Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، صادق خلیلیان، استاندار خوزستان در نشست شورای برنامه‌ریزی خوزستان در محل استانداری ضمن اشاره به دستگاه‌هایی که دارای بیشترین حریم در اراضی استان هستند اظهار کرد: دبیرخانه کارگروه امور زیربنایی استان باید در اولین فرصت نسبت به ارائه پیشنهادات کاربردی جهت برون‌رفت از شرایط فعلی اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این دبیرخانه خواسته می‌شود که یک نظام هوشمند و کارآمد در جهت تعامل سیاست‌های توسعه‌ای با حریم اراضی دستگاه‌های دولتی در استان تعریف کند.

خلیلیان با اشاره به اینکه بازنگری حریم اراضی دستگاه‌های دولتی از مراجع ملی (وزارتخانه‌ها) پیگیری خواهد شد عنوان کرد: رشد اقتصادی در استان خوزستان قطعا رقم زده خواهد شد و این موضوع مستلزم ایجاد کسب و کارهایی است که به شکوفایی اقتصادی منجر شود.

وی افزود: اداره کل راه و شهرسازی خوزستان به عنوان دبیرخانه کارگروه امور زیربنایی استان نیز یکی از دستگاه‌هایی محسوب می‌شود که به واسطه ایجاد جاده‌های متعدد دسترسی، دارای حریم اراضی است و بازنگری در حریم‌ها ابتدا باید از این دستگاه اجرایی دولتی آغاز شود.

استاندار خوزستان به یکی از طرح‌های سرمایه‌گذاری که اخیرا از طریق معاونت اقتصادی استانداری در دست پیگیری است اشاره‌ کرد و گفت: این طرح سرمایه‌گذاری به دلیل ورود در حریم اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان، در انجام عملیات اجرایی با مشکل روبرو شده است.

وی با تاکید بر احصا و بروزرسانی ظرفیت‌های واقعی و متناسب با شرایط فعلی استان توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان افزود: علاوه بر این نیز، گلوگاه‌ها، بن‌بست‌ها و نقاط ضعف استان که به موانع توسعه تبدیل شده‌اند باید شناسایی شوند.

خلیلیان با اشاره به اینکه کشور در آستانه تصویب برنامه هفتم توسعه است بیان کرد: در همین راستا، برنامه توسعه پنج ساله خوزستان نیز تهیه خواهد شد تا این برنامه به عنوان یک پیوست کاربردی درجریان تصویب برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: بعد از تدوین نهایی طرح توسعه پنج ساله استان خوزستان، این برنامه برای تصویب در هیات دولت مطرح و مورد بررسی قرار خواهد گفت.

استاندار خوزستان در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر اینکه طرح های جامع و تفصیلی شهرها به عنوان نقشه راه برای ایجاد فرصت‌های اقتصادی پایدار محسوب می‌شود گفت: با وجود اینکه اغلب شهرستان‌های استان دارای اینگونه طرح‌ها هستند اما با توجه به برخورداری آنها از چشم‌انداز پنج تا ۱۰ ساله، بروز رسانی این طرح‌ها در شهرهایی که در دوره‌های پایانی چشم انداز به سر می‌برند ضروری است.

وی افزود: در این رابطه همه دستگاه‌های اجرایی برای تسریع در بروز رسانی و تعیین تکلیف طرح‌های جامع و تفصیلی شهرستان های استان با اداره کل راه و شهرسازی خوزستان همکاری داشته باشند.

خلیلیان با اشاره به شرایط فعلی استان خوزستان در زمینه موانع پیشروی توسعه کسب و کارها بیان‌ کرد: نرخ بالای بیکاری در استان خوزستان نشان می‌دهد که مسیر صحیحی برای توسعه انتخاب نشده و مدیریت‌ها به موقع نبوده است.

استاندار خوزستان به موضوع صدور مجوزهای برنجکوبی و ادامه تقاضاها برای فعالیت در این حوزه اشاره‌ کرد و گفت: بعد از سیلاب سال ۱۳۹۸، خوزستان در شرایط پر آبی قرار داشت و صدور مجوزهای برنجکوبی از توجیه اقتصادی برخوردار بود اما با توجه به شرایط فعلی و تداوم خشکسالی در سال‌های آینده، فعالیت این رسته از کسب‌وکار تحت تاثیر محدودیت کشت قرار خواهد گرفت.

وی افزود: صدور حجم بسیار بالایی از مجوزهای مربوط به فعالیت برنجکوبی نشان‌دهنده به موقع نبودن مدیریت‌ها در استان است.

خلیلیان با تاکید بر اینکه دستگاه‌های متولی طرح‌های سرمایه‌گذاری باید به متقاضیان بخش خصوصی مشاوره‌های لازم را ارائه کنند عنوان کرد: بهبود فضای کسب و کار از مهمترین وظایف دستگاه‌های اجرایی محسوب می‌شود و باید در این خصوص ارزیابی‌های لازم در استان صورت گیرد.

وی همچنین به فرآیند صدور مجوزها و استعلام طرح‌های سرمایه‌گذاری اشاره‌کرد و افزود: اینکه برای انجام یک طرح اقتصادی در خوزستان باید ۲۴ استعلام انجام شود در حالی که استان‌های دیگر نسبت به اخذ ۹ استعلام اقدام می‌کنند و این فرآیند در خوزستان نیازمند آسیب شناسی است.

استاندار خوزستان عنوان کرد: در دیگر استان‌های کشور، روند سرمایه‌گذاری به واسطه قوانین موجود تسهیل شده است با این تفاوت که آنها از ابتکار عمل برخوردار هستند و مانع زدایی‌ها را همواره در دستور کار داشته‌اند.

وی افزود: فعالیت پنجره واحد سرمایه‌گذاری در استان خوزستان باید با ابتکارات لازم برخوردار شود و برنامه‌ریزی در این خصوص با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: صادق خلیلیان استاندار خوزستان بیکاری در خوزستان موانع توسعه سرمایه گذاری طرح اقتصادی استاندار خوزستان استان خوزستان سرمایه گذاری حریم اراضی شرایط فعلی خواهد شد طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۲۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی بعد از ظهر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت آموزی و توانمند سازی روستاییان و عشایر استان در سال گذشته تعداد چهار هزار و۲۸۸ نفر آموزش‌های مهارتی را فرا گرفتند.

وی افزود: این آموزش‌ها در قالب ۷۵۰ هزار و ۹۹ نفر ساعت در حرفه‌هایی از قبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران کاری، سرمه دوزی، خیاطی، قالیبافی و… بوده است.

ملایی هزاروندی، اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاهای خوزستان را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه برشمرد و اظهار کرد: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنان در روستاها از اهداف اجرای آموزش مهارتی در این مناطق است.

ملایی هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، تاکید کرد: ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان و عشایر نقش مهمی را برای جلوگیری از مهاجرت به شهرها دارد و از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران و تبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند.

کد خبر 6090281

دیگر خبرها

  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • رشد ۳ درصدی کاهش نرخ بیکاری در گیلان
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • انتخاب معلم دزفولی به عنوان معلم نمونه کشوری
  • وقتی باشگاه های فوتبال از برنامه های دوستیابی برای انتخاب سرمربی جدید خود استفاده می کنند / انیمیشن بلیچر ریپورت
  • معلم خوزستانی نمونه کشوری شد
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم