Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در در بیست و ششمین نشست این هیئت، بیان کرد: سال گذشته اقتصاد ایران اندکی از رکود خارج شد و شاهد رشد اقتصادی ۱.۲ درصدی بودیم. بر اساس اطلاعات مرکز آمار ایران و بانک مرکزی، در فصل بهار امسال اقتصاد رشد ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۲ تا ۷.۴ درصدی را تجربه کرد که ادامه این روند موجب بهبود اوضاع می‌شود.

او با بیان اینکه رشد نقدینگی همچنان صعودی است، تصریح کرد: در مردادماه رشد نقدینگی به سه هزار و ۹۲۱ میلیارد تومان رسید که علت اصلی آن کسری بودجه است.

پرداخت یارانه‌ها باید هدفمند باشد

خوانساری همچنین با بیان اینکه بر اساس آمار اعلام شده، یارانه انرژی پرداختی از سوی دولت هر سال ۶۳ میلیارد دلار است، اضافه کرد: این آمار نشان می‌دهد، سالانه به هر نفر ۱۹ میلیون تومان تعلق گرفته که هدفمند پرداخت کردن این رقم، موجب جلوگیری از آسیب به اقشار آسیب پذیر و حرکت در اقتصاد می‌شد.

او با بیان اینکه دهک‌های بالای درآمدی بیشترین نفع را از یارانه‌ها می‌برند، گفت: دهک‌های پایین درآمدی از یارانه بنزین، ۱.۶ درصد بهره می‌برند در حالی که دهک‌های بالای درآمدی ۲۴.۸ درصد استفاده می‌کنند.

رییس اتاق بازرگانی تهران گفت: اثرات این روند نه تنها منجر به افزایش روز افزون اختلاف طبقاتی می‌شود و آثاری در رفاه اجتماعی ندارد، بلکه تغییر در قیمت‌ها را ایجاد می‌کند که در صورت آزاد نشدن قیمت‌ها، زمینه‌های قاچاق محصولات تولیدی به خارج از کشور فراهم خواهد شد.

او تاکید کرد: همچنان شاهد حضور ارز ترجیحی در اقتصاد ایران هستیم، اما امیدواریم دولت هر چه سریع‌تر نسبت به یکنواخت کردن ارز اقدام کند.

خوانساری افزود: دولت دو موضوع هدفمند کردن یارانه‌ها و حذف ارز‌های چند نرخی را در دستور کار قرار دهد و وزرای اقتصادی دولت کاهش تورم باشند.

بیشتر بخوانید:

درآمد حاصل از هدفمندسازی یارانه‌ها نباید وارد بودجه شود/پیشنهاد تاسیس صندوق توسعه ملی ریالی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: یارانه بنزین دهک بالا دهک پایین هدفمندی یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۲۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، همکاری بین المللی، رشد و توسعه و انرژی سه محوری است که در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در داووس که امروز در ریاض، پایتخت عربستان سعودی و برای اولین بار در خارج از شهر داووس سوئیس افتتاح شد، مورد توجه قرار خواهد گرفت.

این مجمع با شعار «همکاری بین المللی، رشد و انرژی برای توسعه» و با حضور بیش از هزار نفر از جمله سران کشورها، مقامات ارشد و کارشناسان بین المللی از بخش‌های دولتی و خصوصی به مدت دو روز ادامه دارد. برای بحث در مورد مسائل و تحولات مختلف اقتصادی جهانی.

این نشست فرصتی برای تصمیم گیرندگان از سراسر جهان است تا زمینه‌های مشترکی برای ایجاد تأثیرات مثبت جهانی پیدا کنند.

گفتنی است، با وجود اینکه داووس سالی یک بار برگزار می‌شود اما تأثیر آن بر اقتصاد جهانی قابل توجه است، زیرا مهم‌ترین مسائل جهان را برجسته می‌کند، هدف آن یافتن راه حل برای مسائل مطرح شده و دستیابی به ثبات سیاسی و اقتصادی در جهان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران