیر، اتفاقات ارزشمندی در حوزه اشتغال و تولید و کاهش بیکاری رقم خورده که کاهش نرخ بیکاری به ۶.۱ درصد از مهم‌ترین توفیقات است.

محمدی زاده بیان کرد: طی ۲ سال اخیر حدود ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شده و امسال با رونق فضای کسب و کار و جهش تولید، اشتغال نیز رشد محسوسی خواهد داشت.

وی ابراز داشت: احیای واحدهای راکد و نیمه راکد در استان بوشهر با شتاب بسیار خوبی انجام شده و امیدوارم امسال شاهد احیای تمام واحدهای تولیدی باشیم.

کد خبر 6098325

دیگر خبرها

  • کشف بیش از یک میلیارد ریال پارچه قاچاق در مرز آستارا
  • افزایش سرانه ورزشی اصفهان مستلزم ورود سرمایه‌های خُرد مردمی است
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • استقرار حاکمیت شرکتی برای پذیرش در فرابورس الزامی شد
  • آینده بورس در چند پرده