Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-08@10:33:35 GMT

بیوگرافی سالار عقیلی

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۲۰۱۸

بیوگرافی سالار عقیلی

کلیات

میرسالار مسلمی عقیلی معروف به سالار عقیلی متولد یازدهم آذرماه سال ۱۳۵۶ در شهر تهران، خواننده موسیقی سنتی ایرانی است که فعالیت هنری خود را در سال ۱۳۷۵ و با حضور در جشنواره موسیقی فجر آغاز کرد و در ادامه با همکاری با ارکستر موسیقی ملی ایران به رهبری فرهاد فخرالدینی به شهرت رسید. عقیلی که سابقه همکاری با ارکستر سمفونیک اصفهان، گروه دستان، گروه راز و نیاز و ارشد تهماسبی را دارد، تاکنون موفق به دریافت جوایزی همچون بهترین خواننده جشنواره مرشدان برتر، تندیس حافظ بهترین ترانه و جایزه مردمی بهترین خواننده برنامه سه‌ستاره، شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زندگی و ورود به دنیای موسیقی

سالار عقیلی در سال ۱۳۵۶ از پدری با اصالت گرگانی و مادری آذربایجانی، در شهر تهران چشم به جهان گشود. از همان دوران کودکی و به علت علاقه وافر مادر و برادر بزرگترش به موسیقی، به این عرصه کشیده شد و با تشویق آن‌ها در سن ۸ سالگی فراگیری موسیقی را با نوازندگی ساز‌های مختلف آغاز کرد. این تشویق‌ها سبب شد که سالار عقیلی در سال ۱۳۷۲ به هنرستان موسیقی سوره برود و در همان دوران نیز به مدت ۵ سال نزد استاد صدیق تعریف به فراگیری آواز پرداخت. در همان دوران تحصیل و در سال ۱۳۷۵ از سوی دبیرستان در جشنواره موسیقی فجر شرکت کرد و به این ترتیب اولین اجرای خود را در سن ۱۸ سالگی و در تالار رودکی به انجام رساند.

فعالیت‌های هنری

سالار عقیلی در اولین حضور خود در جشنواره موسیقی فجر در سال ۱۳۷۵ و با توجه به سن پایین خود، توجه بسیاری را به خود جلب کرد به همین دلیل پس از این اجرا برای همکاری با ارکستر ملی به رهبری فرهاد فخرالدینی دعوت شد. وی در همین جشنواره با حریر شریعت‌زاده نوازنده پیانو و دف آشنا شد که در ادامه و در سال ۱۳۷۹ به ازدواج انجامید. سالار عقیلی در همان سال ۱۳۷۹ نیز اولین کنسرت خود را به یاد استاد غلامحسین بنان، اجرا کرد و در سال ۱۳۸۰ نیز خوانندگی آلبوم استاد ارشد طهماسبی را برعهده گرفت. وی علاوه بر فعالیت در ارکستر موسیقی ملی ایران، در مقاطع مختلف با ارکستر سمفونیک اصفهان، گروه دستان، گروه راز و نیاز نیز همکاری‌های متعددی را به انجام رساند. سالار عقیلی در سال ۱۳۸۴ خوانندگی در تیتراژ سریال را نیز با مجموعه تلویزیونی «شهریار» آغاز کرد و بعد‌ها خوانندگی تیتراژ سریال‌هایی همچون «تبریز در مه»، «حانیه»، «معمای شاه»، «چرخ و فلک» و «شاهرگ» را نیز برعهده گرفت. وی همچنین در سال ۲۰۱۸ نیز خوانندگی ترانه رسمی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه را با عنوان «یازده ستاره» و به آهنگسازی شهرداد روحانی برعهده داشت.

حواشی

سالار عقیلی در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد مصاحبه‌ای با صدای آمریکا داشت که با واکنش‌های مختلفی روبرو شد. در سال ۱۳۹۴ و در جریان برگزاری کنسرت خود در شهر لندن انگلستان، دعوت برنامه ماهواره‌ای فارسی زبان من و تو را پذیرفت و در یکی از برنامه‌های این شبکه حضور یافت. اگرچه این برنامه گفتگوی سیاسی نداشت، اما با واکنش‌های بسیاری در داخل ایران مواجه شد که در نهایت حمیدرضا نوربخش، مدیر سی و یکمین دوره جشنواره موسیقی فجر اعلام کرد که بنا به تصمیم شورای نظارت، برنامه‌های این خواننده در این جشنواره حذف شده است. وی همچنین اولین فردی است که در ایران حنجره خود را بیمه کرده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سالار عقیلی خواننده سنتی جشنواره موسیقی فجر سالار عقیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۲۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم

سریال خاله خانم به کارگردانی و تهیه‌کنندگی منوچهر پوراحمد و با موضوع کمدی، خانوادگی و طنز تولید شده و قرار بر این است از شبکه آی فیلم پخش شود. در این فیلم بازیگرانی قدیمی زیادی در آن ایفای نقش کردند که برخی آن‌ها فوت کردند و در قید حیات نیستند.

به گزارش حرف تازه، در ادامه به معرفی بیوگرافی بازیگران سریال خاله خانم همراه با بیوگرافی و عکس‌های تمامی بازیگران سریال خاله خانم و بیوگرافی نقش هایشان در سریال خاله خانم با عکس‌های واقعی و همسرانشان در این سریال و زمان پخش می‌پردازیم.

