Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشید عیدانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: استان هرمزگان دارای ۷۴ دشت است که ۴۴ دشت آن ممنوعه بحرانی است.

وی با ذکر این نکته که ۲۸ دشت هرمزگان ممنوعه نیست، عنوان کرد: این دشت ها به لحاظ کیفیت پایین منابع آبی که دارند مورد استفاده قرار نمی گیرند و بهره برداری آب از این محدوده های مطالعاتی برای کشاورزی و شرب صورت نمی گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان حدود ۲۲ هزار حلقه چاه در استان هرمزگان وجود دارد، بیان داشت: از این تعداد حدود ۱۰ هزار ۹۴۸ حلقه چاه دارای پروانه بهره برداری است.

عیدانی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۸۹ قانونی را تحت عنوان «تعیین و تکلیف چاه های غیر مجاز» تصویب کرد که بر اساس آن چاه های محفوره قبل از سال ۱۳۸۵ مشمول دریافت پروانه بهره برداری تحت شرایطی خاص می شدند.

وی با ذکر این نکته که بیش از چهار هزار حلقه چاه در لیست آماری شرکت مشمول قانون فوق می شوند، مطرح کرد: بهره برداران می توانند با ارائه مدارک مالکیت و احراز هویت نسبت به صدور پروانه بهره برداری در کمیسیون صدور پروانه ها اقدام می شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان تشریح کرد: یکسری چاه ها به هر صورت در لیست آماری شرکت قرار ندارند و قانون گذار، به این بهره برداران فرصت داده است که در قالب چاه های فرم پنج اقدام به دریافت پروانه کنند.

عیدانی حدود پنج هزار حلقه چاه در قالب فرم پنج برای دریافت پروانه بهره برداری اقدام کرده اند، اظهار کرد: پس از بررسی در کمیسیون صدور پروانه ها به این افراد اختار داده می شود که مستندات خود را در قالب اعتراض به کمیسیون صدور پروانه ها ارائه کنند تا در کمیسیون آب زیر زمینی بررسی شود.

وی عنوان کرد: کمیسیون آب زیر زمینی متشکل از سازمان جهادکشاورزی، کارشناس آب منطقه ای و یک قاضی که توسط رئیس دادگستری منصوب می شود است این کمیسیون به صورت مستقل مستندات را بررسی می کند و اگر کشاورز مدارکی مبننی بر اثبات حفر چاه در قبل از سال ۱۳۸۵ ارائه کندف پروانه برای او صادر می شود در غیر این صورت دستور انسداد و پر کردن توسط قاضی صادر خواهد شد.

کد خبر 5310047

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای هرمزگان پروانه چاه غیرمجاز ویروس کرونا هفته دفاع مقدس واکسن کرونا آمار کرونا اربعین 1400 بوشهر خطبه های نماز جمعه اربعین حسینی واکسیناسیون کرونا کرمانشاه گرگان اردبیل دفاع مقدس جنگ تحمیلی ایلام پروانه بهره برداری صدور پروانه حلقه چاه چاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۵۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد

 بر اساس اعلام شرکت مادرتخصصی ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور به شرکت احداث، نگهداری و بهره برداری آزادراه خرم آباد – پل زال، عوارض خودروی سواری ۳۴۵ هزار ریال اعلام شده است.

همچنین عوارض تردد مینی بوس ۵۲۰ هزار ریال، کامیونت ۷۳۵ هزار ریال، اتوبوس ۶۰۵ هزار ریال و کامیون ۲ محور ۸۱۵ هزار ریال ابلاغ شد و برای تردد کامیون سه محور نیز عوارضی معادل یک میلیون و ۶۰ هزار ریال در نظر گرفته شده است.

عوارض جدید خودروی تریلی یک میلیون و ۲۷۰ هزار و نفت کش نیز یک میلیون و ۳۰۰ هزار ریال می‌باشد.

تاکنون نرخ عوارض خودرو‌های سواری درآزادراه خرم آباد – پل زال ۲۶۵ هزار ریال، وانت ۵۰۰ هزار ریال، مینی بوس ۴۰۰ هزار ریال، کامیونت ۵۶۵ هزار ریال، اتوبوس۴۶۵ هزار ریال، کامیون ۲ محور۶۲۵ هزار ریال، کامیون سه محور ۸۱۵ هزار ریال، تریلی ۹۷۵ هزار ریال و تانکر یک میلیون ریال بود.

آزادراه خرم آباد پل زال در حد فاصل ۲ شهر خرم آباد و اندیمشک به طول ۱۰۴ کیلومتر قرار گرفته که با هدف کاهش تصادف و زمان سفر، صرفه جویی سالانه ۴۰۰ میلیارد ریال در مصرف سوخت در زمان بهره برداری، کاهش ۶۰ کیلومتری طول مسیر نسبت به مسیر قدیمی خرم آباد - پلدختر - اندیمشک، کاهش بار ترافیکی و افزایش سرعت مطمئن در این مسیر احداث شد و در ۱۱ آبان سال ۸۹ به بهره برداری رسید.

ساخت این آزادراه حدود هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه داشته که ۵۰ درصد آن توسط دولت و بقیه توسط بخش خصوصی تامین شده که گفته می‌شود سهم دولت پس از پنج سال از محل صرفه‌جویی در مصرف سوخت خودرو‌ها برگشت داده شده و در اظهار نظر‌هایی عوارض دریافتی از خودرو‌ها در این آزادراه از ۱۸ سال تا ۳۰ سال پس از بهره برداری به بخش خصوصی تعلق خواهد گرفت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت دو طرح راهسازی در بندرعباس
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد
  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار
  • بهره برداری از زورخانه ده ونک
  • بهره برداری از خانه بهداشت کارگری در دماوند
  • بهره برداری از خانه بهداشت خوزنان آبیک
  • نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • بهره برداری از سه طرح بهداشتی، درمانی در فیروزکوه