Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@22:03:43 GMT

بازار مهر؛ متاثر از مدارس مجازی

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۲۳۲۱

خبرگزاری آریا - سخنگو و نائب رئیس اتاق اصناف ایران گفت: با برگزاری مدارس مجازی بازار مهر که مربوط به نوشت افزار، کیف و کفش مدرسه و روپوش مدارس است، با چالش و تاثیرات منفی روبرو شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا ، سخنگو و نائب رئیس اتاق اصناف ایران گفت: در دو سال گذشته تمام مدارس ما بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا از آموزش غیرحضوری استفاده کرده‌اند و این در حالی است که طی سال‌های متمادی، بازگشایی مدارس در مهر ماه، بازار ویژه‌ای را برای تامین ملزومات آموزشی دانش‌آموزان فراهم آورده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا با شیوع بیماری کرونا، هم اکنون دومین سال است که این بازار از دست رفته است.
مجتبی صفایی در گفت و گو با خبرنگار اتاق اصناف ایران اظهار کرد: با برگزاری مدارس مجازی، بازار مهر که مربوط به نوشت افزار، کیف و کفش مدرسه و روپوش مدارس است، با چالش و تاثیرات منفی روبرو شده است.
وی افزود: این‌ها تنها محصولات نهایی را نشان می‌دهد و وقتی مثلا از تولید روپوش مدارس صحبت می‌کنیم در واقع از تامین دکمه و نخ تا کارگاه‌های خیاطی را مد نظر داریم. در همین کارگاه‌های خیاطی و تولید روپوش مدارس، بانوان زیادی که خود سرپرست خانوار یا بدسرپست هستند، با عناوین مختلف در کارگاه‌های خیاطی فعالیت می‌کردند که با مجازی شدن مدارس، این درآمد هرچند فصلی و اندک را از دست دادند. درباره نوشت‌افزار و کیف و کفش هم، وضعیت مشابه است و امرار معاش کارگران و حتی کارفرمایان این صنوف و صنایع از تولید تا توزیع با مشکل روبرو شده است.
صفایی تصریح کرد: مجموعه این مشاغل و کسب و کارها زنجیره‌ای بزرگ برای تامین ملزومات دانش آموزان را تشکیل داده‌اند که حالا با برهم ریختن اجباری نظم هر ساله در برگزاری کلاس‌های درس و آموزش‌های حضوری، تمام افراد دخیل در این نظم و زنجیره، آسیبی جدی دیده اند.
نائب رئیس اتاق اصناف ایران بیان کرد: این قانونی کلی است که هرجا بازار هدف، آسیب ببیند، آن صنایع و مشاغلی که برای رفع نیاز آن بازار شکل گرفته‌اند آسیب جدی دیده و حتی حذف می‌شود. به همین ترتیب، در دوران کرونا بسیاری از صنوف با از دست دادن بازارشان، کسب و کارشان را از دست داده یا تغییر شغل داده‌اند.
صفایی گفت: همین اتفاق در حوزه مشاغل مربوط به اقلام مدرسه ای نیز افتاده است. مهمترین نگرانی در این باره این است که می دانیم وقتی بازار یک صنف از بین می‌رود لاجرم، مشاغل کاذب افزایش می‌یابند. مثلا ممکن است دست فروشی افزایش یابد. حتی ممکن است با حذف کارگر و حتی کارفرما از واحدهای مجاز شغلی، آمار بزه‌ بالا برود که این نگرانی، اجتماعی و اقتصادی است و انتظار می رود وقتی از حمایت از اصناف با مسئولان دولتی سخن می‌گوییم، جدی تر به موضوع بیاندیشند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اتاق اصناف ایران روپوش مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۲۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز کرمان؛ محمد قریب بازپرس دادسرای رفسنجان در حاشیه بازرسی گشت کمیته صیانت از حقوق شهروندی و احیای حقوق عامه گفت: این کمیته به دستور دادستان و ریاست دادگستری تشکیل شده و با همکاری کارشناسان بهداشت، شبکه دامپزشکی و تعزیرات در سطح شهر به اصناف مختلف مراجعه و با هر نوع تخلف و جرم با اعلام نظر کارشناسان رشته مربوطه و حضور ما به عنوان نماینده دادستان و بازپرس دادسرا برخورد لازم با اصناف متخلف انجام می شود.

وی تصریح کرد: تهدید علیه بهداشت عمومی جرم است و قانونگذار برای آن مجازات گذاشته و برخورد لازم در صحنه از جمله پلمب آن مجموعه انجام و  در نهایت شخص متخلف که  مسئولیتی دارد باید پاسخگو باشد.

قریب افزود: مهمتر از آن جنبه بازدارنده و بازتابی است که راجع به اصناف دیگر دارد و هر لحظه باید به فکر این باشد که کمیته در محل حاضز می شود و  بر این اساس از تخلف جلوگیری خواهد شد.

وی در ادامه توضیح داد: در بازدید ازچند واحد صنفی از جمله فروشگاه های زنجیره ای و  رستوران ها در رفسنجان  کارشناسان بهداشت، دامپزشکی و اداره تعزیرات و اصناف   به متخلفان تذکراتی داد ند.

بازپرس دادسرای رفسنجان ابراز داشت: در این بازدیدها فقط دو واحد صنفی نقایصی را داشتند که هم جریمه نقدی شدند و هم  تذکر داده شد و از مسئولان تعهد گرفته شد که تا ۴۸ ساعت آینده چنانچه این نقایص برطرف نشود اقدام قانونی از جمله پلمب محل انجام می شود

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پلمب۲ تالار متخلف در صومعه‌سرا
  • فقط ۴۵۰۰ صنف خراسان شمالی شناسه یکتا دارد
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • برگزاری مجدد کنکور در یک منطقه متاثر از وقوع سیل
  • امدادرسانی هلال احمر بیرجند به ۱۶ نفر متاثر از سیلاب
  • برخورد قاطع با کم فروشی نانوایان در مشهد
  • ادامه امدادرسانی هلال احمر در ۱۱ استان متاثر از سیل
  • گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان
  • سرنوشت تلخ زیبای ۲۷ساله، یک ایران را متاثر کرد
  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب