Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@03:31:18 GMT

مردم از بلاتکلیفی و سیاسی شدن پروژه‌ها خسته شده‌اند

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۹۰۲۶۵

مردم از بلاتکلیفی و سیاسی شدن پروژه‌ها خسته شده‌اند

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران کیامرث حاجی زاده، در جلسه بازدید پروژه های گچساران در سد چم شیر اظهار کرد: این جلسات جمع بندی برای حل مشکلات است در چنین جلساتی تصمیماتی گرفته شود که مشکلات هم مرتفع شوند تا بیش از این هم مردم متضرر نشوند.

وی افزود: با هماهنگی خوبی که در استان شکل گرفت و اعتمادی که استاندار، مدیران و نمایندگان داشتند، برنامه ریزی خوبی برای فعال کردن پروژه های استان به خصوص در حوزه راه انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون عمرانی استاندارکهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در گچساران پروژه جاده گچساران _گناوه فعال شده و پروژه کمربندی این شهرستان فقط 800متر مانده که قرار است به مناقصه برود،هر چند درمحور باباکلان مشکلاتی داریم که باید بدانیم با تعامل مشکلات حل خواهند شد.

 

 حاجی زاده عنوان کرد: مدیر کل راه و شهرسازی باید جلسه ای برای رفع این موضوعات به طور ویژه برگزار و مشکلات را هم مرتفع کنید.

وی گفت: پیمانکاران باید پروژه را شروع کنند و ظرف مدت یکماه اداره کل راه شهرسازیی درباره تمدید مجازقرارداد اقدام کند.

 سید ناصر حسینی پور نیز در این جلسه خاطر نشان کرد: بدانید که یک روزی با دست خالی درشرایط سخت جزر و مد اروند رود،از لوله سازی اهواز لوله ها را برای احداث پل بعثت برای فتح فاو با همت والا حمل می کردند.

 نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: یک زمانی هم پرونده پل های خیبری در دولت وقت رفت و گفتند ما نمی توانیم 13کیلومتر پل را در فاصله زمانی مشخص شده بسازیم و پرونده پل های خیبری در دولت وقت برگشت،بنابراین تفکر"ما می توانیم "در جهاد خودکفایی به میدان آمد و پل های خیبری را ساخت و بزرگترین پل های خیبری تاریخ در دفاع مقدس ما شدنی شد در مقابل دولتی هایی که می گفتند ما نمی توانیم بسازیم نشان داده شد که تفکر جهادی و خودکفایی چه معنا دارد.

 

 وی افزود: دوتفکر را درهمه دولت ها می بینیم ، هم موفقیت ها و هم ناکامی ها در ادوار دولت هاوجود داشت در موفقیت ها تفکر جهادی با تدبیر بود و در ناکامی ها هم تفکر ما نمی توانیم وجود داشت، آقایان لیبرال خودکم بینی بوده که همه مشکلات ملت را به تحریم گره زدند و آبشخورشان آن سوی خاکریزها و آبها بوده است.

نماینده گچساران و باشت ادامه داد: نگاه بنده این است که در استانم مدیرانی داریم که ذیل همین دو تفکر هستند،تفکر ما می توانیم و تفکر ما نمی توانیم و امروز هر شهروند عادی بیشتر از خواص اهل تحلیل و بررسی است و عملکردها را به خوبی شاهد است.

 حسینی پور اضافه کرد: شخصی به من گفت چرا در جلسه کمیته برنامه ریزی تعریف استاندار و فرماندار را کردید و بیان کردم هر انسان و مدیر همراهی که توانمند و متعهد باشند حتی به بنده در عرصه سیاسی حرفی بزند، برای ماندن چنین مدیرانی نیز تلاش می کنم و اعتقاد بنده بر مدیران کارآمد و جهادی است.

 وی گفت: من برای تمام پروژه های ریز و درشت این شهرستان تحت عنوان کمیته کارآفرینی و رونق تولید، برنامه دارم و انتظارم این است به عنوان نماینده شهرستان و نمی گویم برخلاف قانون عمل کرد اما خیلی وقت ها می شود قانون را از کنارش کمانه رفت، اما نگاه این باشد که این مشکل هم حل بشود.

 نماینده گچساران و باشت در مجلس تصریح کرد: مردم خسته شده اند از پروژه هایی که سیاسی شده اند و بعد از سالها همچنان بلاتکلیف مانده اند در حالی که هزینه تاخیر خودش چند برابر شده و مردم هم متضرر شده اند، این پروژه باید زودتر مرتفع شوند که بشود چند سرمایه گذار در این شهرستان جذب کرد،برای اینکار بیش از 17بار به یزد رفته ام .

حسینی پور بیان کرد: بنده وقتی یک پروژه عمرانی در گچساران جمع نمی شود زانوانم سست می شوند باید تلاش کرد با همان تفکر ما می توانیم مردم را به انقلاب و نظام امیدوار کنیم و به ما هم برای آوردن سرمایه گذار درشهرستان انگیزه بدهید و این شهرستان هم به توسعه برسد.

فاضل،نماینده سد چمشیر در این جلسه به پیشرفت 84درصدی سد چمشیر اشاره کرد، گفت: تامین سیمان اگر حل شود پروژه با سرعت بیشتری هم به بهره براری نزدیک خواهد شد، ۲۵۰۰بنابراین 2هزارو 500تن فقط ازکارخانه سیمان یاسوج مطالبه داریم و یکی هم بحث تخصیص اعتبارات است. 

رسول فرهادی مدیرعامل آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد در این نشست خاطر نشان کرد: در سه سال مذاشته به دلیل مشکلاتذاقتصادی کشور برخی از طرح های عمرانی بویژه اب با مشکل مواجه شدند.

 

وی افزود: سد چم شیر برای 200 تا 300 میلیارد تومان مشکل اعتبارات که به دلیل تورم، گرانی موجب شد در وقت خود ابگیری نشود.

فرهادی عنوان کرد: در تامین آب اراضی گچساران طرح تاثیرگذار امامزاده جعفر در فاز اول به بهره برداری رسید.

مدیرعامل آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: اعتبارات این طرح 110 میلیارد ریال در قالب سه هزارو 500 هکتار بوده است.

 

فرهادی بیان کرد: طرح دشت موراز سال 95 اغاز با اعتباری افزون بر 130 میلیارد ریال میلیارد و 12کیلومتر اب را از سد کوثر برای 1300 متر زمین تامین کند.

وی افزود: امیدواریم تا در آینده نزدیک مشکلات این پروژه مرتفع و به بهره برداری برسد.

 

تاج الدینی،رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان درادامه هم گفت:پروژه های خوبی در زمینه کشاورزی در گچساران که بزرگترین مشکل نیز عدم اعتبار در شبکه آبرسانی سه و چهار درمزارع کشاورزی است که باید از طریق اعتبارات ملی هم حمایت شود،بنابراین سرجمع ۴۵میلیاردتومان لازم داریم که با اجرای شبکه آبرسانی دوهزار هکتار را آبرسانی کنیم.

 

سید ناصر حسینی پور،نماینده گچساران و باشت درمجلس امروز به همراه جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی از جمله معاون عمرانی استاندار از طرح تعریض و بهسازی جاده گچساران به گناوه، طرح تعریض و بهسازی جاده گچساران به باباکلان (قطعات 1و2)، طرح تامین آب اراضی کشاورزی باباکلان، طرح سد و نیروگاه چم شیر و نیز طرح های آبرسانی به اراضی کشاورزی دشت مور بازدید کرد.

 

انتهای پیام/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: شیر گچساران گچساران و باشت ما نمی توانیم حسینی پور پروژه ها شده اند تفکر ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۰۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شوراها از دخالت دادن تفکرات سیاسی پرهیز کنند

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار رشتخوار گفت: ضروری است که شورائیان از اختلافات و دخالت دادن تفکرات سیاسی در کار شوراها پرهیز کنند.

حسین باهوش، ۱۱ اردیبهشت با حضور در جمع شوراهای اسلامی شهرستان گفت: امروزه عرصه، عرصه خدمتگزاری است، شوراهای اسلامی تنها نهادی هستند که بدون هیچ چشم داشتی و دریافت هزینه‌ای برای عمران و آبادانی شهرها و روستاها تلاش می‌کنند.

وی با بیان اینکه هیچ شأنی بالاتر از خدمت کردن به مردم برای ما نیست، بیان کرد: از تمامی اعضای شوراهای اسلامی تقاضا داریم برای توسعه و آبادی شهرستان رشتخوار کمک کنند.

فرماندار رشتخوار تأکید کرد: شوراها نباید در محیط‌های شهر و روستا به صورتی عمل کنند که موجب ایجاد مشکلات شوند بلکه آنان باید مشکلات مردم را رفع و پیگیری کنند.

وی با تأکید بر اینکه شورائیان از دخالت دادن تفکرات سیاسی پرهیز کنند، ادامه داد: یکی از مهم‌ترین درخواست‌های ما از اعضای شورای اسلامی و دهیاران اجرا و پیگیری طرح نهضت ملی مسکن است که تاکنون این طرح بیش از ۲۹۱۱ نفر در شهرستان‌ متقاضی داشته است.

باهوش با اشاره به اینکه برای پیشرفت و توسعه شهرستان تاکنون زحمات بسیاری کشیده شده است، یادآور شد: در روستاهای براکوه، کت و سعادت‌آباد زمین‌های نهضت ملی مسکن تعیین و واگذار شده و در روستاهای فتح‌آباد، نوق، درریز، چاهشورک جنگل و تعدادی از روستاهای دیگر این طرح در دست اقدام است.

فرماندار رشتخوار همچنین به اقدامات انجام شده در خصوص پروژه باند دوم محور رشتخوار اشاره و اذعان کرد: قطعه ۷ پروژه باند دوم از مسیرهای مختلفی پیگیری شده است و در جلسه‌ای که با معاون وزیر راه و شهرسازی با حضور مسئولان‌ استانی و شهرستانی در تهران برگزار شد قول پیگیری چندماهه اخذ شد و همچنان تا تحقق موضوع پیگیر هستیم.

وی با بیان اینکه همچنین قطعه ۹ این پروژه هم با سرعت در حال انجام است، ادامه داد: در حوزه اشتغال و کارآفرینی از چند ماه آینده اتفاقات خوبی در شهرستان رشتخوار رقم خواهد خورد و با راه‌اندازی شرکت‌های فولادی شاهد این موضوع خواهیم بود.

فرماندار شهرستان رشتخوار، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی و خدماتی علاوه بر اجرای طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی نگاه ویژه‌ای به حوزه فرهنگی داشته باشند، زیرا اگر مشکلات و آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی کاهش پیدا کند به مراتب نارضایتی‌های مردمی کاهش پیدا خواهد کرد.

وی در پایان به حل و فصل کردن مشکلات توسط شوراها در سطح روستا، داشتن رویکرد فرهنگی و اجرای برنامه‌های فرهنگی، برگزاری بازی‌های بومی محلی در روستاهای دارای ظرفیت و ... تأکید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سردار رادان: قرائت قرآن از زنان مکشوفه حجاب را نشان می دهند/ این تفکر حتی برخی افراد حزب اللهی را تحت تاثیر قرار داده و تصاویر آن دست به دست می‌شود
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در گچساران
  • امیدها در شهر خسته زنده شد؛ هواداران نساجی: در لیگ برتر می مانیم! / فیلم
  • برگزاری همایش هفته عقیدتی سیاسی سپاه
  • اعضای شوراها از دخالت دادن تفکرات سیاسی پرهیز کنند
  • بلاتکلیفی ۱۲۰۰ مالباخته زمین‌های هفت‌آسیاب سنندج
  • (ویدیو) بلاتکلیفی ۱۲۰۰ مالباخته زمین‌های هفت‌آسیاب سنندج
  • بلاتکلیفی ۱۲۰۰ مالباخته زمین‌های هفت‌آسیاب سنندج + فیلم
  • بلاتکلیفی ۱۲۰۰ نفر مالباخته زمین‌های هفت‌آسیاب سنندج