Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@08:28:43 GMT

واکسن مدرنا یا فایزر؟

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۴۰۱۶

واکسن مدرنا یا فایزر؟

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که میزان تاثیرگذاری واکسن مدرنا از دو واکسن فایزر و جانسون اند جانسون بیشتر است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مرکز کنترل و پیشگیری از بروز بیماری‌ها در آمریکا (CDC) به منظور بررسی میزان تأثیرگذاری سه واکسن تأیید شده مدرنا، فایزر و جانسون اند جانسون مطالعه جدیدی انجام دادند و سه هزار و ۶۸۹ بزرگسال که در ۲۱ بیمارستان در ۱۸ ایالت آمریکا بستری بودند را مورد ارزیابی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد هر دو دوز واکسن فایزر، مدرنا یا جانسون اند جانسون را بین ماه‌های مارس و آگوست دریافت کرده بودند. پژوهشگران عوامل مختلف تأثیرگذار بر عملکرد واکسن‌ها را در نظر گرفتند.

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد میزان تأثیرگذاری واکسن مدرنا در برابر بستری شدن در بیمارستان به دلیل بیماری کووید -۱۹ به میزان ۹۳ درصد بوده است در حالی که این درصد برای واکسن‌های فایزر و جانسون اند جانسون به ترتیب ۸۸ و ۷۱ درصد گزارش شده است. درک تفاوت میزان تأثیرگذاری واکسن‌های کرونا می‌تواند به افراد کمک کند انتخاب صحیحی داشته باشند، البته همه واکسن‌های تولید شده و مورد تأیید سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) خطر بستری شدن در بیمارستان به دلیل بیماری کووید -۱۹ را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) اعلام کرده بود که میزان تأثیرگذاری واکسن مدرنا پس از ۱۲۰ روز به ۹۲ درصد رسیده بود؛ در حالی که این درصد برای واکسن‌های فایزر ۷۷ درصد بود. مطالعه مشابهی در این زمینه در مورد واکسن جانسون اند جانسون صورت نگرفته است. به گفته محققان، تفاوت در میزان تأثیرگذاری واکسن‌ها ممکن است به دلیل وجود دوز بالاتر در واکسن مدرنا و فاصله زمانی بیشتر بین دو دوز این واکسن باشد. علاوه بر این، میزان تأثیرگذاری واکسن‌ها بر کودکان و بزرگسالان دارای نقص ایمنی ارزیابی نشده است. نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که هر سه واکسن ذکر شده خطر ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

کد خبر 523712

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا شیوع کرونا ابتلا به کرونا پیشگیری از کرونا کرونا در جهان کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ مبتلایان به کووید ۱۹ تشخیص کووید ۱۹ واکسن کووید ۱۹ دريافت واکسن فايزر واکسن مدرنا واکسن جانسون اند جانسون اثربخشی واکسن فایزر اثر بخشی واکسن مدرنا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میزان تأثیرگذاری واکسن جانسون اند جانسون واکسن مدرنا واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۴۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

کد خبر 6088475 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • یمنی‌ ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند
  • دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند
  • افزایش تورم خوراکی‌ها در آغاز سال
  • یورو رکورد زد
  • رتبه ۲۸ استان یزد در میزان بارندگی در کشور
  • میزان سفرهای حمل ونقل عمومی درون شهری زیر ۵۰ درصد است
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه