Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مجتبی صفایی سخنگو و نایب رئیس اتاق اصناف ایران گفت: در دو سال گذشته تمام مدارس ما بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا از آموزش غیرحضوری استفاده کرده‌اند و این در حالی است که طی سال‌های متمادی، بازگشایی مدارس در مهر ماه، بازار ویژه‌ای را برای تامین ملزومات آموزشی دانش‌آموزان فراهم آورده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا با شیوع بیماری کرونا، هم اکنون دومین سال است که این بازار از دست رفته است.

او اظهار کرد: با برگزاری مدارس مجازی، بازار مهر تحت تاثیر منفی قرار گرفته است. بازاری که مربوط به نوشت افزار، کیف و کفش مدرسه و روپوش مدارس است.

صفایی افزود: این‌ها تنها محصولات نهایی را نشان می‌دهد و وقتی مثلا از تولید روپوش مدارس صحبت می‌کنیم، در واقع از تامین دکمه و نخ تا کارگاه‌های خیاطی را مد نظر داریم. در همین کارگاه‌های خیاطی و تولید روپوش مدارس، بانوان زیادی که خود سرپرست خانوار یا بدسرپرست هستند، با عناوین مختلف در کارگاه‌های خیاطی فعالیت می‌کردند که با مجازی شدن مدارس، این درآمد هرچند فصلی و اندک را از دست دادند. درباره نوشت‌افزار و کیف و کفش هم، وضعیت مشابه است و امرار معاش کارگران و حتی کارفرمایان این صنوف و صنایع از تولید تا توزیع با مشکل رو به رو شده است.

بیشتر بخوانید:

نمایشگاه نوشت افزار امسال برگزار نمی‌شود

او تصریح کرد: مجموعه این مشاغل و کسب و کار‌ها، زنجیره‌ای بزرگ برای تامین ملزومات دانش آموزان را تشکیل داده‌اند که حالا با بر هم ریختن اجباری نظم هر ساله در برگزاری کلاس‌های درس و آموزش‌های حضوری، تمام افراد دخیل در این نظم و زنجیره، آسیبی جدی دیده اند.

نایب رئیس اتاق اصناف ایران بیان کرد: این قانونی کلی است که هرجا بازار هدف آسیب ببیند، آن صنایع و مشاغلی که برای رفع نیاز آن بازار شکل گرفته‌اند، آسیب جدی دیده و حتی حذف می‌شود. به همین ترتیب، در دوران کرونا بسیاری از صنوف با از دست دادن بازارشان، کسب و کارشان را از دست داده یا تغییر شغل داده‌اند.

صفایی گفت: همین اتفاق در حوزه مشاغل مربوط به اقلام مدرسه‌ای نیز افتاده است. مهمترین نگرانی در این باره این است که می‌دانیم وقتی بازار یک صنف از بین می‌رود، لاجرم مشاغل کاذب افزایش می‌یابند. مثلا ممکن است دستفروشی افزایش یابد. حتی ممکن است با حذف کارگر و کارفرما از واحد‌های مجاز شغلی، آمار بزه بالا برود که این نگرانی، اجتماعی و اقتصادی است و انتظار می‌رود وقتی از حمایت از اصناف با مسئولان دولتی سخن می‌گوییم، جدی‌تر به موضوع بیاندیشند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتاق اصناف آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۳۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر پیشگیری از جرم دادگستری کل استان کردستان ظهر یکشنبه در حاشیه نخستین دوره از کارگاه آموزش حقوقی مشاوران املاک کردستان در سال‌جاری اظهار کرد: به همت این معاونت و اتحادیه مشاورین املاک استان، نخستین دوره از کارگاه‌های آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در استان در سال جاری با ارائه سرفصل‌های مهم و کاربردی مرتبط با معاملات برای ۸۲ نفر از مشاوران املاک شهر سنندج توسط اساتید مجرب تدریس شد.

حسن اصلانی هدف از برگزاری این دوره‌های آموزشی را ارتقا آگاهی‌های حقوقی، پیشگیری از تخلفات صنفی و کاهش ورودی پرونده به محاکم عنوان کرد و افزود: با توجه به نقش مشاوران املاک در پیشگیری از کلاهبرداری، انتقال مال غیر، فروش و پیش‌فروش ملک واحد به چند نفر و غیره این افراد باید دانش حقوقی لازم را در این زمینه داشته باشند.

وی تصریح کرد: در این دوره‌های آموزشی سرفصل‌هایی چون تعریف سند، انواع آن، آثار سند رسمی، شرایط صحت قرارداد، شناخت اموال منقول و غیرمنقول، وظایف دفاتر ثبت اسناد و املاک، نحوه تنظیم قرارداد و شروط معامله، آشنایی با جرم جعل و اسناد مجعول و راهکارهای پیشگیرانه جرایم مرتبط با اصناف تدریس می‌شود.

اصلانی افزود: این دوره آموزشی به مدت سه روز در محل سالن اجتماعات معاونت اجتماعی دادگستری استان برگزار و در پایان از شرکت‌کنندگان آزمون کتبی به عمل آمد که نهایتاً برای کسانی که نمره لازم را اخذ کنند پروانه تخصصی صادر می‌شود.

وی تاکید کرد: مشاورانی که موفق به شرکت در این دوره‌ها نشوند و یا نمره قبولی اخذ ننمایند، برای آنها پروانه تخصصی صادر نمی‌شود و قانوناً کسانی که پروانه تخصصی نداشته باشند پروانه کسب آنها غیرفعال می‌شود.

کد خبر 6091094

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در یزد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو