Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین گفت: دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری از وقوع جرم برنامه عملیاتی ارائه دهند و خود را محدود به وظایف سازمانی نکنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان قزوین با حضور محمد قاسمی دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین به عنوان ریاست شورا، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین و رؤسای سازمان‌ها و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی عضو شورا بعدازظهر امروز در سالن جلسات شهید سلیمانی ساختمان دادگستری کل استان قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان استان قزوین در این جلسه با ذکر اینکه پیشگیری از وقوع جرم یکی از اصول اساسی مطرح‌شده در سند تحول قضائی است، اظهار داشت: پیشگیری از وقوع جرم مستلزم انجام اقدامات خارج از چارچوب اداری و روتین است و به همین خاطر نهادهای دولتی باید در این زمینه از همه ظرفیت خود استفاده کنند.

محمدقاسمی اضافه کرد: دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری از وقوع جرم برنامه عملیاتی ارائه دهند و خود را محدود به وظایف سازمانی نکنند. چرا که انجام صرف وظایف سازمانی هیچ دردی از حوزه پیشگیری دوا نخواهد کرد.

قاسمی با اشاره به تشکیل شورای پیشگیری از وقوع جرم در استان قزوین ادامه داد: مدیران کل سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی عضو این شورا باید بر اساس تجربه‌های خود در حوزه پیشگیری از وقوع جرم برنامه‌هایی را طراحی کرده و اجرا کنند و بعد گزارش آن را در شورا ارائه دهند؛ نه اینکه فقط برای اظهار نظر به شورا بیایند.

وی تصریح کرد: به هر حال عطش ارتکاب جرم در بعضی از حوزه‌ها مانند زمین‌خواری وجود دارد و به همین خاطر نباید منتظر باشیم که جرمی اتفاق بیفتد و بعد با آن مقابله کنیم؛ چرا که در این صورت همواره از مجرمان عقب‌تر می‌مانیم.

برخورد قهری با جرایم عمومی نتیجه عکس دارد

رئیس شورای پیشگیری از وقوع جرم استان قزوین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیاست قوه قضائیه برای کاهش ورودی پرونده‌های حقوقی و کیفری گفت: با این حال اگر ملاک ما فقط کاهش کمیت و تعداد پرونده‌ها باشد و به دنبال اجرای طرح‌های خلاقانه نباشیم، شاهد تحولی در حوزه پیشگیری از وقوع جرم نخواهیم بود.

قاسمی به ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه‌های دولتی برای اجرای برنامه‌های خارج از کارهای روزمره اداری در حوزه پیشگیری اشاره کرد و افزود: باید طوری عمل کنیم که مردم دست به جرایمی مانند تغییر کاربری غیرمجاز، تخریب محیط زیست و برداشت بی‌رویه از منابع آبی زیرزمینی از طریق احداث چاه غیرمجاز نزنند.

وی با بیان اینکه برخورد قهری با جرایم یادشده نتیجه معکوس دارد، ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی، شرکت سهامی آب منطقه‌ای، سازمان حفاظت از محیط زیست و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی باید بر اساس تجربه‌های کاری خود و با انجام اقدامات سریع جلوی وقوع جرم در حوزه‌های یاشده را بگیرند و گزارش اقدامات را هم به شورا ارائه دهند.

دادستان قزوین: بانک اطلاعات اراذل و اوباش در استان قزوین ایجاد شودجانشین فرمانده انتظامی قزوین: پیشرفت فناوری جرایم را پیچیده کرده استرئیس کل دادگستری قزوین: آموزش حقوق شهروندی در دستورکار نیروی انتظامی باشد

مدیران برای پیشگیری از وقوع جرم برنامه‌ریزی کنند

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین هم در این جلسه با بیان اینکه رشد جرم با رشد و پیشرفت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نسبت عکس دارد، اظهار داشت: هر جرمی هزینه‌های زیادی را بر بزه‌دیدگان و خانواده افراد بزهکار تحمیل می‌کند که علاوه بر کند کردن سرعت پیشرفت و توسعه به اعتبار نظام هم خدشه وارد می‌کند.

علی فولیان با اشاره به اهمیت پیشگیری از وقوع جرم در حوزه آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد اضافه کرد: مدیران دستگاه‌های دولتی برای پیشگیری از جرایم اولویت‌دار مانند اعتیاد و دزدی باید برنامه‌ریزی مدون داشته باشند و مقابله با آنها را در صدر برنامه‌هایشان بگذارند. ضمن اینکه باید رویکرد واکنشی در مبارزه با جرایم را کنار بگذاریم و در این حوزه با اجرای برنامه‌های علمی و مدون کنشگری اجتماعی داشته باشیم.

وی ادامه داد: هر دستگاهی موظف است برای پیشگیری از وقوع جرم یک برنامه زمان‌بندی‌شده و مدون تهیه و تنظیم کند و با یک رهیافت علمی در این حوزه اقدام کند؛ چرا که انجام کارهای فکرنشده به بیشتر شدن جرم کمک می‌کند.

فولیان با تأکید بر لزوم شناسایی بسترها و عوامل وقوع جرم و راهکارهای پیشگیری از وقوع جرائم یادآور شد: اگر برنامه‌محور باشیم و با مشارکت تمامی نهادها به صورت سازمان‌یافته در حوزه پیشگیری حرکت کنیم، به موفقیت خواهیم رسید.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین قوه قضائیه استانداری قزوین قوه قضائیه برای پیشگیری از وقوع جرم برنامه دستگاه های اجرایی حوزه پیشگیری استان قزوین ارائه دهند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۶۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: ایجاد مراکز مشاوره فعال و استفاده از ظرفیت خیرین یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش مشکلات دانشجویان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جهانگیر جوانمرد در نشست با مسئولان فرهنگی دانشگاه ها اظهار داشت: در صورتی که از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها، نخبگان و صاحبنظران به خوبی استفاده شود در پیشگیری از وقوع بسیاری از معضلات اجتماعی به نتایج خوبی دست می یابیم.

وی با انتقاد از فاصله فکری ایجاد شده در بین اساتید و دانشجویان خاطرنشان کرد: تقویت مهارت های ارتباطی از طریق برگزاری دوره های آموزشی و گفتمان بین اساتید و دانشجویان به منظور فراهم کردن فرصت های آشنایی با مشکلات دانشجویان و تلاش برای حل آن ضروری است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه مقوله پیشگیری یک امر فرازمانی و فراقوه ای است، گفت: یکی از مهمترین راهکارهای کاهش آسیب‌ها، استرس‌ها و نیز سایر مشکلات دانشجویان، ایجاد واحد‌های مشاوره فعال و مراکز نیکوکاری در دانشگاه‌هاست که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌ها و نهاد‌ها و به ویژه خیرین نسبت به حل و فصل بسیاری از این مشکلات دست پیدا کرد.

در این نشست مسئولان فرهنگی دانشگاه‌ها نیز با قدردانی از حمایت‌های دستگاه قضایی استان از برنامه‌های پیشگیرانه در دانشگاه‌ها به تبیین و تشریح برنامه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • بازدید سرزده استاندار از دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان