Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، محمد محمدی تاکامی روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی امور ایثارگران در ساری افزود: در حال حاضر اولویت شهرداری‌های بزرگ مازندران، پرداخت حقوق نیروی های انسانی و اولویت بعدی آنان اجرای طرح های عمرانی است.

وی توضیح داد : انباشت نیروی انسانی شرکتی در شهرداری های مازندران به یک چالش تبدیل شده و در نامه نگاری هایی که با شهرداران انجام دادیم تاکید شد که اولویت هزینه کرد منابع مالی در شهرداری ها ، پرداخت حقوق باشد و شهرداران قبل از اجرای هر طرح عمرانی در وهله اول به مسایل مالی نیروی انسانی زیرمجموعه خود رسیدگی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران کمبود درآمد شهرداری ها ناشی از شیوع کرونا را مهم ترین آسیب به این مجموعه دانست و گفت که پس از شیوع کرونا دخل و خرج شهرداری های استان از تعادل خارج و مشکلات انباشت شده است.

وی توضیح داد : شهرداری ها پیش از  شیوع کرونا باتوجه به درآمد مناسب برای اجرای طرح های عمرانی نیروهایی در قالب شرکتی جذب کردند که در زمان حاضر به دلیل مشکلات مالی ناشی از کاهش درآمد ، در پرداخت حقوقشان با مشکل مواجه شده اند.

محمدی تاکامی ممنوعیت شهرداری ها در تعدیل نیروی انسانی را هم تشدید کننده مشکلات مالی دانست و گفت : شهرداری های استان حق تعدیل نیروی انسانی را ندارند و به دلیل فشارهای اقتصادی و مشکلات معیشتی باید حامی کارکنان شهرداری ها باشیم و برای پرداخت بموقع حقوق این افراد تلاش شود.

وی در باره مشکلات نیروهای جامعه ایثارگری در شهرداری ها هم توضیح داد : در تبدیل وضعیت جامعه ایثارگران نیروی قراردادی به رسمی در شهرداری های استان مشکلی وجود ندارد ، اما در تبدیل کارکنان شرکتی به رسمی به دلیل نبود شماره و جایگا پستی محدودیت هایی وجود دارد که برای رفع این مشکلات در تلاش هستیم.

او افزود : تعداد نیروهای شرکتی جامعه ایثارگران به نسبت جایگاه و پست سازمانی در شهرداری ها همخوانی وجود ندارد و در شهرداری های بزرگ مانند ساری و بابل این مشکلات بسیار قابل توجه تر است چون به ازای ۷۰ پست خالی در یکی از شهرداری های استان ۷۰۰ نیروی انسانی شرکتی وجود دارد که با این شرایط اجرای برنامه تبدیل وضعیت با مشکلاتی مواجه می شود.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران گفت : متاسفانه در چهار سال گذشته حتی یک پست سازمانی در شهرداری های استان اضافه نشد و از طریق جا به جایی نیروها تلاش کردیم وضعیت نیروی انسانی در شهرداری ها را سامان دهیم.

در این نشست که به ریاست معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران برگزار شد ، نمایندگان دستگاه های اجرایی و ادارات گزارشی از عملکرد ۶ ماهه و مسایل و مشکلات مرتبط با حوزه ایثارگران به صورت حضوری و ویدئو کنفرانسی ارائه کردند.

برچسب‌ها استانداری مازندران هفته دفاع مقدس نیروی انسانی پاکبان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری مازندران هفته دفاع مقدس نیروی انسانی استانداری مازندران هفته دفاع مقدس نیروی انسانی پاکبان استانداری مازندران شهرداری های استان شهرداری ها نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۴۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • تخلیه دومین ملک مسکونی محل انباشت ضایعات و زباله توسط شهرداری بجنورد
  • دومین منزل انباشت زباله در بجنورد کشف شد
  • دومین ملک مسکونی محل انباشت ضایعات و زباله توسط شهرداری تخلیه شد
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • فوتسال نیاز به بازی با تیم‌های بزرگ دارد/ نگران جام جهانی هستیم
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب