Web Analytics Made Easy - Statcounter

شکارچیان زنان در جغتای دستگیر شدند. شکارچیان زنان زورگیر حرفه ای بودند. شکارچیان زنان با قمه به خانم ها حمله میکردند. در این پرونده شکارچیان زنان یک نفر را به شدت مجروح کردند. 35 زن از شکارچیان زنان شکایت کردند.

پدیده شوم زورگیری و سرقت‌های خشن گوشی‌های تلفن همراه یا وجوه نقد همراه عابران پیاده یکی از موضوعاتی است که برخی کارشناسان افزایش و یا کاهش آن را وابسته به عوامل مختلفی می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک جامعه‌شناس در این زمینه مدعی است: آسیب‌شناسی اجتماعی زورگیری یعنی اقدام علیه امنیت اجتماعی افراد و سرقت اموال آنان با توسل به خشونت و سلاح سرد یا گرم که در پاره‌ای از اوقات سبب ایجاد زیان‌های جانی و حتی مرگ می‌شود.  طیف سنی زورگیران معمولاً بین ۱۶ تا ۲۷ سال است که بیش از ۵۰ درصد از آن‌ها معتاد به مواد مخدر به‌ویژه مواد روانگردان هستند.

همچنین علل رفتاری زورگیری از نگاه جامعه‌شناسی عبارت‌اند از: مشکلات اقتصادی، بیکاری، فقر، اعتیاد و عوامل فرهنگی مانند پایین‌ بودن اخلاق اجتماعی، کمرنگ‌ شدن ارزش‌های دینی، ضعف تربیت خانوادگی که بر این اساس معمولاً درصد زیادی از زورگیران فاقد تحصیلات بالاتر از دیپلم هستند و بیشتر آن‌ها ترک تحصیل کرده‌اند.

نمونه‌ای از یک سرقت بی‌رحمانه توسط شکارچیان زنان

برخورد با این گونه افراد همیشه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی بوده و هست. برای نمونه چند روز پیش مأموران پلیس از طریق تماس شهروندان با ۱۱۰ در جریان یک فقره زورگیری در حوالی بولوار وکیل‌آباد قرار گرفتند. در حالی که اطلاعات اولیه حاکی از آن بود یک زن جوان که در ایستگاه اتوبوس نشسته بود از سوی دو سارق با قمه مورد حمله قرار گرفته و به شدت مجروح شده است، مرکز فرماندهی ماجرا را به مأموران دایره مبارزه با جرایم خشن پلیس آگاهی خراسان رضوی منتقل کرد.

از همین رو سرهنگ «میش مست» رئیس دایره مبارزه با جرایم خشن به سرعت یک تیم را که در سطح شهر در حال گشت‌زنی بود به محل اعزام کرد.

با حضور مأموران در ایستگاه اتوبوس معلوم شد مصدوم به واسطه شدت جراحات وارده به بیمارستان منتقل شده و آثار خون ریخته شده بر زمین از سرقتی جنون‌آمیز حکایت داشت.

بررسی‌های میدانی کارآگاهان این موضوع را روشن کرد زن جوان در انتظار اتوبوس بوده که دو سارق خشن به او حمله می‌کنند و وقتی برای سرقت گوشی تلفن همراه او، دست به سلاح سرد برده و تهدیدش می‌کنند با مقاومت طعمه روبه‌رو می‌شوند که در اقدامی وحشیانه چندین ضربه سنگین به بازو و قفسه سینه او می‌زنند و سپس از محل متواری می‌شوند.

نجات جان زن جوان و دستگیری شکارچیان زنان

در حالی که انتقال به موقع زن جوان به بیمارستان و تلاش کادر درمان سبب نجات او از مرگ شد، مأموران دایره مبارزه با جرایم خشن پلیس آگاهی خراسان رضوی به طور ویژه‌ای پیگیر ردزنی و شناسایی هویت عاملان این اقدام بودند و به طور دقیق تمامی موارد از قبیل دریافت اظهارات شاهدان ماجرا، دوربین‌های مداربسته مسیر فرار متهمان، چهره‌نگاری و... را در دستور کار داشتند و سرانجام موفق شدند .

هر دو سارق خشن با هویت (مهدی.ث) و (ح.س) را شناسایی و محل حضور متهمان را به محاصره خود درآورند. در حالی که هماهنگی‌های لازم با مقام قضایی در دادسرای مشهد صورت گرفته بود هر دو نفر در یک عملیات برق‌آسا و پیش از هر واکنشی زمینگیر و دستگیر شدند.

