Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتحادیه لوازم‌التحریر و لوازم مهندسی گفت: بازار صنعت نوشت‌افزار به علت شیوع کرونا و توقف آموزش حضوری با رکود ۸۰ درصدی مواجه شده است و کارخانجات با ۲۰ درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کنند.

با آغاز شیوع کرونا در ایران بسیاری از اصناف به دلیل اعمال محدودیت و ممنوعیت ها با مشکلات فراوانی مواجه شدند و زنجیره صنعت نوشت افزار از تولید تا فروش یکی از بخش هایی بود که به سرعت رکود پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال های گذشته که سایه ویروس کویید ۱۹ یا همان کرونا وجود نداشت، در هفته های منتهی به مهرماه و به دلیل آغاز سال تحصیلی، شهرها حال و هوای دیگری به خود می گرفتند و دانش آموزان برای آغاز مقطع جدید آموزشی به سراغ خرید لوازم التحریر می رفتند، اما مهرماه سال ۹۹ به عنوان نخستین سال تحصیلی در زمان شیوع ویروس کرونا،  به منظور حفاظت از دانش آموزان، روش آموزش مجازی و آنلاین اجرا و کلاس ها به صورت مجازی در فضای نرم افزاری با نام شاد برگزار شد.

البته این موضوع فقط محدود به مدارس نبود بلکه کلاس های دانشجویان نیز غیرحضوری برگزار شد و بخشی از کاهش تقاضای نوشت افزار به همین دلیل رخ داد و این روند در سال جاری نیز ادامه داشته است، اما ماجرای مشکلات صنف نوشت افزار به سال تحصیلی گذشته ختم نشد،  با وجود سرعت گرفتن روند واکسیناسیون عمومی به ویژه معلمان همچنان تاریخ مشخصی برای بازگشایی وجود ندارد.

در همین راستا، رییس اتحادیه لوازم التحریر و لوازم مهندسی با بیان اینکه سال گذشته روند تولید آهسته به سمت رکود حرکت می کرد، خاطرنشان کرد: امسال توان تولید نیز کاهش یافته و انبارهای کارخانجات نیز پر شده است.

«موسی فرزانیان» با اشاره به اینکه زمان بازگشایی حضوری مدارس با گمانه زنی های فراوانی همراه است، تصریح کرد: به طور معمول در شهریورماه خانواده ها اقدام به خرید اقلام تحصیلی می کردند و این دوره زمان اوج فروش سالانه بود اما از سال گذشته شاهد رکودی هستیم که ادامه دارد.

وی با بیان اینکه تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم التحریر در چرخه رکود بازار به یکدیگر متصل هستند، اظهار داشت: کارخانجات با ۲۰ درصد ظرفیت به فعالیت خود با تعدیل نیرو ادامه می دهند اما همین اندک کالاهای تولیدی دچار انباشت هستند.

فرزانیان با بیان اینکه در انتظار بازگشایی مدارس و عرضه این محصولات به بازار هستیم، گفت: کالاهای بسیاری در انبارهای تولیدکنندگان وجود دارد و در صورت آغاز حضوری دانش آموزان در مدارس، کمبودی در عرضه نخواهیم داشت.

به گفته وی، با توجه به تولیدات داخلی نوشت افزار و لوازم التحریر نیازی به واردات کالا وجود ندارد البته به دلیل قرار داشتن این محصول در گروه ۲۷ کالایی ورود آن نیز با ممنوعیت مواجه است.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: لوازم التحریر نوشت افزار سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۵۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی

به طور متعارف عرضه و تقاضا باید بهای نفت در بازار انرژی را تعیین کند، اما تنش‌های سیاسی و بازی‌های امنیتی فعلی در جهان معاصر به اصلی‌ترین عامل بر روی نوسانات انرژی تبدیل شده است. جنگ اوکراین، تحریم روسیه، ایران و ونزوئلا به عنوان صادر کنندگان بزرگ نفت، و نیز جنگی فعلی غزه که می‌تواند دامنه آن به کل خاورمیانه کشیده شود جملگی بر بهای طلای سیاه تاثیر می‌گذارند. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت در معاملات امروز بازار انرژی شاهد کاهش یک درصدی بود. 

بر این اساس، نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژوئیه با ۸۷ سنت کاهش، ۸۶ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۷۰ سنت کاهش، به ۸۱ دلار و ۹۳ سنت رسید. 

یکی از دلایل اصلی کاهش بهای نفت در معاملات امروز، انتشار گزارش‌های جدید درباره افزایش تولید نفت خام آمریکا بود. این گزارش‌ها حاکی از آن است که تولید نفت خام آمریکا در ماه فوریه به ۱۳ میلیون و ۱۵۰ هزار بشکه در روز رسیده است. این آمار در ماه ژانویه ۱۲ میلیون و ۵۸۰ هزار بشکه بود که نشان دهنده افزایش قابل توجه در تولید است. 

امیدواری‌ها برای توافق میان حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس پایدار در نوار غزه از دلایل سیاسی بود که باعث کاهش بهای نفت در بازار انرژی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • افزایش ۱۰ درصدی وام ودیعه مسکن دانشجویی در سال تحصیلی آینده
  • هشدار حزب التحریر به طالبان
  • منچستریونایتد در آستانه یک خانه تکانی بزرگ
  • منچستریونایتد حراج تابستانی راه می‌اندازد: شیاطین سرخ در آستانه یک خانه تکانی بزرگ
  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • کاهش ۲۵ درصدی وقوع جرم سرقت در اردبیل
  • بیانیه حزب التحریر درباره بازداشت‌های اعضایش توسط طالبان
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است