Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@03:11:24 GMT

آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس خارج از کشور را داریم

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۷۳۹۷

آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس خارج از کشور را داریم

 به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، میترا تیموری در گفت و گویی به تشریح وضعیت بازگشایی مدارس ایرانی خارج از کشور پرداخت و اظهار داشت: ولی در برخی کشورها باید تابع قوانین و مقررات و تقویم اجرایی آن کشور باشیم. در برگزاری مدارس به صورت حضوری باید طبق پروتکل و دستورالعمل همان کشورها عمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از دیرباز وجود مدارس خارج از کشور برای ما دارای اهمیت بسیار زیادی بوده است، این دانش‌آموزان در کشوری که ساکن هستند؛ نیاز دارند با فرهنگ و ارزش‌های ایران آشنا شوند، این مدارس دایر شدند که دانش‌آموزان و خانواده‌های آن ها بتوانند از این مدارس بهره ببرند. ضمن این که مدارس، پایگاه‌های فرهنگی و ارزشی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور هستند و ما همواره سعی می‌کنیم آنچه در توان داریم به‌کار گیریم که کیفیت این مدارس بالا باشد. به دلیل این که دانش‌آموزان ما از تعلیم و تربیت عقب نمانند و از طرفی پرچم‌دار و سمبل ما در کشورهای دیگر هستند و ما دوست داریم یک نمونه فاخر از انسان ایرانی، دانش آموز ایرانی و معلم ایرانی در کشورهای دیگر باشند و همچنین دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها از کیفیت تحصیل راضی باشند.

وی افزود: در حال حاضر در ۵۷ شهر از ۳۷ کشور، مدرسه داریم. از این مدارس ۶۵ مدرسه دولتی، ۱۲ مدرسه غیردولتی و ۴ مدرسه بین المللی است و تاکنون تعداد ۱۱ هزار و ۱۱۸ دانش آموز در آنها ثبت نام کرده اند. با توجه به شرایط کرونا و این‌که برخی افراد هنوز در کشورهای مقصد مستقر نشده‌اند استقبال خوبی از مدارس ایرانی شده است.

تیموری به نحوه نظارت وارزیابی مدارس خارج از کشور پرداخت و گفت: برای سازمان دهی و کنترل بیشتر بر مدارس ایرانی که در جهان داریم، مدارس را در هفت اداره ساماندهی  و تحت نظارت هفت سرپرستی قرار دادیم.کشورهایی که در محدوده جغرافیای هر یک از سرپرستی‌ها قرار می‌گیرند تحت نظارت همان سرپرستی هستند.

سرپرست مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور گفت: نقش و عملکرد سرپرستی‌ها برای مدارس ایرانی مثل اداره آموزش و پرورش است. مدیران سرپرستی‌ها با مدارس تحت حوزه خود در ارتباط هستند و همه مسائل مربوط به آن‌ها را از طریق مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور پیگیری می‌کنند.

تیموری افزود: بخش‌ها و معاونت‌های مختلف ستاد که در وزارت آموزش و پرورش مستقر هستند هر کدام وظیفه‌ای تخصصی دارند و مرکز امور بین‌الملل هم هر کدام از مسائل مدارس را از حوزه تخصصی ذیربط پیگیری می‌کند و از طریق سرپرستی‌ها به نتیجه می‌رساند. مرکز امور بین الملل  واسط بین ستاد و سرپرستی‌های ما در خارج از کشور است. هدف ما حفظ این ارتباط است. تا دانش‌آموزان خارج از کشور از برنامه‌ها و فعالیت های تدارک دیده شده توسط آموزش و پروش داخل کشور بهره ببرند.

تیموری ادامه داد: اگر فردی تا کلاس دهم را در ایران گذرانده باشد می‌تواند در کشور مورد نظر خود که مدرسه ایرانی دارد، ادامه تحصیل دهد. ما بخشی داریم به نام «فارسی‌آموزی» که افراد متقاضی می‌توانند به‌صورت حضوری و مجازی صرفاً زبان فارسی بیاموزند.

وی در خصوص نحوه ثبت نام در مدارس ایرانی خارج از کشور افزود: خانواده‌های دانش‌آموزان می‌توانند با مراجعه حضوری ثبت نام را انجام دهند، هم‌چنین می‌توانند با ارائه مدارک به صورت غیرحضوری ثبت نام کنند و در زمان امتحانات به صورت حضوری به مدرسه مراجعه کنند زیرا در بعضی از کشورها مدرسه ایرانی وجود ندارد .

برچسب‌ها ویروس کرونا بازگشایی مدارس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بازگشایی مدارس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور ویروس کرونا بازگشایی مدارس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۷۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است

خبرگزاری مهر_ گروه جامعه؛ روز معلم که می‌شود همه ما به یاد معلمانمان می‌افتیم؛ خانواده‌ها از معلمان فرزندانشان تقدیر می‌کنند؛ مدیران مدارس برای معلمان خود هدایایی در نظر می‌گیرند و آموزش و پرورش در هر استان و شهر هم سعی دارد هر ساله به مناسبت روز معلم از معلمان نمونه خود تقدیر کند.

در این میان اما معلمانی هستند که بدون چشم داشتی، بدون آنکه از تدریس و زحماتشان کسی تقدیری داشته باشد؛ همچنان معلمی را با شوق و علاقه ادامه می‌دهند.

به بهانه روز زیبای معلم تلاش می‌کنیم در چند مصاحبه با تعدادی از این معلمان گفت‌وگو داشته باشیم.

بخشی از این معلمان معلمان طرح امین هستند؛ طرحی که از مدت‌ها قبل بر اجرای آن تاکید شده بود اما سال‌ها به صورت محدود اجرایی شد؛ طرحی از سوی حوزه علمیه برای پرورش طلاب معلم که چند ساعتی در هفته میهمان مدارس باشند.

می‌خواهم دوست دانش آموزانم باشم

حجت قلی نژاد یک روحانی طرح امین است که در چند سال گذشته در مدارس استان آذربایجان غربی شهر ارومیه مربی و معلم پرورشی بوده است؛ با او که یک طلبه و معلم روحانی است؛ در مورد جایگاه معلم و میزان اثرگذاری او بر شخصیت دانش آموزان صحبت کردیم.

قلی نژاد با بیان اینکه در کنار درس تلاش می‌کنم یک روحانی با اخلاق و دوستی برای دانش آموزانم باشم؛ گفت: یکی از مواردی که در ذهنم بود با حضور در مدرسه اجرای آن را ببینم این بود که بتوانم نگرانش نگرش کودکان را نسبت به اسلام و روحانیت در مدارس مثبت کنم. چند ماه در مدرسه فقط به این موضوع متمرکز شدم که در کنار تدریس در خصوص اسلام و انقلاب هم با دانش آموزان صحبت کنم.

وی با بیان اینکه در فعالیت‌های مدرسه متوجه شدم اگر ایجاد مقبولیت نکنم هیچ وقت نمی‌توانم موفق شوم؛ گفت: باید کودک در ابتدا مرا در قلبش جا دهد و نگرشی مثبت و خاطره خوبی از درس با من داشته باشد تا به صحبت‌هایم هم گوش دهد. این کار را با بازی برای بچه‌ها انجام دادم.

این معلم شهرستان ارومیه افزود: در زنگ‌های تفریح یا زمان‌های استراحت در کلاس درس در حالی که لباس روحانیت همچنان بر تنم است با دانش آموزان بازی می‌کنم؛ می‌دانم بازی بهترین فرصت برای رشد خلاقیت و همچنین ایجاد صمیمیت بین مربی و معلم با دانش آموز است.

این معلم طرح امین خاطر نشان کرد: بهترین اثرگذاری برای من این است که نه تنها نگاه دانش آموز به اسلام و روحانیت بلکه حتی نظر خانواده وی هم نسبت به انقلاب و نظام اسلامی نگره نظر و نگرشی مثبت شده و همراه با امید باشد.

طلاب امین سهمیه‌ای در آزمون‌های استخدامی معلمان ندارند

طرح امین در دولت فعلی با جذب طلاب و روحانیون ادامه یافته است. در طرح امین در حال حاضر ۲۵ هزار طلبه اعم از حوزه علمیه برادران و خواهران به عنوان طلبه تبلیغی هفته‌ای چند ساعت با حضور در مدارس به سوالات دینی دانش آموزان پاسخ می‌دهند.

مسئولان وزارت آموزش و پرورش بارها اعلام کردند که به کارگیری طلاب در این وزارتخانه، ریالی را متوجه وزارت آموزش و پرورش نکرده است؛ این طلاب حقوقی بابت این همکاری دریافت نمی‌کنند و مبلغی در حد ایاب و ذهاب از طرف معاونت تبلیغ حوزه علمیه و گاهی در مناسب‌ها، از طرف سازمان تبلیغات و یا سازمان اوقاف پرداخت می‌شود. در حقیقت طلاب طرح امین می‌دانند کار پاره وقت در مدارس هیچ گاه شغل ثابتی برای آنان نخواهد بود.

از سوی دیگر طلاب امین هیچ گاه در موضوع استخدام معلمان هم نیستند و بنا بر تأکیدات مسئولان هیچ گاه سهمیه‌ای از ظرفیت آزمون‌های استخدامی برای طلاب طرح امین در نظر گرفته نشده است. با این حال فعالیت در طرح امین می‌تواند یک امتیاز برای پذیرفته‌شدگان مرحله کتبی آزمون استخدامی معلمان باشد که اگر در مرحله‌ی کتبی پذیرفته شدند؛ در هنگام مصاحبه و گزینش از امتیاز حضور در طرح امین استفاده کنند.

کد خبر 6094438 علی قدمی

دیگر خبرها

  • در جنگ اقتصادی و فرهنگی باید به آمادگی کامل برسیم
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص