Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@16:06:58 GMT

مهیا شدن زمینه؛ شرط استاندار زنجان برای بازگشایی مدارس

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۰۳۶۶

مهیا شدن زمینه؛ شرط استاندار زنجان برای بازگشایی مدارس

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: خانواده‌ها مطمئن باشند تا زمانی که بستر لازم و امن برای حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های درس مهیا نشود، اجازه برگزاری حضوری کلاس‌ها را نمی‌دهیم.

فتح‌الله حقیقی شامگاه دیروز (۳۰ شهریورماه) در جلسه شورای آموزش‌وپرورش استان زنجان، اظهار کرد: سه ماه است که در استان زنجان ستاد بازگشایی مدارس به ریاست معاون سیاسی‌ امنیتی استاندار برای بازگشایی مدارس با رعایت حداکثری پروتکل‌ها و ارزیابی آن تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به همین دلیل انتظار داریم تا فعالیت مدارس در صورت حضوری بودن با حداکثر رعایت پروتکل‌های بهداشتی باشد. همچنین برای هماهنگی‌های بیشتر، روز پنج‌شنبه و یا جمعه نیز دوباره جلسه شورای آموزش‌وپرورش استان تشکیل شود.

این مسئول با اشاره به معلمانی که دُز دوم واکسن خود را دریافت نکرده‌اند، ادامه داد: واکسینه شدن همه معلمان باید پیش از آغاز به کار حضوری کلاس‌های درس، دُز دوم خود را سریع‌تر دریافت می‌کردند و برای تحقق این مهم مراکز تجمیعی واکسیناسیون فعال شدند.

نماینده عالی دولت در استان زنجان، با بیان اینکه دانش‌آموزان ۱۸ ساله برای دریافت واکسن فراخوان شده‌اند، تصریح کرد: خانواده‌ها مطمئن باشند تا زمانی که بستر لازم و امن برای حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های درس مهیا نشود، اجازه برگزاری حضوری کلاس‌ها را نمی‌دهیم، زیرا سلامت دانش‌آموزان برای ما مهم است.

حقیقی با تاکید بر اینکه همه مصوبات شورای آموزش‌وپرورش باید اجرایی شود، عنوان کرد: آمادگی‌های محیطی علاوه‌ بر رعایت کامل پروتکل‌ها باید مورد توجه بوده و کیفی‌سازی مدارس مورد توجه قرار گیرد؛ چرا که ۱۸ ماه است مدارس تعطیل شده و این کیفی‌سازی انتظار زیادی نیست و در صورت لزوم بودجه لازم به این مسئله تزریق خواهد شد.

استاندار زنجان، فرمانداران هشت شهرستان را موظف به همکاری با اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان در امر بازگشایی مدارس کرد و گفت: در رابطه با واکسیناسیون معلمان و کادر مدرسه انتظار می‌رود که مراکز خاصی در نظر گرفته شود و پروتکل‌های حضور دانش‌آموزان در مدارس شبانه‌روزی نیز مورد توجه قرار گیرد.

این مسئول خاطرنشان کرد: از روزهای آتی سرعت واکسیناسیون گروه‌های سنی با سرعت بیشتری انجام خواهد شد و طی ۱۰ روز آینده خبرهای خوبی به مردم داده خواهد شد.

در ادامه این جلسه، معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان با بیان اینکه بازگشایی مدارس در صورت رعایت همه پروتکل‌های اعلامی خواهد بود، اظهار کرد: بر اساس پروتکل‌های اعلامی معلمان، رانندگان سرویس‌ها، کادر اداری مدرسه و همه افراد کمتر از ۳۰ سالی که با دانش‌آموزان ارتباط دارند، باید واکسینه شود که در زنجان تاکنون ۴۰ درصد معلمان دُز دوم واکسن را دریافت کرده‌اند.

محمدرضا صائینی ادامه داد: تدوین شدن کامل پروتکل‌های بهداشتی و اغنای افکار عمومی در رابطه با پروتکل‌ها و بازگشایی مدارس به صورت حضوری، دیگر شرط بازگشایی مدارس  است که هنوز این پروتکل اعلام نشده است.

وی افزود: برای افزایش سرعت واکسیناسیون معلمان، واکسیناتور وجود ندارد ولی آموزش‌وپرورش می‌تواند طی قراردادی واکسیناتورهایی را برای واکسیناسیون معلمان مورد استفاده قرار دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان کرونا در ایران بازگشایی مدارس بازگشایی مدارس آموزش وپرورش استان زنجان دانش آموزان پروتکل ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۰۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط»عراق مهیا است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری بعد از ظهر شنبه در نشست با «محمدجمیل المیاحی» استاندار «واسط عراق» که در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران و در حاشیه افتتاحیه ششمین دوره نمایشگاه «ایران اکسپو ۱۴۰۳» برگزار شد، با اشاره به اینکه تهران به عنوان مرکز جمهوری اسلامی ایران نزدیک به ۱۰ میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده است، اظهار کرد: تهران یکی فشرده‌ترین و خاص ترین پایتخت‌های دنیا محسوب می‌شود.

استاندار تهران با بیان اینکه ۳۰ درصد از درآ مد ملی کشور بدون یافته‌های حوزه نفت و انرژی در اختیار پایتخت قرار دارد و ۵۰ درصد از شرکت‌ها ی دانش بنیان ایران در تهران مستقر هستند، گفت: در استان تهران علاوه بر خدمت رسانی به مردم ایران، میزبان اتباع نیز هستیم و نزدیک به ۵۲ درصد از مالیات کشور در تهران وصول می‌شود.

فخاری وجه تمایز استان تهران با سایر استان‌ها را به لحاظ ساختاری و نظام برنامه ریزی، فشردگی جمعیت این استان دانست و افزود: تأمین زیرساخت‌ها و رفع نیازمندی‌ها با توجه به فشردگی جمعیتی در این استان کار آسانی نیست.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده فعالیت‌های استان تهران مربوط به کارخانه‌ها و مراکز تولیدی با ظرفیت ملی است که در این استان مستقر شده اند، عنوان کرد: از صنایع «هایتک» تا خودرو سازی و موضوعات فراگیر همگی سبب شده اند که تهران به عنوان ام القرای کشور مطرح باشد.

فخاری به مقام برتر استان تهران در بخش کشاورزی و حوزه محصولات باغی اشاره کرد و گفت: استان تهران در حوزه تولید محصولات گلخانه‌ای رتبه نخست را دارد.

وی حوزه لبنیات استان تهران را شاخص دانست و افزود: موضوع مهم در تبادلات اقتصادی، شناخت کافی استان‌ها از ظرفیت‌های یکدیگر می‌باشد و در این راستا اگر ما پتانسیل‌ها و نیازمندی‌های استان «واسط» در عراق را بدانیم، بهتر می‌توانیم در این زمینه محاورات طرفین را مورد بررسی قرار داده و پروژه‌ها و برنامه‌های جدید را خلق کنیم.

استاندار تهران ضمن اعلام آمادگی پایتخت برای همکاری در حوزه تعاملات اقتصادی و رفع نیازمندی‌های استان «واسط» عراق گفت: لازم به ذکر است که استان ایلام نیز می‌تواند به عنوان یک استان واسط ظرفیت‌های لازم را میان تهران و «واسط» فراهم کند.

فخاری بر ضرورت ایجاد یک کارگروه مشترک میان استان تهران و استان «واسط» تاکید کرد و گفت: با استفاده از این کارگروه می‌توانیم موضوعات را مورد بررسی قرار داده و موقعیت‌های کاری جدید را احصا کنیم.

استاندار تهران در خصوص درخواست استاندار «واسط» مبنی بر استفاده از تجربیات و ظرفیت‌های استان تهران در خصوص موضوعات شهری «واسط» اظهار کرد: این موضوع بستگی به جغرافیا و شرایط اقلیمی دارد، چرا که «دشت استان واسط» به عنوان یک دشت وسیع با ظرفیت‌های اقلیمی خود قابل توجه بوده و ما مشابه این وضعیت را در استان ایلام و «دشت عباس» و مناطق شمال استان خوزستان داریم و مهم‌ترین موضوع منطقه تأمین آب است که در صورت مدیریت صحیح در تأمین آب، ظرفیت‌های جدیدی را در حوزه کشاورزی خواهیم داشت.

فخاری یکی از زمینه‌های ایجاد اشتغال در استان «واسط» را ایجاد کارخانه‌هایی در حوزه تولید برق اعلام و بیان کرد: تولید سلول‌های خورشیدی یکی از حوزه‌هایی است که می‌تواند ظرفیت‌های لازم را برای برق مورد نیاز تأمین کند.

استاندار تهران با تاکید بر نقش مهم کشاورزی در توسعه اقتصادی، گفت: بر اساس تجربه جهانی صنایع پایین دستی حوزه کشاورزی عنوان نقطه عطفی در حوزه تولیدات و سرمایه گذاری محسوب می‌شوند.

وی همکاری تهران و واسط را یک جریان تاریخ ساز جدید عنوان کرد و افزود: با وجود تمایل دشمنان برای اختلاف اندازی میان دو ملت ایران و عراق باید تلاش کنیم ضمن تداوم اتحاد میان دو کشور دوست و همسایه، شاهد همکاری‌های روز افزون نیز باشیم.

استاندار تهران حفظ استقلال اقتصادی عراق را مهم دانست و عنوان کرد: امیدوار هستیم که در آینده شاهد رفع ظلم آمریکایی‌ها در عراق باشیم.

کد خبر 6090261

دیگر خبرها

  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است
  • ظرفیت های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط»عراق مهیا است