Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد شهر هوشمند شهرداری قم با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۷۰ درصد از زیرساخت‌های نرم‌افزاری در حوزه شهر هوشمند آماده است، گفت: لازمه تحقق طرح‌ها در شهر هوشمند هم‌افزایی و همکاری بین دستگاهی است.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، همایون یزدان‌پناه با اشاره به تشکیل ستاد شهر هوشمند در شهرداری قم، اظهار کرد: سابقه این موضوع به سال ۹۴ در شهرداری قم برمی‌گردد که دغدغه این مسئله در مدیریت شهری قم ایجادشده بود ولی در سال‌های گذشته به‌ویژه از سال ۹۵ تلاش‌های زیادی برای تحقق و حرکت بر مبنای برنامه، در این موضوع به جدیت پیگیری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته این مفهوم بدین معنی نبوده که اگر فناوری اطلاعات را توسعه دادیم، شهر هوشمند شود؛ هوشمندی مفهومی ویژه شامل مباحث علوم اجتماعی، تعاملات بین حوزه‌ای، مباحث نگرشی و … علاوه بر فناوری‌های نوین ازجمله فناوری اطلاعات و ارتباطات است.

رئیس ستاد شهر هوشمند قم خاطرنشان کرد: لازمه تحقق طرح‌ها در شهر هوشمند هم‌افزایی و همکاری بین دستگاهی است، به عنوان نمونه باید حتماً کمیته راهبردی شهر هوشمند با همکاری استانداری و دستگاه‌های ذیربط تشکیل شود.

یزدان‌پناه با بیان اینکه در مسیر تحقق شهر هوشمند در قم چندین مشکل داشتیم، اضافه کرد: از مهم‌ترین مشکلات، نداشتن چارت فعالیتی است چرا که سازمان‌های فناوری اطلاعات نمی‌توانند تمامی مأموریت‌های این حوزه را به تنهایی به پیش ببرند و اختیارات بسیار کمی در این زمینه دارند.

وی ادامه داد: سازمان فناوری اطلاعات زیرمجموعه شهرداری است و قدرت و اختیارات لازم و کافی را برای هوشمندسازی یک شهر ندارد.

رئیس ستاد شهر هوشمند قم مشکل دیگر پیشبرد اهداف شهر هوشمند در قم را نبود همکاری دستگاه‌های مدیریتی استان برشمرد و تاکید کرد: متأسفانه مجبور شدیم بازگشت به شهرداری داشته باشیم و طرح شهرداری هوشمند را به پیش ببریم که در درون شهرداری نیز حرکت‌هایی آغاز شد و به حدود ۴۰ درصد اهداف رسیدیم.

یزدان‌پناه اضافه کرد: مشکل دیگر اولویت‌های کاری بود؛ زمانی که در شهر به دلیل وجود مشکلات زیرساختی انجام پروژه‌های عمرانی و مسائلی از این دست نسبت به هوشمندسازی اولویت دارند، طبیعی است که سرعت کافی برای پیگیری حرکت‌های هوشمندسازی نداشته باشیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۷۰ درصد از زیرساخت‌های نرم‌افزاری در حوزه شهر هوشمند آماده شده است که با این زیرساخت‌ها می‌توان تمامی سامانه‌های دستگاه‌های اجرایی مختلف شهر را به یکدیگر مرتبط کرد تا از دیدگاه شهروندان نوعی یکپارچگی ایجاد شود.

کد خبر 523947

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر کلانشهر قم شهرداری قم قم هوشمندسازي شهر هوشمند شهر هوشمند شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ستاد شهر هوشمند فناوری اطلاعات شهرداری قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۵۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، جلسه هماهنگی برنامه عملیاتی ساماندهی رشته مقاطع و رشته محل های آموزشی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد.

دکتر سید مهدی رضایت، رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی و مسؤول برنامه ساماندهی برنامه های آموزشی با اشاره به تدوین «سند ساماندهی برنامه های آموزشی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت» گفت: این جلسه با هدف بررسی نحوه ورود و اجرایی شدن این سند با حضور نمایندگان دبیرخانه ها، مرکز سنجش، مرکز نصر و دبیرخانه های شورای عالی برنامه ریزی و شورای گسترش و امور هیات علمی تشکیل شد.

وی بر ضرورت هماهنگی و اطلاع رسانی مناسب در خصوص نحوه اجرا تاکید کرد و افزود: در این جلسه مواردی نظیر ضرورت وجود یک زیر ساخت هوشمند برای رصد رشته مقاطع و رشته محل ها، داشتن برنامه اجرایی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت و همچنین توجه به اطلاع رسانی مناسب به متقاضیان رشته های مختلف تبادل نظر شد.

رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به گزارش دکتر آشتیانی، مدیر امور هیات علمی وزارت بهداشت از وضعیت دانش آموختگان و انجام تعهد و ظرفیت های جذب دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: در این نشست مواردی نظیر بازنگری کوریکولوم ها و احراز شرایط شغلی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

رضایت ضمن جمع بندی جلسه به نحوه همکاری بخش های مختلف برای تدوین برنامه عملیاتی اشاره کرد.

کد خبر 6087367

دیگر خبرها

  • شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • هوشمندسازی به خوبی در شهر تهران پیش نرفت/ آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری است
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • تحقق ۷۹ درصدی درآمد شهرداری قم در فروردین
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • تحقق ۱۱۴ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان بهار
  • دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان یزد برداشته شود
  • وزیر کشور: پلاژهای دولتی در سواحل باید مورد استفاده همه مردم قرار بگیرد