Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسن قاضی‌عسگر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به اینکه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال ۹۴ در استان تشکیل شد، اظهار داشت: این کارگروه در استان بسیار موفق بوده و بر اساس اطلاعاتی که اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی به دست آورده‌اند و نظرسنجی کرده‌اند حدود ۸۰ درصد مراجعانی که به این کارگروه آمده‌اند مشکل‌شان حل شده و رضایت داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با تأکید بر اینکه تصمیم‌های اتخاذ شده توسط دستگاه‌های اجرایی نباید به تولید و اشتغال استان ضربه بزند، گفت: حدود ۲۰ درصد از کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید راضی نبودند، چون در این کارگروه قضاوت انجام می‌شود و ممکن بعضی از افراد ناراضی شوند، در کل بسیار راه‌گشا بوده است.

وی با بیان اینکه خبر خوبی که می‌توانم بدهم این است که این کارگروه کاملاً به روز شده و هفتگی پرونده‌ها بررسی می‌شود، افزود: کارخانجات بسیاری در استان اصفهان به صورت راکد و یا تعطیل بوده‌اند و این کارگروه دوباره آن‌ها را به چرخه تولید بازگردانده است، مانند کارخانجات نساجی، پلی‌اکریل و کاشی اصفهان؛ بیش از ۱۲ هزار پرونده در این کارگروه بررسی و حکم داده شده است.

قاضی عسگر با اشاره به قوانین دست پاگیر و مقررات زائد در ایجاد اشتغال بیان کرد: حدود ۲ سال است که هیأتی در وزارت اقتصاد تشکیل شده و فعالان اقتصادی و دستگاه‌ها اجرایی بعضی از قوانینی که احساس می‌کنند زائد و دست و پاگیر است را آنجا می‌فرستند و لغو می‌کنند و تاکنون بسیاری از این ضوابط لغو شده و کار راحت‌تر شده است؛ در سایت وزارت اقتصاد قوانینی که حذف شده، وجود دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ادامه داد: قوانین و مقررات زائد در زمینه تولید و اشتغال استان اصفهان را باید احصا و در صورت نیاز به قانون جدید، اقدام لازم را از طریق ارگان‌های مسؤول پیگیری کرد.

وی با اشاره به اجرای طرح بانکداری الکترونیک در استان افزود: بر روی این طرح در استان کار شده و پیشرفت خوبی داشته است و بانک رسالت یکی از بانک‌های پیشتاز در این زمینه بوده است که بسیاری از کارها را الکترونیک انجام می‌دهد و این بستگی به مردم دارد که چقدر از بانکداری الکترونیک استقبال کنند.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اصفهان قوانین دست پاگیر تولید و اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۱۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

استاندار کرمان گفت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس 2024 ) در اتاق بازرگانی ایران  اظهار  داشت: صادرات 40 کالا با ارزش 10 میلیارد دلار  به 50 بازار  از استان کرمان  برنامه ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودرو سازی و قطعه سازی برای 12 هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری تسنیم  در ارتباط با آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر 20کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت  تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آنچنانی وارد نکرده است.

وی افزود: آب در حال حرکت به مدت حدود 2 ساعت وارد پارکینگ های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان گفت: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش های مختلف از جمله انرژی های تجدیدپذیر، گردشگردی،محصولات کشاورزی،ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد