Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@05:20:56 GMT

واکاوی اهداف پشت پرده «شوی جدید» محمود عباس

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۸۵۲۸

واکاوی اهداف پشت پرده «شوی جدید» محمود عباس

خبرگزاری مهر-گروه بین الملل: در سایه اختلافات در عرصه فلسطین و بحران معیشتی و انسانی و اقتصادی و بحران سیاسی موجود، فلسطینی ها با موضوع جدیدی که به این وضعیت آشفته دامن خواهد زد، روبرو شده اند.

تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرده است می‌خواهد انتخابات محلی فلسطین (انتخابات شورای‌های شهر و روستا) را در ۱۱ دسامبر (۲۰ آذر) برگزار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیته مرکزی انتخابات فلسطین گفته مرحله نخست این انتخابات در ۳۸۸ روستا و شهر در کرانه باختری و غزه برگزار خواهد شد و تاریخ مرحله دوم بعداً اعلام می‌شود.

گروه‌های فلسطینی ساکن در غزه با برگزاری این انتخابات در حالی که محمود عباس انتخابات پارلمانی، ریاست تشکیلات و شورای ملی فلسطین را که قرار بود به ترتیب در ۱ خرداد، ۹ مرداد و ۹ شهریور امسال برگزار شوند لغو کرده و برنامه‌ریزی کنونی نیز بدون مشورت و هماهنگی با آن‌ها صورت گرفته، مخالفت کرده‌اند. در دور قبلی این انتخابات که در سال ۲۰۱۷ برگزار شد نیز حماس به دلیل عدم مشورت و هماهنگی تشکیلات خودگردان با این جنبش، انتخابات را تحریم کرده و اجازه برگزاری آن را در غزه نداد.

برگزاری این انتخابات بحث و جدل زیادی را به وجود آورده است و حالتی از خشم روز افزون در قبال تشکیلات خودگردان فلسطین و رام الله بروز پیدا کرده است زیرا تشکیلات خودگردان به دنبال برگزاری این انتخابات به دور از توافق ملی است. وی با برگزاری انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین در ۲۲ ماه می به بهانه مخالفت رژیم صهیونیستی با برگزاری آن در قدس اشغالی مخالفت ورزیده بود.

به طور ناگهانی چند ماه پس از لغو انتخابات مجلس قانونگذاری، ریاست تشکیلات و شورای ملی فلسطین، تصمیم به برگزاری انتخابات محلی در یازده دسامبر گرفته است که موجی از انتقادها را به دنبال داشته است.

گروههای و شخصیت های فلسطینی از این اقدام به عنوان تلاشی برای سرپوش گذاشتن بری تعطیلی انتخابات اصلی نام می برند. هدف از برگزاری این انتخابات پیامی به جامعه بین المللی است که برای برگزاری انتخابات فشار می آورد و تشکیلات به دنبال این است که وانمود کند که بر روند دموکراسی تمایل دارد گروههای و شخصیت های فلسطینی از این اقدام به عنوان تلاشی برای سرپوش گذاشتن بری تعطیلی انتخابات اصلی نام می برند. هدف از برگزاری این انتخابات پیامی به جامعه بین المللی است که برای برگزاری انتخابات فشار می آورد و تشکیلات خودگردان فلسطین به دنبال این است که وانمود کند که بر روند دموکراسی تمایل دارد.

تشکیلات خودگردان به دنبال منحرف کردن نگاهها از تحرکاتی سیاسی در منطقه است و جدیتی در برگزاری انتخابات ندارد. مشکلی که فلسطینی ها هم اکنون با آن روبرو هستند برگزار نشدن سه انتخاباتی است که در بالا به آن اشاره شد.

در واقع تعیین موعد برگزاری انتخابات محلی در پایان سال جاری میلادی به شکل یکجانبه از سوی رام الله پشت پا زدن به توافقات ملی و هدف قرار دادن همه تلاش های هدفمند برای تحقق آشتی فلسطینی هاست.

محمود عباس به جای روی آوردن به این اقدام، بهتر می بود که در راستای پایان دودستگی میان فلسطینی ها و وحدت ملی و گفتگوی جدی حرکت می کرد. محمود عباس باید از تصمیمات خودسرانه و تک روی پرهیز کند.

سئوالی که فلسطینی ها از خود می پرسند این است که چطور است که محمود عباس انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین، ریاست و شورای ملی فلسطین را لغو می کند و در عین حال خود را مایل به برگزاری انتخابات نشان می دهد.

حازم قاسم سخنگوی جنبش حماس با انتشار توییتی به اقدام محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان در زمینه برگزاری انتخابات محلی واکنش نشان داد.

وی نوشت: محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با موضوع انتخابات به شکلی برخورد می کند که فلسطینی ها را تحقیر و به آنها اهانت می کند. وی همواره با مقیاس جنبش فتح عمل می کند و با قوانین به نفع خودش رفتار می کند و در پایان هم به بهانه های واهی از ترس باخت در انتخابات، از برگزاری انتخابات طفره می رود.

اولویت فلسطین رویارویی با رژیم صهیونیستی است

جنبش جهاد اسلامی فلسطین در این زمینه اعلام کرد: «ما مجدداً مخالفت خود را با برگزاری انتخابات محلی بدون توافق درباره برنامه روشن در زمینه رویارویی با اشغالگران تاکید می کنیم. برگزاری هرگونه انتخاباتی در سایه اشغال، به منزل فرار از راهبردی ملی اداره درگیری با دشمن است. شرایط کنونی تمرکز همه بر نحوه مقابله با اشغالگران و حملات رژیم صهیونیستی را طلب می کند».

در پایان می توان گفت که زمان‌بندی اعلام برنامه‌ریزی برای انتخابات، پیش از نشست مجمع عمومی سازمان ملل و سخنرانی محمود عباس در این نهاد بین‌المللی، نشان می‌دهد که هدف او وانمود کردن به تلاش برای استقرار دموکراسی و کسب مشروعیت است.

آنچه فلسطین بدان نیاز دارد آشتی ملّی و رفع دوگانگی حاکم با توافق بر سر برگزاری انتخابات سه گانه، پارلمانی، ریاستی و شورای ملّی است تا مشروعیت نهادهای فلسطینی را به آنها بازگرداند و فلسطینی‌ها با نیرویی واحد و یکپارچه به مقابله با اشغالگری رژیم صهیونیستی بپردازند.

برگزاری انتخابات محلی بدون مصالحه سیاسی و هماهنگی رام‌الله و غزه و پیش از برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاستی، نه تنها کمکی به آشتی ملّی و مشروعیت تشکیلات خودگردان نمی‌کند بلکه اختلافات را تشدید کرده، در برابر آشتی ملّی مانع ایجاد می‌کند و زمینه‌های فشار و تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی را تداوم می‌بخشد.

کد خبر 5311331

منبع: مهر

کلیدواژه: فلسطین محمود عباس جنبش حماس ایالات متحده امریکا افغانستان فلسطین رژیم صهیونیستی فرانسه انگلیس روسیه استرالیا لبنان ایران سوریه طالبان عراق ترکیه تشکیلات خودگردان فلسطین برگزاری انتخابات محلی برگزاری این انتخابات رژیم صهیونیستی محمود عباس فلسطینی ها شورای مل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۸۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ارتقای کیفیت و بهبود عملکرد آموزشی مدارس استعدادهای درخشان، ارائه بازخوردهای مؤثر و مناسب به ادارات کل آموزش و پرورش استان­‌ها، مدارس و دانش­‌آموزان در خصوص میزان تحقق اهداف یادگیری و ارزیابی عملکرد و میزان اثر بخشی آموزش‌ در مدارس سمپاد از اهداف مهم این آزمون است.  

در سال تحصیلی جاری، مرحله اول پایش عملکرد یادگیری دانش آموزان پایه‌های هفتم، هشتم و نهم  در سوم بهمن‌ ۱۴۰۲و پایه‌های دهم و یازدهم نیز چهارم بهمن ۱۴۰۲ برگزار شد.

پس از انجام فرآیند پایش عملکرد یادگیری، نتایج در اولین فرصت از طریق سامانه https://payesh.sampad.gov.ir  اعلام شده و کارنامه، کلید تصحیح، پاسخ‌نامه تشریحی در وبگاه مربوط برای هر دانش‌آموز قابل مشاهده است.

مرحله دوم پایش عملکرد یادگیری دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان طبق برنامه دوره اول متوسطه (پایه‌های هفتم، هشتم ونهم) روز دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 ۹ صبح برگزار و دوره دوم متوسطه (پایه های دهم ویازدهم شاخه‌های نظری و مهارتی) روز سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 ۹ صبح برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکاوی گرایش‌های ضداسرائیلی «نسل z» در آمریکا
  • واکاوی گرایش‌های ضد اسرائیلی «نسل زِد» در آمریکا
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • سابقه سیاه تشکیلات خودگردان از «انتفاضه فلسطین» تا «طوفان الاقصی»
  • محمود عباس: در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • تشکیلات خودگردان؛ از مهار اعتراضات ضد صهیونیستی تا سرکوب آن
  • ایلام میزبان جشن‌های دهه کرامت است
  • هشدار تشکیلات خودگردان درباره پیامدهای حمله صهیونیست‌ها به رفح
  • محمود عباس: حمله به رفح بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ فلسطین خواهد بود
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود