Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@21:41:55 GMT

شبیه‌‌سازی عملیات والفجر ۸ در قطب گردشگری پایتخت

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۱۶۱۷

شبیه‌‌سازی عملیات والفجر ۸ در قطب گردشگری پایتخت

شهردار منطقه ۲۲ از برپایی نمایشگاه آبی و خاکی «یاد یاران» شبیه‌سازی عملیات والفجر ۸ با همکاری ناحیه مقاومت بسیج عمار یاسر تهران در دریاچه شهدای خلیج فارس خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ مرتضی رحمان‌زاده شهردار منطقه 22 در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه آبی و خاکی «یاد یاران» ضمن گرامیداشت یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدشان گفت: به نمایش گذاشتن ادوات نظامی و رزم عملیات غرورآفرین والفجر 8 می‌تواند قسمتی از رشادت‌های رزمندگان اسلام را برای نسل جوان به تصویر کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چهل و یکمین سالگرد دفاع مقدس مصادف با ایام اربعین سید و سالار شهیدان شده است، از همین رو شهرداری منطقه 22 در راستای وظایف و مأموریت های ذاتی خود برای پاسداشت مناسبت های مذهبی و ملی و با در نظر گرفتن شرایط کرونایی اقدامات ویژه‌ای را برای حفظ ارزش‌ها و آرمان‌ها و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، در دستور کار قرار داده است.

شهردار منطقه 22 خاطرنشان کرد: به همین منظور با همکاری ناحیه مقاومت بسیج عمار یاسر تهران تجهیزات نظامی خاکی و دریایی در محوطه دریاچه شهدای خلیج فارس مستقر شده است و همچنین  غرفه‌های فرهنگی، اجتماعی، سلامت، ورزشی، گردشگری، کودک و نوجوان، نوشت‌افزار اسلامی، مسابقه‌های فرهنگی و هنری، سرود و تواشیح، تجلیل از خانواده معزز شهدا و جانبازان و ... نیز در این نمایشگاه  به اجرا در می آید.

شهردار منطقه 22 ادامه داد: این مراسم کاملاً مطابق با پروتکل‌های بهداشتی که از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا تعیین شده از 30 شهریورماه  از ساعت 17 الی 21 واقع در ورودی شرقی دریاچه شهدای خلیج فارس (ورودی ارغوان) برپا است و تا روز اربعین امام حسین (ع) ادامه دارد.

همچنین مدیر در این مراسم، فریدون رضوی‌کیا مدیرعامل شرکت عمرانی کارکنان شهرداری تهران با اشاره به برپایی نمایشگاه «یاد یاران» و رزم‌نمایش عملیات والفجر 8 با همکاری ناحیه مقاومت بسیج عمار یاسر تهران و لشگر 27 محمد رسول‌الله(ص) سپاه تهران در دریاچه شهدای خلیج فارس اظهار کرد: رزم‌نمایش آبی و خاکی عملیات والفجر هشت شب گذشته با حضور فرماندهان نظامی و مدیران شهری در جزیره ابوموسی دریاچه شهدای خلیج فارس برگزار شد.

وی با بیان اینکه برنامه‌های در نظر گرفته شده برای هفته دفاع مقدس از 30 شهریور  از ساعت 17 تا 21 واقع در ورودی شرقی دریاچه شهدای خلیج فارس اجرایی خواهد شد و تا پنجم مهرماه ادامه دارد، اضافه کرد: همچنین به مناسبت هفته دفاع مقدس، تمثال 300  نفر از شهدای گرانقدر مدافع حرم، مدافع سلامت، شهدای آتش‌نشان، شهدای اقلیت‌های دینی، شهدای حجاب و ... در سطح مجموعه فرهنگی گردشگری دریاچه شهدای خلیج فارس اکران شده است.

مدیرعامل شرکت عمرانی کارکنان شهرداری تهران با اشاره به اجرای پویش فرهنگی مهمان حاج قاسم تصریح کرد: گردشگران محترم می‌توانند از 31 شهریور تا 5 مهرماه به مناسبت هفته دفاع مقدس، با مراجعه به غرفه فرهنگی شرکت عمرانی کارکنان شهرداری در نمایشگاه یاد یاران واقع در گذر ارغوان مجموعه فرهنگی گردشگری دریاچه شهدای خلیج فارس، با شرکت در مسابقات فرهنگی، بن‌های پویش مهمان حاج قاسم را دریافت کنند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران دریاچه شهدای خلیج فارس عملیات والفجر شهردار منطقه یاد یاران دفاع مقدس منطقه 22

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مرد بخاطر شباهت اسمی با یک فرمانده سپاه، ۳ سال در زندان انفرادی بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنابر آنچه فارس روایت می‌کند، معلم آزاده مرحوم «حاج کاظم ناصری (خنیفر)» دبیر علوم در مدرسه البارتی هفت تپه خوزستان بود که با پیروزی انقلاب اسلامی، روزها در کلاس درس می‌داد و شبها در کمیته انقلاب اسلامی شوش وهفت‌تپه فعالیت می‌کرد.این معلم در عملیات‌های متعدد جنگ تحمیلی از جمله آزادسازی خرمشهر شرکت کرد و در عملیات «والفجر مقدماتی» به اسارت بعثی‌ها درآمد.

به دلیل تشابه اسمی آقای معلم با یکی از فرماندهان وقت سپاه شوش بنام احمد خنیفر، بعد از اسارت او را در بغداد از جمع دیگر اسرا جدا کردند و او را به مدت ۳ سال در زندان انفرادی شعبه پنجم استخبارات وزارت دفاع عراق در سخت‌ترین شرایط نگه داشتند.

آزاده دفاع مقدس «بهروز نصرالله‌زاده» که از شاگردان این آقای معلم بود و باهم در عملیات والفجر مقدماتی به اسارت بعثی‌ها در آمدند. او درباره دوران اسارت و کارهایی که این معلم در اسارتگاه بعثی‌ها می‌کرد، اینگونه روایت می‌کند:مرحوم حاج کاظم، معلم علوم ما در مدرسه (اِلبارتی سابق) در هفت‌تپه بود. در عملیات والفجر مقدماتی من و آقای معلم در جنگل عمقر در ۸۰۰ متری مرز ایران و عراق بودیم. قبل از عملیات والفجر مقدماتی در بهمن ۱۳۶۱ نیروها در حال استراحت بودند.

من و حاج کاظم خوابمان نمی‌برد و باهم صحبت می‌کردیم. درباره مسائل خرمشهر و همرزمان‌مان صحبت می‌کردیم. حدود ۵ و نیم صبح بود که دیدیم خمپاره‌ای به اطراف ما اصابت کرد. حاج کاظم گفت: «با این خمپاره‌هایی که به طرف ما می‌آید، دشمن فهمیده عملیات داریم. خودمان را آماده کنیم، یا شهید می‌شویم یا اسیر!» حدس آقای معلم درست بود. ما در خاک ایران محاصره شده بودیم. در این عملیات تعداد زیادی از همرزمان‌مان شهید شدند که من و آقای معلم به اسارت بعثی‌ها درآمدیم.بچه‌ها در اسارت به آقای معلم، «دایی کاظم» می‌گفتند. ما در اسارت، بچه‌هایی را می‌دیدیم که بی‌سواد بودند و که دایی کاظم در آنجا به آنها حروف الفبا یاد داد. او به دیگر دانش‌آموزان تاریخ اسلام، جغرافی و علوم درس می‌داد. نحوه تدریس هم به این شکل بود که آقای معلم درس می‌داد و می‌گفت: «هر کسی بتواند در طول یک ماه این مطالب را یاد بگیرد، من مدرک به او می‌دهم.» حاج کاظم حتی نمره هم می‌داد.

تا ۲ سال اول تدریس در اسارت توسط حاج‌کاظم، خبری از کاغذ و مداد و خودکار نبود و محدودیت داشتیم. اما اینطور نبود که تسلیم شویم. ما در اسارت بسته‌های کارتن پودر رختشویی را در آب خیس می‌کردیم و این مقواها به لایه‌های نازکتر تبدیل می‌شد. بعد از خشک شدن، از این کاغذها برای نوشتن استفاده می‌کردیم.یکی دیگر از کارهایی که برای آموزش می‌کردیم، این بود که خاک را داخل پارچه‌ای ریخته بودیم و آن خاک را روی زمین می‌ریختیم و می‌شد، یک سطح صاف. بعد آقای معلم با دسته قاشق روی خاک می‌نوشت و به اسرا درس می‌داد. در واقع آن سطح برایمان کاربرد تخته سیاه را داشت. آقای معلم درس که می‌داد، دانش‌آموزان را صدا می‌زد و می‌گفت: «بیایید، پای تخته!». این نکته را هم بگویم که نگهبانان بعثی تجمع بیشتر از ۵ ـ ۴ نفر را ممنوع کرده بودند. آقای معلم به همین جمع تدریس می‌کرد و سپس نوبت گروه دیگری می‌شد. ما سیستم آموزشی در اسارت را مدیون زحمات مرحوم حاج کاظم هستیم. او سال گذشته بخاطر آسیب‌ جدی که در اسارت به کلیه‌هایش وارد شده بود، درگذشت.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902830

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • این مرد بخاطر شباهت اسمی با یک فرمانده سپاه، ۳ سال در زندان انفرادی بود
  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • اعراب می‌توانند از جنگ تهران و تل آویو جلوگیری کنند؟
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • اسلامی: شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک یکشنبه در استان تهران برگزار می‌شود