Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: طی هفته‌های گذشته گزینه‌های مختلف و متعددی در فضای مجازی و رسانه‌های رسمی به‌عنوان گزینه‌های تصدی استانداری چهارمحال و بختیاری منتشرشده است و این روند ادامه دارد.

اما در بازار شایعات و گمانه‌زنی‌ها ادعاشده بود که برخی از گزینه‌ها مورد تائید نماینده ولی‌فقیه در استان یا نمایندگان چهارمحال و بختیاری در مجلس هستند؛ موضوعی که واکنش این مسئولان را به دنبال داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم ورود نمایندگان چهارمحال و بختیاری در حوزه اجرایی

امام‌جمعه شهرکرد با بیان اینکه گزینه‌ای برای مدیریت اجرایی استان معرفی نکرده‌ام، تصریح کرد: دغدغه‌های نخبگان استان برای انتخاب مدیران ستودنی است.

حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام با اشاره به اینکه انتظار می‌رود بعد از انتخاب مدیران چهارمحال و بختیاری توسط دولت امورات استانی با اتحاد پیگیری و انجام شود، اظهار کرد: وحدت در امور کلان استان باید ایجاد و فضای خدمت، مهرورزی و مدیریت جهادی به وجود آید.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی هم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص عدم ورود نمایندگان به امور اجرایی، اظهار کرد: وظیفه نماینده مجلس نظارت بر عملکرد قوه مجریه است و در صورت دخالت در عزل و نصب‌ها، این موضوع خطراتی را به همراه دارد.

نمایندگان گزینه انفرادی برای استانداری معرفی نکرده‌اند

احمد راستینه با تکذیب شایعات مطرح‌شده در خصوص معرفی گزینه‌های استانداری از سمت نمایندگان به‌صورت انفرادی، عنوان کرد: انتخاب استاندار جهادی برای نمایندگان استان از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی تصریح کرد: نمایندگان به‌صورت انفرادی اقدام به معرفی گزینه برای استانداری نکرده‌اند.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی کارآمدی، روحیه انقلابی، با برنامه بودن، شناخت کامل نسبت به چهارمحال و بختیاری و قدرت پیگیری بالا برای حل مسائل استان را ازجمله ویژگی‌های استاندار خوب دانست.

راستینه با بیان اینکه اگر وزارت کشور در بررسی گزینه‌های تصدی استانداری از نمایندگان مشورت بگیرد مجمع نمایندگان نظر خود را اعلام می‌کنند، گفت: در برخی شایعات گزینه‌های مطرح‌شده را به نماینده خاصی منتسب می‌کنند که این مسئله از اساس کذب است.

احزاب از گمانه زنی و شایع پراکنی پرهیز کنند

وی با درخواست از گروه‌های سیاسی و احزاب برای پرهیز از فضاسازی‌ها و شایعه‌پراکنی‌ها در جامعه، عنوان کرد: دروغ‌های فراوانی توسط برخی جریان‌های سیاسی در شبکه‌های مجازی مطرح می‌شود که زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما به‌عنوان نماینده ملت وظیفه نظارت بر عملکرد قوه مجریه را بر عهده داریم و طبیعتاً برای مؤثر بودن این نظارت‌ها نباید در حوزه انتصاب‌ها دخالت کنیم.

راستینه افزود: به وزارت کشور صراحتاً اعلام‌شده که چهارمحال و بختیاری نیازمند مدیری کارآمد و توانمند در تراز ملی است.

انتخاب استاندار با روحیه جهادی ضروریست

وی به نامه ارسال‌شده در خصوص دعوت از رئیس‌جمهور برای سفر به چهارمحال و بختیاری هم اشاره کرد و ادامه داد: اهم دغدغه‌ها و مطالبات استان به‌خصوص حوزه انتخابیه خود را در نامه قید کرده‌ام که انتظار می‌رود رئیس‌جمهور به این مطالبات مردم پاسخ دهند و با دستوراتی قاطع امید و اعتماد را در مردم این استان افزایش دهند.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجمع نمایندگان استان یک نگاه اجماعی و وحدت‌آفرین دارند، گفت: همه نمایندگان چهارمحال و بختیاری تلاش کردند از پراکندگی، اختلاف‌نظر و تک‌روی‌ها که آسیب جدی به حل مسائل استانی می‌رساند پرهیز کنند.

راستینه اظهار کرد: امیدواریم وزارت کشور با بررسی گزینه‌های تصدی استانداری در فضای آرام فردی کارآمد، با روحیه جهادی برای حل مسائل استان را انتخاب و سریع‌تر معرفی کند.

وی افزود: گروه‌های سیاسی از اختلاف‌افکنی، گمانه‌زنی و پرداختن به موضوعاتی که در حیطه اختیارات آن‌ها نیست پرهیز کنند.

بنابراین گزارش با توجه به مشکلات فراوان استان چهارمحال و بختیاری در حوزه‌های اشتغال، محرومیت و کمبود زیرساخت‌ها انتظار می‌رود وزارت کشور فردی جهادی با روحیه خدمت گذاری به مردم این استان را به‌عنوان گزینه تصدی استانداری انتخاب و معرفی کند.

یکی از دغدغه‌های اساسی نخبگان سیاسی در چهارمحال و بختیاری انتخاب استاندار غیربومی است که متأسفانه با ناآگاهی از شرایط استان موجب عقب‌ماندگی و ایجاد مشکلات فراوان برای استان می‌شود که این مهم باید در بررسی گزینه‌های استانداری در دستور کار وزارت کشور در نظر گرفته شود.

کد خبر 5310859

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مجلس شورای اسلامی استاندار چهارمحال و بختیاری وزارت کشور احمد راستینه محمد علی نکونام استانداری چهارمحال و بختیاری انتخاب استانداران هفته دفاع مقدس ویروس کرونا واکسن کرونا اربعین 1400 آمار کرونا اربعین حسینی بوشهر دفاع مقدس جنگ تحمیلی دفاع مقدس گرگان واکسیناسیون کرونا کرمانشاه ایلام مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری انتخاب استاندار تصدی استانداری نماینده مردم وزارت کشور گمانه زنی گزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۰۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ شاید سرمربی تیم ملی یکی از ۴ گزینه خارجی باشد

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و ببینیم از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادش به پایان رسیده یکی از گزینه‌ها بود که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیا است. او خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف دراز مدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و مطرح شدن اسم آنها می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، داریم اما فطعلا از معرفی آنها خودداری می کنیم. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام یشود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از۲ گزینه داخلی شاهین طبع است وآیا ممکن است وی دوباره سرمربی تیم ملی شود گفت: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است ولی خوشبختانه یا متاسفانه گزینه‌های داخلی دیگری مانند شاهین طبع و ... نداریم اما اینکه بگوییم صرفاً او گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی معرفی می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی انتخاب شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست ندهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارند که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کنند. نمی توانم بگویم قطعا ولی سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود و اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش بینی بارش‌ها بهاری از امروز در چهارمحال و بختیاری
  • انتخاب ۲ معلم چهارمحال و بختیاری به عنوان معلمان نمونه کشور
  • تأکید نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری برنقش اصناف در مهار تورم
  • پیش‌بینی بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ شاید سرمربی تیم ملی یکی از ۴ گزینه خارجی باشد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • وضعیت ایده آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • آسمان چهارمحال و بختیاری کمی تا قسمتی ابری