اسامی هنرپیشگان سریال خاله خانم

بازیگران سریال خاله خانم به کارگردانی منوچهر پوراحمد عبارتند از:

مینا جعفرزاده، اکبر عبدی، مهدی میامی، آناهیتا آزادپرور، داوود اسدی، مریم سلیمی، علیرضا آلادین، اصغر زمانی، بهرام علیان، علی زاهدی، عباس زارعیان، عباس محبوب، داوود رشیدی و پریسا عابدی، رضا امیری، بهناز آیار، فاطمه چنگیزی، لیلا بدیعی، حسین فارسیان، فرنوش فارسیان، نگار فارسیان، امیر مختار کمالی، باقر خجسته پور، حاتم چراغی، ساناز چراغی، جمیله یوسفی، حسین ذبیحی، جعفر عرب، علی حسینی، حمید گلشن موسوی، امیر پرواس، احمد عزیزی، محسن اکبریان و احسان زمانی، بابک ابراهیمی، امیر عرب، حسین بابایی، حسن داستانی، ایرج ریوندی، محمد جعفر اسکندری، داریوش عنایتی، شهاب الدین فهیمی، کوروش اسدی، حسین چنگی، داود حسن پور و محسن دارات که از هنرپیشه‌های این سریال می‌باشند.

معرفی و بررسی سریال خاله خانم

سریال خاله خانم به کارگردانی منوچهر پوراحمد محصول کشور ایران بوده و در سال ۱۳۷۵ ساخته شده است. این فیلم با موضوع ازدواج با تم طنز توسط مرحوم منوچهر پوراحمد ساخته شد و برای اولین بار در نوروز سال ۷۶ از شبکه ۱ پخش شد زنده یاد منوچهر پوراحمد برادر کیومرث پوراحمد کارگردان مشهور کشورمان است که هر دو برادر دارفانی را وداع گفتند.

سبک خاله خانم سبک تله تئاتر بوده و در ۱۵ قسمت ساخته شده است.

خلاصه داستان

داستان سریال خاله خانم محور یک جوان به نام همایون با بازی اکبر عبدی می‌چرخد که با دیدن دختری در خانه خاله اش عاشقش می‌شود و قرار است با او ازدواج کند. در خلاصه داستان سریال، توضیحی آمده است: خاله خانم به همراه پسر و عروسش در یک خانه زندگی می‌کنند. خاله خانم عروسش را دوست ندارد و به خاطر همین با او بد رفتاری می‌کند. همایون مستأجر و خواهرزاده خاله خانم که از این رفتار ناراحت است نقشه‌ای طراحی می‌کند تا خاله خانم پی به اشتباهش ببرد …

زمان پخش و تکرار

سریال تلویزیونی «خاله خانم» به کارگردانی «منوچهر پوراحمد»، از یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ساعت ۱۷:۰۰ از شبکه آی فیلم پخش خواهد شد. تکرار نیز در ساعات ۰۱:۰۰ و ۰۹:۰۰ روز بعد خواهد بود

لیست عوامل

دیگر عوامل سریال خاله خانم عبارتند از:

نویسنده فیلمنامه: اصغر عبدالهی

نور و تصویر: حمید احمدی

صدابردار: محمود قادری

موسیقی: رها خسروی

منشی صحنه: مینا زرپور

طراح لباس و صحنه: فیروزه صفاری

تدوین: منوچهر پوراحمد و حسین آذرخشی

تیتراژ: عباس بنائی

دستیار کارگردان و برنامه ریز: حمید حمزه

مدیر تولید: بهرام علیان

عکاس: اسماعیل برزوئی

تهیه کنندگان: اصغر زائری و منوچهر پوراحمد

کارگردان هنری: منوچهر پوراحمد

تعداد قسمت سریال خاله خانم

این سریال در ۱۵ قسمت، به کارگردانی منوچهر پوراحمد ساخته شده است.

بیوگرافی مینا جعفرزاده در نقش خاله خانم

مینا جعفرزاده بازیگر نقش خاله خانم، زاده‌ی ۱۳۲۵، خوی همسر بهمن زرین‌پور، بازیگر، نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون است. او کار در رادیو را از سال ۱۳۴۸، و بازی در سینما را از سال ۱۳۶۷ با فیلم «فیل در تاریکی» ساخته‌ی عباس رافعی و نعمت حقیقی آغاز کرد.

اکبر عبدی در نقش همایون

اکبر عبدی بازگیر نقش همایون در سریال خاله خانم زاده‌ی ۴ شهریور ۱۳۳۹، تهران فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۵۸ با بازی در نمایش‌های آماتوری آغاز کرد.

وی با مجموعه‌ی به یاد ماندنی «مثل‌آباد» (۱۳۶۰) در تلویزیون چهره شد و با فیلم «جنجال بزرگ» (۱۳۶۳) قدم به عرصه‌ی سینما گذاشت.

این بازیگر پیشکسوت که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشان درجه یک فرهنگ و هنر دریافت کرده، از هنرجویان مدرسه‌ی هنر و ادبیات صدا و سیما بوده است.

بیوگرافی آناهیتا آزادپرور

آناهیتا آزادپرور در سال ۱۳۵۲ در شمیران متولد شد. او تحصیلات خود را در رشته روان شناسی (مقطع کارشناسی ارشد) ادامه داد و با گذراندن دوره بازیگری تئاتر نزد حمید سمندریان فعالیت خود را در عرصه هنر آغاز کرد.

این هنرمند نخستین بار در سال ۱۳۷۴ در فیلم «فاتح» به کارگردانی بهرام ری پور بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال «وکلای جوان»، بیشتر نبود، اما تجربه خوبی برای آناهیتا آزادپرور محسوب می‌شود و همکاری با هنرمندانی همچون جمشید هاشم‌پور، و مهرانه مهین‌ترابی را تجربه کرد.

دیگر خبرها

  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • ارکستر سمفونیک هنرستان موسیقی پسران به تالار رودکی می‌آید
  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • دویستمین سالگرد سمفونی شماره ۹ بتهوون؛ تاج موسیقی غربی!