Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@09:21:16 GMT

چرا سمیعی ماندن در پرسپولیس را صلاح ندانست؟

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۹۸۷۹

دلیل خروج سمیعی از مدیریت باشگاه پرسپولیس هنوز برای بسیاری از هواداران سرخ‌ها جای سوال است.

خبرگزاری میزان – جعفر سمیعی از ۸ آبان ۱۳۹۹ مدیریت پرسپولیس را به عهده گرفت. وی دوران موفقی را با این تیم پشت سر گذاشت. با این حال بعد از پایان لیگ بیستم، اخبار استعفای وی منتشر شد و خیلی زود رنگ واقعیت به خود گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سمیعی در مورد پایان همکاری‌اش با پرسپولیس اظهار داشت: «بعد از جذب بازیکن و حل مشکلات مربوط به سفر تاجیکستان، در دیدار با سجادی، وزیر جدید ورزش و جوانان موضوع استعفا را مطرح کردم و به وی گفتم دیگر نمی‌توانم در خدمت پرسپولیس باشم.»

مجید صدری سرپرست مدیرعاملی پرسپولیس صحبت‌های سمیعی را تایید کرد: «به دلیل مسائلی که داشت تصمیم به جدایی گرفت. با وجود اصرار اعضای هیئت مدیره و حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان برای ماندن سمیعی در پرسپولیس، او ادامه همکاری را صلاح ندانست و باشگاه را ترک کرد و ما ماندیم و خاطرات خوب‌مان با وی.»

حال پرسش اینجاست  چه مسئله‌ای باعث کاهش تمایلی سمیعی و خروج وی از مدیریت پرسپولیس شد؟ بررسی‌ها حاکی از آن است که بدهی سه میلیون و ۴۰۰ هزار دلاری پرسپولیس به کالدرون، بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات، مسائل مالی باشگاه و تامین دستمزد‌های بازیکنان چالش‌های فراوانی بود که سمیعی قصد نداشت به خاطر این مشکلات رودروی هواداران قرار بگیرد و شخصیت خود را خدشه‌دار کند؛ بنابراین پیش از آنکه اتفاق تلخی رخ بدهد ترجیح داد خودش از این فضا خارج شود. ضمن اینکه از ابتدای حضور وی در باشگاه پرسپولیس گفته می‌شد وی علاقه‌ای به حضور در حوزه فوتبال ندارد.

علاوه بر این مشکلات، تغییر دولت و گمانه‌زنی‌هایی در خصوص تغییر احتمالی مدیر سرخ‌پوشان، مسیر خروج سمیعی را تسریع کرد.

بیشتر بخوانید: پرسپولیس در مقابل الهلال؛ امیدوار اما نگران

انتهای پیام/

برچسب ها: جعفر سمیعی پرسپولیس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پرسپولیس جعفر سمیعی پرسپولیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۹۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، رسول سواری ظهر چهارشنبه در اختتامیه رویداد استارتاپی روش‌های مدیریت مصرف آب در صنایع نساجی در دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی آماده دریافت ایده‌های خلاقانه در حوزه‌های مختلف است و آنهایی که قابلیت پرورش و ارتقا دارد را حمایت می‌کند و در اختیار صنعت قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه دانشجویان در بسیاری از موارد با ایده‌های خلاقانه خود، مسائل صنایع را حل کرده‌اند، تصریح کرد: در بخش ارتقای تکنولوژی صنایع از حضور دانشگاهیان استقبال می‌کنیم و هم‌اکنون نیز در بخش مدیریت بهینه و همچنین تکنولوژی و صادرات پذیرای دانشگاه و افراد فعال در حوزه نوآوری و فناوری هستیم چراکه ارتقای فناوری یکی از اولویت‌های صنایع به‌شمار می‌رود و باید در جهت رشد و توسعه بازار صنایع قدم برداریم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان با تاکید بر اهمیت بهینه‌سازی و مدیریت مصرف منابع گفت: امکانات زیرساختی شهرک‌های صنعتی ایجاد شده نیاز به توسعه دارد و به همین علت در بخش تأمین زیرساخت‌ها به ویژه در حوزه آب و برق مشکل داریم. یکی از راهکارهای حل این مشکل، افزایش تأمین منابع و راهکار مهم دیگر، بهینه‌سازی و مدیریت مصرف است.

وی کمک‌های بخش دانش‌بنیان به صنعت را ضروری دانست و ادامه داد: اگر ارتباط بین دانشگاه و صنعت تقویت شود، قطعاً در حوزه صنعت نیز مثل قدرت موشکی، حرف برای گفتن خواهیم داشت و در حوزه اقتصاد هم با همین رویکرد می‌توان مسائل و مشکلات را حل کرد.

سواری معتقد است که نفوذ علم در همه زمینه‌ها کارآمدی و اثربخشی دارد و هرچه به سمت جلو پیش می‌رویم، نیازها بیشتر می‌شود، امید است به واسطه حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان در دانشگاه، مشکلات صنعت حل بشوند.

وی ادامه داد: در دوران پیش از انقلاب اسلامی، حتی یک شهرک صنعتی منسجم در استان اصفهان وجود نداشت و اگر کسی قصد ایجاد واحد صنعتی را داشت و به دولت و حاکمیت وصل نبود، باید مشکلات و سختی‌های فراوان را تحمل می‌کرد اما امروز به لطف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فقط در استان اصفهان بیش از ۱۰۰ شهرک و ناحیه صنعتی استقرار دارد که بیش از ۲۰ هزار واحد صنعتی را تحت پوشش خود قرار دادند.

کد خبر 6087794

دیگر خبرها

  • نقش اصلی رسانه‌ها اعتمادسازی، ترویج امید و افزایش رضایت‌مندی مردم است
  • امروز با حافظ: من این حروف نوشتم چنان که غیر ندانست
  • توصیه سان به لیورپول: صلاح پیر شده، بفروشیدش!
  • مدیریت ارشد استان بوشهر برای رفع مشکلات مردم پای کار است
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • مدیریت درست بارندگی در یزد
  • تکلیف ماندن یا رفتن مدیرعامل پرسپولیس مشخص شد
  • بارندگی یزد به درستی مدیریت شد
  • کارگاه چوب بری در جاده مخصوص کرج در آتش سوخت
  • حمید درخشان: واگذاری سرخابی‌ها بهترین راه برای حل مشکلات آنها بود/ مدیریت کردن شرایط دو باشگاه بعد از واگذاری بسیار مهم است