۳۵ زن شاکی از سارقان خشن

از ناحیه متهمان سلاح سرد مورد استفاده در زورگیری‌ها به همراه ۱۱ عدد انواع گوشی تلفن همراه کشف شد.

پس از انتقال متهمان به مقر پلیس، دیگر اقدام‌های دقیق کارآگاهان دایره مبارزه با جرایم خشن موجب شد پرده از ۳۵ فقره زورگیری از بانوان شهر مشهد برداشته و شکات ماجرا هم شناسایی شوند.

تشکر مردم از پلیس و درخواست اشد مجازات برای سارقان

اما برای مشاهده واکنش‌ها نسبت به این هنجارشکنی همراه با تصاویری از عاملان زورگیری که در پی عملیات دقیق مأموران اداره مبارزه با جرایم خشن پلیس آگاهی استان به آخر خط رسیده بودند، به میان تعدادی از شهروندان رفتیم.

یکی از این افراد که زنی میانسال بود با دیدن تصویر متهمان و اطلاع از موضوع گفت: این افراد نباید به راحتی آزاد شوند، اقدام پلیس قابل قدردانی و ارزشمند است و اگر این مجرمان دستگیر نشوند امنیت در شهرها باقی نخواهد ماند.

مجید پناهنده که ۳۷ سال سن داشت و در یک ایستگاه اتوبوس نشسته بود در حالی که از شنیدن نوع سرقت برافروخته شد، این‌گونه واکنش نشان داد: هر دو نفر و امثال آن‌ها را باید با رأی قاطع قضایی به مناطق کویری و دور افتاده و یا مکان‌هایی منتقل کنند که راه فراری برای آن‌ها وجود نداشته باشد تا ادب شوند.

دستگیری آن‌ها بی‌تردید کار آسانی نبود که پلیس این کار را کرد. من به عنوان یک جوان قدردان زحمات آن‌ها هستم اما اگر قرار باشد سارقان دستگیر و پس از مدتی از زندان آزاد شوند باز هم همین ماجرا تکرار خواهد شد. از دادستانی خواهش می‌کنم اشد مجازات برای آن‌هایی که به جان و ناموس مردم رحم نمی‌کنند در نظر گرفته شود. من معتقدم اگر زورگیر حتی برادر من باشد باید برخورد قاطعی با او بشود.

سومین نفر که مادر دو کودک خردسال بود نیز بیان کرد: باید این افراد ادب شوند اگر با آن‌ها برخورد مناسب نشود من و فرزندانم حس امنیت برای حضور در اجتماع نخواهیم داشت و اگر در حال حاضر احساس امنیت می‌کنیم به واسطه برخورد قاطع پلیس با این افراد است.

مسئولان هم باید دلایل افزایش زورگیری‌ها را بررسی و برای آن راه چاره‌ای طراحی کنند. اگر جوان کار می‌خواهد برای آن فکری شود و اگر باید فرهنگ‌سازی در جامعه صورت بگیرد مسئولان در این خصوص اقدام‌هایی انجام دهند.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا اخبار حوادث شکارچیان زنان دستگیری شکارچیان زنان سهام عدالت قیمت خودرو کرونا قیمت مهران غفوریان لاغر مهران غفوریان در قورباغه مهران غفوریان مهران غفوریان بیوگرافی سحر قریشی پژمان جمشیدی پژمان جمشیدی فیلم پژمان جمشیدی پژمان جمشیدی و سام درخشانی شکارچیان زنان پلیس آگاهی برای آن زن جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۱۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی غرب برای گرجستان: موذیانه، خطرناک و بی‌رحمانه

اعتماد دولت گرجستان به غرب کاهش یافته است. مقامات تفلیس، هرچند دیر، اما متوجه شدند که توسعه سیستماتیک کشور و منافع مردم گرجستان جوابگوی خواسته‌های غرب نیست. غرب گرجستان را به عنوان یک پایگاه در برابر روسیه در قفقاز جنوبی می‌بیند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، الچین علی‌اوغلو با نگارش یادداشتی در خبرگزاری ترند در مورد تحولات گرجستان نوشت: نقطه داغ جدیدی به محل اعتراضات در نقشه ژئوپلیتیکی جهان اضافه شد. این بار، برای چندمین بار گرجستان تکان خورده است. دلیل رسمی حضور جمعیت در خیابان‌ها روشن است: پیش‌نویس قانون در مورد شفافیت نفوذ خارجی. در اول ماه مه، این پیش‌نویس در قرائت دوم در پارلمان گرجستان به تصویب رسید. این سند مستلزم ثبت‌نام هر سازمان و موسسه‌ای است که منابع مالی خارجی‌اش بیش از 30 درصد از تأمین مالی آن را تشکیل می‌دهد.

تمایل دولت گرجستان برای تصویب قانون «شفافیت نفوذ خارجی» با مخالفت شدید غرب مواجه شده است. با این حال، قانون «نماینده خارجی» در آمریکا 86 سال پیش - در سال 1938 - تصویب شد و هنوز هم تحت نام «قانون ثبت نمایندگان خارجی» وجود دارد.

طبق این قانون هر شخص، نهاد یا شرکتی که بیش از 20 درصد منابع مالی خود را در خارج از آمریکا داشته باشد، مشمول قانون ثبت نمایندگان خارجی است. با این حال، آمریکا با تصویب قانون موجود در سایر کشورها مخالف است. دلیل آن ساده است: این قانون فعالیت شبکه ایجاد شده توسط آمریکا را در سایر کشورها محدود می‌کند و مانعی برای اجرای برنامه‌های آن ایجاد می‌کند و همچنین فرصت‌های تشکیل یک شبکه جدید را کاهش می‌دهد. فشار بر گرجستان نیز از همین جا ناشی می‌شود.

به محض اینکه پیش‌نویس قانون «شفافیت نفوذ خارجی» در گرجستان مطرح شد، جایی که 25 هزار سازمان غیردولتی وجود دارد که بیشتر آن‌ها توسط غرب تأمین می‌شود، غرب شبکه خود را بسیج می‌کند، در خیابان‌های این کشور هرج‌ومرج ایجاد می‌کند و گروه‌های مردمی را فعال می‌کند. در صورت تصویب این قانون، کل شبکه غرب در گرجستان فرو می‌ریزد و این نه‌تنها به معنای از دست دادن فرصت «کنترل گرجستان»، بلکه به معنای نابودی نقشه‌های آن برای دیگر جمهوری‌های قفقاز است. چراکه گرجستان به عنوان سکوی اصلی در برنامه‌های غرب برای جمهوری‌های قفقاز انتخاب شده است.

این امر با این واقعیت تأیید می‌شود که سال‌ها است که تأمین مالی غیرقانونی شبکه غربی از گرجستان انجام می‌شود. محافل غربی بیم از دست دادن اهرم فشار خود در قفقاز جنوبی را دارند.

مقامات گرجستان در برابر فشارهای غیرمنطقی و غیراخلاقی غرب دست از کار نمی‌کشند.

اپوزیسیون دولت گرجستان در اعتراض به پیش‌نویس قانون «شفافیت نفوذ خارجی» با اظهاراتی مانند «تکرار قانون در روسیه»، عمداً سعی در جعل ماهیت آن دارد.

این در حالی است که قانون مشابهی علیه نفوذ چین در اتحادیه اروپا در حال تهیه است.

برای توجیه اقدامات مخالفان در گرجستان نیازی به منطق نیست. سازمان دهندگان اقدامات در تفلیس با تکیه بر احساسات، قانون «شفافیت نفوذ خارجی» را «روح مؤثر و خصمانه روسیه» می‌نامند و می‌گویند این علیه اروپا است و آن را سندی توصیف می‌کنند که گرجستان را از چشم‌اندازهای عضویت در اتحادیه اروپا محروم می‌کند.

آمریکا و اتحادیه اروپا به طور کامل از اقدامات مخالفان حمایت می‌کنند.

رسانه‌های غربی این پیش‌نویس قانون را در بهترین حالت «جنجال‌برانگیز» می‌دانند و تأکید می‌کنند که در بدترین حالت تقریباً به دستور روسیه تهیه شده است.

به گفته شارل میشل، رئیس شورای اروپا، این قانون به جای نزدیک کردن گرجستان به اتحادیه اروپا، آن را از این اتحادیه دور می‌کند.

پارلمان اروپا بیانیه‌ای را تصویب کرد و از بروکسل خواست تا روند ادغام اروپا با گرجستان را متوقف و همچنین روند آزادسازی ویزا را لغو کند.

با این حال، در نتیجه آزادسازی رژیم ویزا در چارچوب ادغام در اتحادیه اروپا، 700 هزار گرجی به اروپا رفتند و در مشاغل ضعیف مشغول به کار شدند. روند مشابهی در اوکراین مشاهده شد. هر بار که در ازای برخی ترجیحات، امتیازات وحشتناکی از گرجستان خواسته می‌شود، پایه‌های جامعه گرجستان متزلزل می‌شود.

اپوزیسیون گرجستان با تشویق چنین حمایتی از غرب، اعتراضات گسترده‌ای را آغاز کردند. هزاران نفر ساختمان پارلمان در تفلیس را محاصره کردند، راه‌ها را بستند و درگیری با پلیس را آغاز کردند.

جوزپ بورل، کمیسر عالی سیاست خارجی و امور امنیتی کمیسیون اروپا گفت: استفاده از زور برای سرکوب اعتراضات غیرقابل قبول است.

سالومه زورابیشویلی، رئیس‌جمهور گرجستان که پیش از این کارمند وزارت خارجه فرانسه بود نیز این اظهارات را تکرار می‌کند.

شکی نیست که اعتراضات ادامه خواهد داشت. چراکه سومین قرائت لایحه در مجلس و فرآیندهای غلبه بر وتوی ریاست جمهوری در پیش است. در نگاه اول دولت گرجستان که متمایل به غرب است و در بسیاری از مسائل به غرب وابسته است در چنین شرایطی باید عقب‌نشینی کند. اما حزب «رویای گرجستان» که قدرت را در دست دارد، نه‌تنها در حال عقب‌نشینی نیست، بلکه به مخالفان خود نیز به شدت پاسخ می‌دهد.

به عنوان مثال، نخست‌وزیر ایراکلی کوباخیدزه، رئیس‌جمهور سالومه زورابیشویلی را به خیانت متهم کرد و گفت: غم‌انگیزترین چیز این است که فردی که هنوز از نظر قانونی رئیس‌جمهور گرجستان نامیده می‌شود، به سادگی به این کشور خیانت می‌کند. او مستقیماً به منافع ملی گرجستان خیانت می‌کند.

دلایل متعددی برای چنین موضع سختی از طرف مقامات گرجستان وجود دارد:

1. تفلیس به عنوان اولین گام در مبارزه با نفوذ آشکار و فاحش غرب بر سیاست گرجستان به چنین قانونی نیاز جدی دارد. ناگفته نماند که دولت کنونی گرجستان بی‌چون‌وچرا متمایل به غرب است و از طریق تماس نزدیک با اتحادیه اروپا شکل گرفته است. با این حال، برخلاف مقامات مولداوی و اوکراین، مقامات تفلیس توانسته‌اند جهت‌گیری ملی خود را حفظ کنند.

2. اعتماد تفلیس به غرب کاهش یافته است. مقامات تفلیس، هرچند دیر، اما متوجه شدند که توسعه سیستماتیک کشور و منافع مردم گرجستان جوابگوی خواسته‌های غرب نیست. غرب گرجستان را به عنوان یک پایگاه در برابر روسیه در قفقاز جنوبی می‌دید. چنین تناقضاتی در سال 2022 و در جریان عادی‌سازی روابط تفلیس و مسکو آغاز شد. تناقضات زمانی عمیق‌تر شد که غرب پس از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین از گرجستان خواست که «جبهه دوم» را علیه مسکو باز کند.

حزب حاکم «رویای گرجستان» قاطعانه تقاضای غرب را رد کرد. اندکی پس از آن، انتقادات شدید غرب به تفلیس آغاز شد و در گرجستان، سازمان‌های غیردولتی (NGO) که توسط غرب تأمین مالی می‌شوند شروع به اقدام علیه دولت کردند.

مقامات گرجستان درک می‌کنند که غرب که در تلاش برای اجرای استراتژی «مبارزه با روسیه تا آخرین اوکراینی و تا آخرین گرجی» است، عملاً آن را نادیده گرفته است. همه پل‌ها خراب شده‌اند و به همین دلیل حزب حاکم «رؤیای گرجستان» به رهبری بیدزینا ایوانیشویلی تصمیم گرفته تا پایان مبارزه کند.

تفلیس بر دو سناریو متکی است. در سناریوی اول، در انتخابات امسال اتحادیه اروپا و آمریکا، نیروهای عملگرا به قدرت می‌رسند یا روسیه در جنگ اوکراین پیروز می‌شود و وضعیت به کلی تغییر می‌کند. در این صورت، گرجستان غربی باید همان‌طور که هست پذیرفته شود.

3. حزب «رویای گرجستانی» نمی‌خواهد گرجستان را به مهد رادیکالیسم تبدیل کند. در میان کشورهای پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی که سازمان‌های غیردولتی تحت حمایت غرب به هم نزدیک شدند، تعداد کشورهایی که تلاش می‌کنند شفافیت نفوذ خارجی و کنترل دقیق بودجه خارجی سازمان‌های غیردولتی را تضمین کنند، در حال افزایش است.

به همین دلیل، آن سازمان‌های غیردولتی به مکان‌هایی مثل گرجستان روی می‌آورند که در قوانین نسبتاً نرم هستند. در گرجستان، چنین سازمان‌های غیردولتی اوضاع را بدتر می‌کنند، اول از همه، آن‌ها سعی می‌کنند روابط تفلیس و مسکو را بدتر کنند. اگر اوضاع اصلاح نشود، تفلیس به سختی می‌تواند به مسکو ثابت کند که هیچ رابطه‌ای بین چنین سازمان‌های غیردولتی و مقامات کشور وجود ندارد.

ظاهراً غرب به حزب «رویای گرجستانی» حق انتخاب نداده است. اکنون مسئله اصلی گذار غرب از انتقادات تند از تفلیس به «سناریوی میدان» است. اگر این سناریو محقق شود، گرجستان غربی برای همیشه شکست خواهد خورد. با توجه به اینکه دموکرات‌ها در بروکسل و واشنگتن در قدرت هستند نه عملگرایان، رادیکالیزه کردن اوضاع از این قاعده مستثنی نیست.

غرب به میخائیل ساکاشویلی که 20 سال پیش یعنی در سال 2004 به قدرت رسید، وعده‌های زیادی داد. تفلیس به این وعده‌ها ایمان داشت. اما در آگوست 2008، 5 روز پس از ورود نیروهای روسی به آبخازیا و اوستیای جنوبی، تجمع بزرگی در تفلیس برگزار شد.

غرب به تفلیس وعده امنیت دادند اما نتیجه این شد که اوستیای جنوبی و آبخازیا به طور کامل به دست روسیه افتاد و تانک‌های روسی در چند کیلومتری تفلیس متوقف شدند.

غرب که میخائیل ساکاشویلی را به این ماجرا کشاند، پشت سر او نماند و در نهایت این جامعه گرجستان بود که شکست خورد و پریشان شد.

آنچه رخ داد، تحریک غرب به رهبری آمریکا علیه مردم گرجستان بود. اکنون آن‌ها سعی دارند دوباره این تحریک را تکرار کنند. اما مردم گرجستان برخلاف سال 2004 خطر را می‌بینند و به ماجراجویی نمی‌پردازند. خوب بود اگر مقامات گرجستان سال‌ها پیش نیت واقعی غرب را می‌دیدند و اجازه نمی‌دادند ماجراجویی جدید تا این حد پیش برود. زیرا در طول سال‌های گذشته، غرب شبکه بسیار قوی در گرجستان ایجاد کرده است.

مسکو در تلاش برای جلوگیری از تحریم‌های سنگین و متعددی که پس از جنگ در اوکراین علیه روسیه اعمال شد، گرجستان را به عنوان یکی از کشورهای ترانزیتی برای عملیات موازی صادرات و واردات برگزید. در نتیجه تولید ناخالص داخلی گرجستان فقیر سال گذشته به میزان 10 درصد افزایش یافت.

اما غرب به یک گرجستان ثروتمند و در حال توسعه نیاز ندارد. غرب گرجستان را به عنوان یکی دیگر از مکان‌های تنش در منطقه قفقاز، به عنوان وسیله‌ای برای رویارویی با روسیه می‌بیند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازی غرب برای گرجستان: موذیانه، خطرناک و بی‌رحمانه
  • چاقو پسر درون سینه پدر 
  • پاسخ بی‌رحمانه کین به هالند: بچه لوس و ننر!‏
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • قتل بی‌رحمانه مادر توسط پسر پرخاشگر در شهرک دانشگاه
  • دستگیری عامل چاقو کشی در ایلام 
  • دستگیری عامل چاقو کشی و شرارت در ایلام
  • دستگیری شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده هلن
  • وقاحت که در آزادی رخ داد توهین به همه زنان بود
  • حمله شدید پرسپولیس به سپاهان: تفکر داعشی