Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، چند روز دیگر فصل زیبای پاییز می‌رسد و تهران رنگ و روی زیبا به خود می‌گیرد البته اگر بارش باران شامل حال ما شود، طبق نظر برخی مسئولان و کارشناسان، پایتخت وضعیت خوبی برای جلوگیری از سیلاب معابر و رفت‌و روب جوی های آب و پیاده راه ها ندارد.

این موضوع حتی موجب گلایه‌هایی از سوی شهروندان هم شده است به همین دلیل خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، برای پیگیری این موضوعی با سوده نجفی عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران به گفت‌وگو نشسته است که در ادامه ملاحظه می‌کنید:

کوتاهی در حوزه رفت‌وروب معابر از دوره مدیریت قبلی به این دوره به ارث رسیده است

باشگاه خبرنگاران جوان: همانطور که می‌دانید وضعيت رفت و روب تهران چندان مناسب نیست و شهروندان رضايت ندارند،حتی برخی اعضا هم در صحن شورای شهر نسبت به این موضوع تذکراتی دادند، در حال حاضر كميسيون سلامت، محيط زيست و خدمات شهری براي اين مسئله چه برنامه ای دارد؟

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران: برابر گزارش های واصله و بازدیدهای میدانی صورت گرفته توسط بنده و اعضای کمیسیون، متاسفانه وضعیت رفت و روب، امور مربوط به پاکسازی و رسیدگی به نظافت شهر وضعیت مطلوبی ندارد و این کوتاهی و کم کاری از دوره مدیریت قبل به این دوره به ارث رسیده که موجبات نارضایتی شهروندان را به همراه داشته و منظر شهری هم دچار آشفتگی و ناهنجاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلیه مناطق و نواحی شهر تهران دارای پیمانکار خدمات شهری هستند که برابر وسعت محدوده ، تراکم، بافت شهری، ظرفیت و توانایی پیمانکار و سایر آیتم های موثر در امور محوله، قرادادی با آنالیزهای تخصصی نیروی انسانی ، تجهیزات و ماشین آلات، توسط شهرداری با آنان منعقد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: اما به نظر می‌رسد این رفت‌وروب به خوبی انجام نمی‌شود، شهرداری تهران نباید به این موضوع و نحوه فعالیت پاکبانان نظارت داشته باشد؟

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران: کلیه پیمانکاران موظف به پاکسازی، امور رفت و روب و نظافت شهر با کیفیت مطلوب و بدون نقص هستند و معاونین خدمات شهری و شهرداران نواحی در مناطق ۲۲گانه با عوامل و نیروهای تحت امر وظیفه گشت زنی، سرکشی و نظارت بر امور پیمانکاران در اختیار هستند و مطابق اختیارات باید در صورت مشاهده هرگونه کوتاهی و کم کاری به پیمانکاران اخطار، جریمه، کسر از صورت وضعیت و در نهایت مطابق با ضوابط و مقررات و براساس مستندات نسبت به فسخ قرارداد آنان و جایگزینی پیمانکار جدید اقدام کنند.

متاسفانه بر اساس شواهد امر این موضوع با جدیت توسط برخی همکاران شهرداری پیگیری و اقدام نشده که نهایتا منجر به وضعیت نامطلوب کنونی شده ، انشالله کمیسیون با اشراف کامل این مهم را دنبال و با عوامل خاطی در هر سطح برخورد می شود تا بتوانیم شاهد شهری پاک و در شان شهروندان عزیز باشیم.

سیلاب و آبگرفتگی می‌تواند اثرات منفی و مخربی را در سطوح مختلف شهر به دنبال داشته باشد

باشگاه خبرنگاران جوان: برای جلوگیری از سیلاب و آبگرفتگی معابر چطور؟ برنامه‌ای در دستور کار خود دارید؟

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران: مدیریت شهری باید قبل از هرگونه وقوع عارضه و بحران نسبت به فعالیت های پیشگیرانه اقدام کند که این مسئله اصلی مدیریت است و همچنین باید موضوع پیشگیری قبل از درمان در تمامی فرایندهای اجرایی در دستورکار حوزه های شهرداری قرار گیرد.

 یکی از دغدغه های مدیریت شهری مسئله مهار سیلاب، کنترل روان آبها، جمع آوری آبهای سطحی، جلوگیری از آبگرفتگی و آب ماندگی در مواقع بارش است، لذا با توجه به فرا رسیدن فصل پاییز وآغاز بارش نزولات آسمانی، آمادگی و اقدامات موثر عوامل شهرداری تهران به منظور پیشگیری وکنترل هرگونه سیلاب، آبگرفتگی و آب ماندگی و غیره که می تواند اثرات منفی و مخربی را در سطوح مختلف شهر بدنبال داشته باشد از موارد بسیار مهم و ضروری است.

اقدامات شهرداری در حوزه لایروبی و اصلاح شیب معابر پیگیری می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان: در رابطه با این مسئله، آیا شهرداری تهران به نظرتان عملکرد مناسبی داشته است؟

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران: بنده طی تذکری به شهرداری، مواردی همچون لایروبی، پاکسازی و کف کشی جوی های آب ، نظافت و تخلیه رسوبات حوضچه ها و زباله گیرهای موجود ، مرمت انهار و جداول درسطح معابر، بررسی و اصلاح شیب معابر به منظور هدایت روان آبها ازسطح معابر به داخل انهار،  بررسی و اقدام کارشناسی جهت حفر چاه های جذبی در نقاط حساس و ضروری، نظافت و نگهداشت مستمر و مطلوب فضای سبز، درختان و رفیوژ میانی و جانبی معابر جهت جلوگیری از انباشت ضایعات آنها در انهار که از اقدامات پیشگیرانه در این خصوص است را اعلام کردم و قطعا نتیجه اقدامات شهرداری در این خصوص پیگیری می شود که انشالله با تلاش همکاران خدوم شهرداری در فصل بارش ، شهری آرام ، روان و به دور از عارضه را شاهد باشیم.

رسیدگی به کلیه امور نگهداشت شهر از اولویت‌های کمیسیون سلامت و محیط زیست است

باشگاه خبرنگاران جوان: مهمترین موضوع که در اولویت کمیسیون شما قرار دارد کدام است و آیا راهکار جدید برای حل آن اندیشیده اید؟

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران: یکی از مهمترین حوزه های تخصصی شهرداری تهران، حوزه خدمات شهری و محیط زیست است که مسئولیت بسیار خطیری در جهت حفاظت از محیط زیست، نظافت شهری، بهداشت و سلامت، امور مرتبط با فضای سبز و ارائه خدمات بهینه و مطلوب به شهروندان را بر عهده دارد. بر این اساس می توان تمامی  وظایف و امور محوله حوزه محیط زیست و خدمات شهری شهر تهران را مهم و حیاتی برشمرد و اعضای کمیسیون قطعا به جد در این حوزه مطالبه گر هستند.

اولویت های کمیسیون در شروع ۱- رسیدگی به کلیه امور نگهداشت شهر( رفت و روب، پاکسازی معابر و انهار و فضای سبز، جانمایی و بازسازی مخازن و ... ) ۲- حوزه مدیریت پسماند ( استحصال انرژی از پسماند، تفکیک پسماند از مبدا، کاهش هزینه های مازاد و تحمیلی که برابر عدم تدبیر به شهرداری تحمیل میشود، مدیریت انواع پسماندها و ... ) است که از مطالبات جدی کمیسیون از شهرداری و معاونت تخصصی مربوطه و واحد های مجری آن است، که این اولویت ها با برگزاری جلسات مدیریتی و کارشناسی به صورت فشرده تا حصول نتیجه دنبال می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان: نکته پایانی؟

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران: انشالله بتوانیم به لطف خداوند، تدبیر اعضای کمیسیون و نیز تلاش همکاران شهرداری، موجبات رضایت ذینفعان و شهروندان شهر را فراهم و در جهت جذب منابع پایدار شهرداری گام برداریم.

بیشتر بخوانید

نقش مدیریت شهری در جلوگیری از ساخت‌وساز‌های غیرمجاز/ شورای شهر و شهرداری باید پاسخگو باشند

دریاچه شهدای خلیج فارس میزبان کمپین «مهمان حاج قاسم» می‌شود/ اکران تصاویر شهدا در هفته دفاع مقدس

گفت‌وگو از نوشین نثاری

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر تهران سیلاب و آبگرفتگی باشگاه خبرنگاران جوان عضو کمیسیون سلامت شهرداری تهران رفت و روب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۹۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شهرکرد از افزایش ایمنی معابر و بوستان‌ها با توسعه سیستم روشنایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از روابط عمومی شهرداری شهرکرد، مسعود حبیبی اظهار کرد: روشنایی معابر و میادین، یکی از مبلمان‌های شهری محسوب می‌شود و از جایگاه ویژه‌ای در معماری و شهرسازی برخوردار بوده و در طراحی شهری بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه بهسازی روشنایی بوستان‌ها، معابر و میادین اجرا شد، گفت: در این راستا عملیات نصب پایه چراغ‌های روشنایی و پرژکتورها و جایگزینی لامپ‌های کم‌مصرف ال ای دی به جای لامپ‌های گازی بر اساس نیاز و اولویت‌بندی پروژه‌های توسعه محله‌ای در بوستان‌ها، معابر و فضاهای سبز سطح شهر در حال اجراست.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شهرکرد با اشاره به افزایش روشنایی میادین، معابر و بوستان‌ها افزود: با توجه به ویژگی‌های خاص جمعیتی، تأمین روشنایی کافی، رفع فضاهای بی‌دفاع و تاریک با نصب پایه چراغ‌های کم‌مصرف همچنان در حال اجرا است.

حبیبی افزود: این اقدام با تعویض ۲۰ دستگاه پرژکتور ال ای دی ۱۰۰ وات در ورودی شرقی شهر، ۳۰ دستگاه سر چراغ ال ای دی ۱۰۰ وات در بوستان پاسداران، ۱۰ دستگاه سر چراغ ال ای دی ۳۵ وات در میدان زاینده رود و ۲۰ دستگاه چراغ ال ای دی ۱۰۰ وات برای اصلاح و بهینه سازی روشنایی بلوار کاشانی صورت گرفت و بر اساس برنامه‌ریزی نوسازی سیستم روشنایی مابقی نقاط شهرکرد در این طرح انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: برای توسعه سیستم روشنایی هشت میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

کد خبر 751494

دیگر خبرها

  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • قرارگاه جهاد آسفالت در کرمان راه اندازی شد
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • تلاش ۲۴ ساعته سازمان خدمات موتوری اصفهان در حوادث شهری
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند