Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از طلوع نیوز، همزمان با تعطیلی بیش از یکصدو پنجاه رسانه در افغانستان، خبرنگاران می‌گویند که در یک ماه گذشته دسترسی آنان به اطلاعات نیز محدود شده است.

کمبود منابع مالی رسانه‌های افغانستان یکی از دلایل بیکاری و خروج خبرنگاران با تجربه از این کشور است.

بر اساس گزارش طلوع نیوز، در یک ماه گذشته فعالیت ۱۵۳ رسانه دیداری، شنیداری، چاپی و رسانه‌های آنلاین در افغانستان متوقف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه اندازی شبکه‌های رادیویی، تلویزیونی، روزنامه‌ها و رسانه‌های آنلاین یکی از دستاوردهای دو دهه گذشته افغانستان به حساب می‌آید، اما تنها در یک ماه گذشته فعالیت دهها رسانه به دلایل گوناگون به ویژه کمبود بودجه متوقف شده است.

عبدالسلام زاهد مسوول رادیو بست در  این باره گفت: پیش از این ما از موسسات و حکومت پروژه می‌گرفتیم و از بازار نیز تبلیغات دریافت می‌کردیم اما اکنون اوضاع اقتصادی بسیار خراب است.

بسم الله وطن دوست خبرنگار افغان نیز تصریح کرد: رسانه‌ها به تبلیغات وابسته هستند و اکنون تبلیعات نیست. وقتی تبلیغات نباشد، طبیعی است که وضعیت مالی رسانه‌ها تضعیف می‌شود.

زین الله استانکزی خبرنگار افغان گفت: وضعیت رسانه‌ها خوب نیست و یکی از علت‌های آن این است که خبرنگاران حرفه ای کشور را ترک کرده‌اند.

گزارش‌ تعطیلی رسانه‌ها و محدود شدن دسترسی به اطلاعات در حالی مطرح می شود که وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان می‌گوید که هیچ محدویت بر رسانه‌های آزاد وضع نشده و این رسانه‌ها می‌توانند به فعالیت‌ خود ادامه دهند.

ذبیح الله مجاهد معاون وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان گفت: در ولایات مشکلات جزئی وجود دارد و ما تلاش داریم آن را حل کنیم. ما به رسانه‌های آزاد اجازه فعالیت داده‌ایم ما درک می‌کنیم که بعضی خودسانسوری‌ها هم وجود دارد.

برچسب‌ها افغانستان طالبان رسانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افغانستان طالبان رسانه افغانستان طالبان رسانه رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۹۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری

حسین صابری،عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: سیدمرتضی سقائیان نژاد شهردار کنونی قم بیش از ۷۲ سال سن دارد و طبق مفاد صریح آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت علمی و مستندات قانونی و ماده ۹۶ این آیین‌نامه، در حال حاضر بازنشسته می‌باشد.

وی ادامه داد: بر اساس قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان در سال ۹۵ و اصلاحات بعدی از قانونی دیگر امکان ادامه فعالیت وی در جایگاه شهردار قم امکان پذیر نیست.

این عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: ادامه فعالیت وی در جایگاه شهرداری قم بخاطر قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان، احتمال ابطال در اسناد و اوراق تعهد آور و غیرقانونی بودن در تصرف در اموال را به همراه داشته باشد.

صابری تصریح کرد: بر همین اساس هرگونه امضای پیمان و قرارداد‌ها توسط وی می‌تواند همراه با مشکلات حقوقی و خسارت برای مجموعه مدیریت شهری قم باشد.

منبع:ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • آئین تکریم آیت الله موسوی جزایری برگزار می‌شود
  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست