Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@04:08:39 GMT

به دنبال تعامل با ورزش باشیم

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۹۲۷۱۶

به دنبال تعامل با ورزش باشیم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز؛حال اصلی‌ترین دلیلی که از همین ابتدا، راه وزیر ورزش دولت سیزدهم را پُرپیچ‌ و خم کرده، عملکرد مسعود سلطانی‌فر و تیم مدیریتی ورزش کشور در دولت دوازدهم بوده است، به هر جهت باتوجه به رویکرد کلی دولت دوازدهم و سیاست‌های اجرایی این دولت در اغلب وزارتخانه‌ها، مردم و رفاه آن‌ها، چندان نقش تعیین کننده‌ای در نحوه عملکرد دولتی‌ها در مسند قدرت نداشتند، تا خیلی زودتر از آن چیزی که گمان می‌کردیم، نارضایتی‌های عمومی نسبت به رویکرد دولت تدبیر و امید در سطح جامعه، ایجاد شود، حال این موضوع در وزارتخانه ورزش و جوانان نمود بیشتری برای قشر آسیب‌پذیری چون جوانان کشور داشته، تا اغلب مواضع وزارت ورزش مسعود سلطانی‌فر، مورد انتقادات شدیدی از سوی عام مردم قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما حتی باوجود انتقادات و نارضایتی‌هایی که از عملکرد وزارت ورزش و جوانان در دولت دوازدهم وجود داشت، نه‌تنها تغییر محسوسی در رویکرد آقای وزیر و معاونینش صورت نپذیرفت، بلکه شاهد پافشاری‌هایی هم در برخی از موضوعات از سوی آنان بودیم، موارد از این دست بسیار است، اما در این بازه چهار و اندی ساله، رویکرد وزارت ورزش مسعود سلطانی‌فر در برابر رشته‌های پرطرفداری چون فوتبال با بیشترین انتقادات روبه‌رو بوده، گرچه عملکرد این وزاتخانه، در اغلب فدراسیون‌های ورزشی، نظیر والیبال، تکواندو، دوومیدانی و... تماما با انتقادات گسترده‌ای از سوی اهالی ورزش کشور مواجه شد، تا ورزش کشور در چهار و اندی سال صدرات مسعود سلطانی‌فر در وزارت ورزش و جوانان، سقوطی آزاد را تجربه کند.

باری؛ به طور کلی آن عملکرد اسفناک در دولت گذشته موجب شد، همچنین نگاه‌ها به وزارت ورزش و جوانان تغییر کند و این تغییر نگاه از سوی آحاد جامعه، توام با مشکلات موجود در ورزش کشور شد، تا وزیر ورزش در دولت جدید، در همین ابتدای راه، با فشارهای عجیب و غریبی روبه‌رو شود، حال قسمت عمده این فشارها از سوی طرفداران و هواداران رشته‌های مختلف ورزش، علی‌الخصوص فوتبال بود و بخشی از آن هم از سوی اهالی ورزش و مطالبه آن‌ها برای حل معضلات ورزش و ورزشی‌ها صورت گرفت.

اما نکته مهم بدعت‌گذاری اشتباه وزارت ورزش و جوانان در ورزش در دولت قبل است، جایی که بسیاری از نهادهای غیرورزشی دخالت‌های وقت و بی‌وقتی در ریز مسائل ورزش می‌کردند و پای آن‌ها به اشتباه، به ورزش کشور باز شده بود، حال با تغییر دولت، بازهم فشارهایی در این خصوص به وزارت ورزش و جوانان وارد می‌شود که شرایط را برای تصمیم‌گیری‌های کلان سجادی و همکارانش در مقوله‌های مختلف دشوار کرده است.

به هر جهت، مهم‌ترین نکته این است که حمید سجادی در  وزارت ورزش و جوانان، استقلال خود را حفظ کند و به هر قیمتی که شده، در برابر خواست‌های غیرمعقول برخی از اهالی غیرورزشی تسلیم نشود.

هم اهالی ورزش و هم عام مردم، باید نسبت به وزارت ورزش و جوانان در دولت سیزدهم رویکرد معقول‌تری داشته باشند، زیرا سجادی از معدود مدیران ورزشی است که حالا در مقام بالاترین مرجع ورزش کشور قرار گرفته است، این موضوع، فرصت مناسبی است تا با تعامل، نگاهی سازنده و بدون غرض‌ورزی، ورزش کشور را با همکاری و یاری اهالی ورزش، از منجلاب موجود رهایی سازیم، گرچه نقش حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش و جوانان در این موضوع مهم‌تر است.

محمدرضا ولی‌زاده

هومن جعفری کد خبر: 1112227 برچسب‌ها وزارت ورزش و جوانان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان وزارت ورزش و جوانان ورزش و جوانان مسعود سلطانی فر اهالی ورزش ورزش کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۲۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی

شنا نه‌تنها برای سلامت روان مفید است، بلکه راهی فوق‌العاده برای برقراری ارتباط و تعامل با جامعه است که حتی می‌تواند باعث تقویت روابط نزدیک در خانه هم بشود.

متخصصان بر این باورند که باید شنا را بهترین ورزش ممکن دانست. البته بسیاری از افراد معتقدند که دویدن، دوچرخه‌سواری و وزنه‌برداری مزایای زیادی برای سلامتی افراد دارند ولی عموم آن‌ها از مزایای شنای خوب که شامل تقویت عضلات، کاهش التهاب و تقویت سلامت قلب، ریه و روان است، آگاه نیستند.

به گزارش خبرآنلاین، شنا نه‌تنها برای سلامت روان مفید است، بلکه راهی فوق‌العاده برای برقراری ارتباط و تعامل با جامعه است که حتی می‌تواند باعث تقویت روابط نزدیک در خانه هم بشود. در یک مطالعه که در آن به تجزیه‌وتحلیل ۲۰۰ شناگر پرداخته شده، این جمع‌بندی به دست آمده که افرادی که شنا می‌کنند اغلب زندگی جنسی فعال‌تر و رضایت‌بخش‌تری دارند.

دیگر خبرها

  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی
  • تغییر نام استقلال جنجالی شد | وزارت ورزش واکنش نشان داد
  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام
  • واکنش وزارت ورزش و جوانان به تغییر نام باشگاه استقلال
  • واکنش وزارت ورزش به تغییر نام استقلال
  • واکنش منفی وزارت ورزش به تغییر نام استقلال
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • رئیس جمهور: این درخشش نشانه‌ای دیگر بر شایستگی‌های جوانان پویای این مرز و بوم است